Keresés

Részletes keresés

sarkat5 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13772
Köszi Beppe, de én nem szeretnék ezen vitázni albamamával.

Inkább Lukjanecen. :-) Lécci írd már le 1szer, hogy melyek azok a jó pontok nála, amit mi sosem veszünk észre! De ne olyan általánosságokat írj, hogy látszik rajta, hogy képzett, hanem valami kézzelfoghatót!

Ahogy mi, többi Lukjaneccel elégedetlenek látjuk, lélektelenül játszik, alulmotivált, lassú, nem védekezik, rémesen rosszul dob, millió labdát elad, feleslegeseket faultol, de általában még ezekkel sem tűnik fel a pályán, olyan, mintha csak négyen lennénk. Mi tudjuk, miért nem kedveljük. De te még semmi konkrétumot nem írtál.

Szóval cáfolj meg valamivel!

Előzmény: albamama (13765)
kingtown Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13770
Félre vagy informálva Mami! :)
saabee Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13769
BRAVO ROBI!
Előzmény: Törölt nick (13764)
vazsi Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13768
Belfera! A legtöbbet síró edző kategóriát kihagytad:

1. Molnár Csaba
2. Fodor Peti
3. Sutyi (bár Zsoldos Bandi is megtett mindent, de csak pontszerző helyen sikerült végeznie.)

Előzmény: belfera (13744)
beppe10 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13767
Ja, nem volt türelmem végigolvasni minden hozzászólást... Mea culpa. Egy a lényeg: sarkat csak 1 van :-) (bár lehet, hogy néha szokott Olaj az Isten álnéven irogatni :-)))
albamama Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13765
Kedves beppe10!

Figyelmetlen voltál! Szerintem kingtown=sarkat5.
Ja és azt sem írtam, hogy utálja.
Rostasról pedig tudom, hogy ki.

Előzmény: beppe10 (13763)
beppe10 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13763
Kedves Albamama (vagy papa :)!

Nem biztos, hogy csak sarkat utálja a Lukjanecet. Nem azonos rostassal (aki mellesleg az Ú. Dózsában focizott anno :-)))

Előzmény: albamama (13752)
albamama Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13762
Értelmes nyilatkozat, sok közhellyel.
"ha viszont jól megy a csapatnak, akkor senki sem tud legyőzni bennünket."
Ez ránk is igaz. :-)))

Visszatérve a korábbi témára, vannak előnyei a divatszurkolóságnak is.
A ZTE meccset élőben adta a tv, és komolyan annyira ideges voltam, hogy majdnem szívrohamot kaptam, pedig ott se voltam. A Kaposvári zakóról már szombat este tudtam (szerencsére nem mentem el, pedig gondolkoztam rajta), és a vasárnapi ebéd után, teli pocival, már nyugodtan, a hibákra koncentrálva nézhettem végig a találkozót. Aztán elmentem az usziba, és kellemesen elfáradtam.
Röviden ennyit a hétvégéimről. :-)))

Érdekes állomásához érkezett a bajnokság:
Hálálkodok a Körmendnek és szurkolok az Olajnak. :-)))

Előzmény: Törölt nick (13761)
Feribá04 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13760
Kissé megkésve, de szeretnék gratulálni a körmendi csapatnak a szombati győzelemhez.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Törölt nick (13759)
kingtown Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13758
Változott a szabály. Nincs automatikus eltiltás, hanem összeülnek, eldöntik, kell-e tiltani, vagy játszhat tovább az illető.

Nem hiszem, hogy igazságos döntés.

Előzmény: Törölt nick (13757)
albamama Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13756
Sportárs!
Nem is olyan régen itt a fórumon is elhangzott, hogy más élőben, más videon visszanézve.
Tehát ha bokros teendőid engedik, nézd meg videjon is a meccset.
Előzmény: Törölt nick (13753)
Gabci456 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13754
Az Olajos gyererekek (élükön Zulával) R. Zsolti (a Torony) szerint már azt számolgatják, hogy hány meccs van hátra.
Számomra felfoghatatlan okokból ők ezt a lehető legminimálisabbra akarják szorítani. Ha jól számolok, akkor három meccsük van még hátra, oszt OFF.

