Tudom... amerikaban ezt maskepp gondoljak...
Nalunk ez nem tart(ott) sokaig lasd 1-2 neves politikusunk ugyet, feldobtak es mire leesett mar el is mult.
"Ugy latszik a republikanusok mind kivannak herelve, mert veluk nem tortenik meg ilyen sex ugy."
:))
Szerintem "szexugy" mindenki eleteben adodhat.
Miert pont a politikusok lennenek kivetelek?
Jol neznenk ki...
A kerdes csak az, hogy kik es milyen alkalombol, milyen celbol rangatjak elo...
Legtobbszor politikai lejaratas, nameg persze szenzacio celjabol. En leginkabb csak rohogni szoktam ezeken.
Persze, ha az "ugy" egyik alanya "eltunik" az mas... varjuk ki azert a veget...
Hogy lehet egy politikusban megbizni ha ilyen hazudos meg kepmutato mint Condit. Nem tudom megerteni, hogy miert kockaztatta politikai karierjet. Az ilyen dolog elob-utob mindig fell van fedezve. Condit sem tudta a nadragjaban tartani mint Clinton. Es amint Kiraly mondja, o aki legjobban kritizalta Clintont.
Ugy latszik a republikanusok mind kivannak herelve, mert veluk nem tortenik meg ilyen sex ugy.
"T"
Tulajdonkepen mindenut tortenik ehhez hasonlo dolog,majdnem minden munka helyen.Sajnos a legtobb ilyen gyakornok tudja elore mirre vallalkozik...ez nem enyhito korulmeny a kepviseloknek akiktol plane egy ilyen orszagba mint USA magasabb erkolcsot varnak el.
A kulonbseg az hogy Amerikaban leleplezik az ugyet,nem folytjak el.Es mar tobbszor lattuk : az igazsagszolgaltatas malmai lassan de biztosan orolnek..
Vegy3tek má ki a biliböl a kezeteket. Az öreglabanc vakvágnyon tart benneteket. Azon a címen, hogy objektívitás iodehordat egy csomó hülyeséget. Már mondtam, hogy Amerika akkora, hogy ha 1-5-10-100-1,000-10,000 magyar nem talál ki "Klivlandi" gettóból még helyi nyúz sem lesz belöle.
Nem értitek. Ide azok járnak akiknek tehetség hiányában semmi sem jött be. Akiket kihajtottak a McDöncibö is mert már ott sem tudták a módit. Azok gyülekeznek itt akik kijöttek 2 doktorátussal lombikot mosni, mert még így is jól jöttek ki. Sok nagyarcu kisországi idejön, s ha nem terítik le nekik a pirosszönyeget akkor hálából füt fát kiabálnak. Nagyon messze van ez a topik a realiástól. Annál több benne a más portájn söpörgetö, irígy rosszindulat.
Ha valaki Magyarországgal merne ilyen hangot megütni, már hazarulóznátok. S a legtöbbje olyan amelyi bekönyörögte magát és ette ennek az országnnak a keneyrét. Mert jó biznisz volt neki. Most meg sikk maguk alá csinálni. Szégyeljétek magatokat. Felháborító.
(Remélem a nyelvezetem a mérgemhez képest elég kultúrált volt számotokra.)
Mi a velemenyem ez ugyben? Hat mindenhol a politika meg a politikusok ilyenek. En megertem a kepviselo urat, hiszen mindenki ember s kovethet el hibakat. Persze amikor Clinton-ugyrol volt szo akkor ugyanez a kepviselo volt az egyik aki a legjobban felhaborodott.
De megegyszer: mindenki ember, mindenkinek lehetnek elfojtott szexualis vagyai. A nagy kerdes persze az hogy hova tunt a csaj.
Ha kivanjatok szolok nekik.De nekunk eleg erosnek kell lenniunk hogy ilyen provokalasokat magunk intezzuk el.A legtobbunk megirta mar roluk a velemenyet.Egybehangzo.Most mar csak maguknak irnak...
Kiraly tarsam,hagyuk oket szemetelni.kerem ne valaszolj ra.Az ignoralas a legjobb valasz.Ok veszekedni jonnek es kopkodni.Egy ervuk sincs .El tudom kepzelni hogy neznek ki a valossagban...Szoval nyugodjanak bekeben,ha kell itt is.A fejfajukat ok irjak szitkaikbol.A karavan megy tovabb.
Mi a velemenyetek az allitolagos Chandra ugyrol ?
El kell olvasni a Modus Moderandi-t!
Idezek belole:
"A moderátoroknak a kulturált társalgást szándékosan és/vagy ismétlodoen akadályozó felhasználók jogosítványait korlátozniuk kell. A tiltás lehet részleges vagy teljes köru, ideiglenes vagy végleges. Kirívóan durva esetben járhat az adott nick összes, addigi hozzászólásának törlésével is."