Persze, ha idén még nem kaptam volna zsét, akkor én sem erölködnék, bár ha belegondolok a megye-1-ben sem kaptam csak egy mezt, oszt mégis meghalok a pályán.

NADE!!!
A kupában akarhogy játszanak az aranykezű gyerekek, mindenképp 2 meccsre lesz szükség, tehát akar játszhatnának jól is! És nagyon remélem, hogy fognak is. Ott leszünk aztán belehajszoljuk őket a Debre, majd a Körmend abálásba!

Bazsy!
Reszkessetek!
Jaffa rulez!

U-U-U-U-U-U

albamama Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13752
Az a baj, hogy nem értetek a kosárlabdához. :-)
Mielőtt mindenki habzó szájjal nekem esik, kicsit gondolkozzatok el, amit írok.
Az én toleranciámnak szinte nincs határa, viszont itt ez nem lényeg, mert nem arról van szó, hogy Luki játszik 35 percet, és nem csinál semmit, hanem játszik 11-et, nem passzolnak neki, rossz szerkezetű csapatban játszik stb.
Sanyiban én is csalódtam kicsit (de ki fogja ő ezt javítani, mert jó szakember), de nem azért, mert Lukit játszatta, hanem azért mert nem jó csapatot játszatott (még nem ismeri őket).
Kezdőben, mint írtam Boros, Moseley, Lukjanec, Lapov, Bencze ötöst kellett volna játszatni, és csak indokolt esetekben cserélni. Ezek profi játékosok, ez a munkájuk, két meccset is végig tudnának futni.
kingtown!
Neked majd akkor reagálok, ha az eredeti (sarkat5) nickeden írsz, mert szerintem (majdnem) mindenki számárára nyilvánvaló, hogy a két nick egy embert takar.
Sporti! Neked, mint "szakember" azért javaslok valamit. Nézd meg videon a meccset, és a következőket figyeld!
Theisz: rengeteg hiba mellett indokolatlanul sok játéklehetőség. Ő nemcsak nem dobja be a hármast, hanem el se meri dobni.
Moseley: Rengeteg próbálkozásból, sok játékidő alatt kevés kosár. Az embere, Arcsibáld dobott ezret róla, sajna.
Matus: Mit keresett soxor két irányító a pályán? Nem volt jó 5let.
Halm: Szarul játszott, eladott labdák, kevés pont.

Na most akkor kicsit gondolkozzunk Luki agyával:
Idehozzák, aztán nem játszatják. Ő a csapat bűnbakja. Amikor lehetett volna egy önbizalomerősítő meccse (Sopron ellen), akkor nem nevezik. Csodálkoztok, hogy nem érzi jól magát?
Egyébként ő nem nem akar, hanem ilyen stílusú faszi, pókerarc, lazaság ezerrel.
Majd szívjátok a fogatokat, amikor jövőre a Szolnokban 30-at vág nekünk. :-)))

Előzmény: Törölt nick (13746)
Olaj az Isten Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13751
Hello!

Igy van sporttárs, erős teória, ugyanis ez az ASE nem motivációs problémákkal küzd, hanem elérte azt a határt, amit már csak struktúrális változásokkal lehet átlépni. Ez idén már semmiképpen sem történik meg, mivel cserélgetni többet nem lehet, és simán tovább fogtok lépni rajtuk, három-eggyel, esetleg kettővel. Ebben a csapatban ennyi volt, én legalábbis így látom, tartsatok okoskodónak, de ezt már múlt héten is megírtam, nem is tetszett saabee-nak. És az sem igaz, hogy a Marcnak olyan baromi fontos lett volna a meccs, mert nem volt az, egyszerűen a „csak úgy még ellátogatunk Paksra és különben is ha cigánygyerekek potyognak az égből akkor is hatodikok vagyunk” Körmendet képtelenek voltak megverni, kizárólag a saját hibájukból, mert aki produkál egy 25-6ot egy team ellen, azt megverni is képes, meggyőződésem. És Fodor Péter? Hogy nem rajtunk múlott? Hát akkor kin? Az Albán?… Röhejes…

Albacomp: Kezet csókolhattok a Körmendnek, bár Egerszegen is képesek lettetek volna nyerni, de így azért egyszerűsödik a képlet. Lukjanec statjait nézegetve viszlát van, fogalmam sincs mit látott benne az, aki idehozta, mint ahogy Stewartot sem értem. Mind1, ez már így marad, ill. még ki lehet ugyan rúgni, és jön a szerintem is jobb Hart, de egy légióstól mégis csak várna valamit az ember, nemcsak egy középszerűt néha kimagaslóval…Szóval ott lesz a négyben az Alba, az Egerszeg (talán ha lenne egy jó négyese a Marcnak, de Csera-McClendon tarthatatlan lesz számukra-sajnos), Kaposvár és Debrecen, onnantól kezdve viszont vérre menő csata, várhatóak a 2-2 es meccsállások után a hosszabbításos partik…:-))) Harttal megerősödve, Lukjanec nélkül, egy akkorra már két hónapja tevékenykedő Farkassal sokkal nehezebb dolga lesz a Kaposvárnak, de jelenleg érettebbnek gondolom az utóbbi játékát-nem beszélve arról, hogy mindenki mint siker- meg aranykovácsra tekint Farkasra, de kérdem én, David Moseleynak, Michael Hartnak vagy éppen Theisznek (esetleg Benczének) mit jelent az, hogy visszatért? Szerintem nem sok mindent…Biztos, hogy nem ez hat majd pozitívan (ha egyáltalán valami hatni fog), hanem sokkal inkább a Sterbenztől eltérő, profibb, tapasztaltabb szemlélet lesz kifizetődő…Dehogy ez mire lesz elég…Mindenesetre a legjobb négy így már simán meglehet egy Albának…(Persze meghallom én sporttárs sóhajait, hogy jó lett volna, ha mi megyünk, de legalább megtanuljátok értékelni a győzelmeket…:-))). Mi meg jók leszünk a hetedik-nyolcadik helyre, elég szörnyű.

Ha egy kicsit jobban górcső alá vesszük a Kaposvárt, nincs az ő csapatukban semmi különös. Dzunics nem az öt évvel ezelőtti Dzunics, Ivkoviccsal együtt inkább csak villognak néha, olyat mint Arcbold tudok mutatni majdnem minden csapatban, De Gray-lehet nyerő, de nem túl kiemelkedő-Simon Balázs, no igen, rajta állhat-bukhat a buli. Ha Simonnak megy, bármire képes a csapat (ld. Fehérvár 28/12 asszem, vagy éppen ellenünk, még ha nem is vagyunk akkora falat :-))), vagyis ha felnő a feladathoz, bajnok a klíma, persze ehhez kell a többi megbízható teljesítménye is, de a bajnokság kulcsát én az ő személyében látom, még ha kicsit prímkó is a megfogalmazás. És Miljkovics van olyan jó edző, hogy ezt észrevegye…Aminek még örülök, hogy végre nem csak Patrick Lee-kről írogathatunk, hanem egy bizonyítási vágytól túlfűtött magyarról, talán meg is köszönhetik a kaposváriak Matyikának a „Zacsi prioritást”, de lehet, hogy ez ettől független. Ami roppant feltűnő nekem, hogy a Debrecen az Istennek sem akar kipukkadni, sőt…bár sokszor csak hárman vannak, ez lehet a vesztük majd, de erről szintén korai beszélni…

Egyelőre ennyi, de nem menekültök..:-)

OAZIS

nattata Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13750
Fúj! Rosszindulatú, demagóg,irredenta, rasszista!

Amúgy KURVA JÓ!

Előzmény: belfera (13744)
góóól Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13749
Erősen gondolkodom, hogy nyitok egy "Körmend-Alba barátság" topicot. :o))
kingtown Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13747
Lukjanecet egy lapon említeni MJ-vel...! Atyaisten Mama!