Szerintem akibol folyamatosan dol a tragarsag, mocsok, ragalmazas annak nincs helye a topicban!
Mulatok rajtad. 1945 amikor az oroszok kirámolták a lakásunkat Budán apukám azt mondta anyukámnak, hogy "Ugyan szivem ne komplénolj már annyit."
Te érted ezt?
Ja, mindjart sirva fakadok. Komolyan.
Egyebkent meg en a hangvitelet kifogasoltam Timur elvtarsnak. Semmi mast. Elmondhatta volna kulturaltan a velemenyet. Mint ahogy te is. De sajnos ez rad nem jellemzo, te cochino de pinga.
Egyébként meg igen vicces volt, hogy a "menj nyaralni az CCCP" mennyire szitokszóként volt használva. Már csak azért is mert rövid távra, no meg valóban nyaralni, legalább olyan szívesen megyek oda is, mint ide. Mint ahogy az is igaz, hogy innen is, meg onnan is előbb-utóbb hazamegyek (ami persze nem zárja ki a hosszas itt-ott-létet sem).
schgy
Felhaborodasomban csak most olvastam a Timur utani valaszokat es orulok hogy igy gondolkoztok.A moderator nem tehet ezekert a dolgokert semmit,mert nem utkoznek a moderacio szabalyokkal.Elolvashatjuk,csak eppen elutnek a topicunk hangjatol.Sok ilyen topic van ahol az emberek idot vesznek egymast szidni.Ez nem lesz olyan ha egyszeruen nem reagalunk a szelemi torpeknek.
Timus,a stilus maga az ember.
Lapacho neked senkitol nem kell bocsanatot kerni.A turelmetlenek,bolsevik vagy faszista,vagy csak psihiopata methodusokat azzok hasznalnak akik masokat szemelyukben sertenek meg a nagy hazafiasagukban.
Ezek az emberek barmelyik rendszerben fogmegek lennenek,valaha wembereket egetek volna ha maskep gondolkoztak volna mint az egyhaz.
Olyan messze vannak az amerikai demokracia ertelmezesetol mint Mekka az o Jeruzsalemuktol.Ilyenkor bombolesel es szitkokal szeretnenek behelyesiteni az erveket.Nem vitza partnerek csaj sarki bunkosok.
Nalam is kiboritodott abili,ezert minden normalis embertol bocsanatot kerek .
Ezzentul sajat tanacsomat kell kovetnem es ezeket a harcosokat nem eszrevenni,mas lehetosegunk nincs.Olykor beternek egy kis kopkodesre.
Mindenkinek joga van a velemenyehez,a szemelyes imoresziojara es azt egy masik (plane egy ilyen) nem itelheto meg,csak vitatkozhat vele,ha van erve...
Ez egesz egyszeruen elkepeszto. Marmint az hogy egyesek mennyire nem toleraljak masok eltero velemenyet. Foleg ez a bunko taplo stilus amit a Timur kepvisel - kiakaszto.
lapacho3!
Tovabbmegyek - ismerek olyat akit feljelentettek amiatt hogy gyermekei pucer kepeit mutogatta vendegeinek (2 eves gyermekek kepeit). Vegul birosagi targyalas lett belole.
A vilag legkepmutatobb tarsadalma az amerikai. LEGALSZENTEBB.
Kedves Mumu, mivel te nyitottad itt ezt a topikot, elsösorban töled utánad pedig minden normális hozzászólótól elnézést kérek itt, hogy hozzászólásommal ilyen topikmocskolást idéztem elö….nem volt szándékomban senkit személyesen megsérteni, szerintem nem is tettem. Nem gunyolódásból mondtam hogy aki teheti ismerje meg ezt az országot és utána alkosson véleményt….rengetek kincset fog találni magának. Én is találtam magamnak, ettöl függetlenül képtelen lennék ott élni. Ez a személyes véleményem…..a topik témája Mi neked Amerika erre beirtam véleményem. Rákosizó, 30-40 évre visszamaradott emberekkel nincs kedvem vitatkozni. Vannak normális kivándorlók is, akik objektivan képesek látni dolgokat, akik informálodnak és nem csak a múltban élnek. Sajnálom hogy emberek képesek ennyire eltorzulni és elfelejtik hogy honnét jöttek. Elöbb bele kellett volna olvasnom topikodba, 2-ik beirásomra valószinüleg nem került volna sor. Remélem ezek után normális hangnemben folytatódik a társalgás.
Még csak annyit, eddig más néven itt nem szerepeltem és nem is fogok, nehogy véletlenül valaki szóbaálljon velem tévedésböl.
????
Fantázia ide vagy oda, szerintem te vagy elütöttél néhány betűt (saccolok, ezek közül melyik? mert egyik sem az igazi:komponálni, kampányolni, komplikálni, korrumpálni, kompániázni stb) vagy valami amerikás angol szó, amit nem kötelező ismernünk.
Nos?