"Nyisd ki a szemed! Albamama, nyisd ki a szemed!"

Előzmény: albamama (13745)
albamama Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13745
Kicsit más szemszögből:

Köszönhetően a Körmendnek, nem történt különösebb katasztrófa azzal, hogy kikaptunk Somogyban.
Sőt az 1., a 3., és a 4. negyed akár biztatónak is nevezhető.
Nem olyan jó csapat ez a Kaposvár, hogy ne lehetne őket otthon megverni.
Sanyi még nem találta meg a legjobb ötöst, ami szerintem a Boros, Moseley, Lukjanec (Hart), Lapov, Bencze.
A Magyar Kupában tovább fárad a Paks is, és a Kaposvár is, elképzelhetőek sérülések is (nem kívánom senkinek), és a Kaposvár is megküzd még az Olajjal (ok, mi is a Pakssal).
Most viszont van 10 napunk csapatot építeni.
Cél a bajnokság megnyerése!

ui.: Nem a Paksnek kell örülni, hanem a pályaelőnynek.
Sterbenz lassan egy éve keresi a csapatot, cserélgetett össze-vissza. Ő favorizálta Theiszet, remélem Sanyi észreveszi, hogy Boros még mindig százszor jobb nála.
Lukjanecről csak annyit, hogy a kispadról Jordan se dob 20 pontot.
Ja és tényleg köszi Körmend! Az Alba-Körmend meccset is nekünk akarták adni, csak Sterbi nem fogadta el az ajándékot. :-)))
Ezek szeretnek minket! :-D

Előzmény: Törölt nick (13738)
belfera Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13744
Néhány új kategória a szezon végi szavazásra:

Legjobban keresők:
1. Férfi Hivatásos Liga (heti 500.000-1.000.000 Ft büntetésekből)
2. Czigl-Air Lacika (havi 4 miller)
3. Váradi György (Ford Transit, táppénzcsalás, kártérítési perek és miegyéb)

Legjobb nyilatkozók:
1. Zsebe Ferenc (félelmetes szakmai munka, hátradőlös meccs, pizzatészta és társai)
2. Fodor Péter (erős hazai pálya, nem csak rajtunk múlott, stb.)
3. Némó (KaposSport, TeleSport, ...?)
4. Polgár Jenő(né) Úr (versenyen kívül. csak úgy szocpolitikailag)

Leggyengébb légiós:
1. Brian Stewart
2. Rylan Hainje
3. Andrej Lukjanec

Legnagyobb meccsnyerők:
1. Panta Pityu (Körmend-Dombóvár, és még sorolhatnám)
2. Mészáros Zacsi (Körmend-Paks, és még sorolhatnám)
3. Rylan Hainje (Körmend-Dombóvár, 3 pont, ebből kettő a meccsnyerő kosárért)

Legnagyobb alibik:
1. Bacsa Péter (0.7 IBM-pont, 2 homály/meccs)
2. Mészáros Zalán (állandó válogatott forma)
3. Andrej Lukjanec (biztató mozgás, 100% mezőnyből az edzéseken)

Leglátványosabb zsákolók:
1. Panta Pityu
2. Bencze Zé
3. Brain Stewart

Legtöbb külföldi 1 csapatban:
1. Sopron 8+1 (Kovacsevics, Glisovics, Parker, Kojenec, Maljkovics, Nikolics, Wiley, Stan) + Kmézics
2. Körmend 7 (Suber, Clay, Toroman, Mujanovics, Sola, Toya, Hainje)
Kaposvár 7+1 (Ivkovics, Dzunics, Filipovics, Rich, Jackson, De Gray, Archbold) + Miljkovics
3. Szolnok 6+1+3 (Pavlovic, Stone, Vilcinskas, Stewart, Anzulovic, Vaisvilla) + Orosz :-) + Abeljanov, Martic, Kmézics
Kecskemét 6+1 (Madison, McDaniel, Radenkovics, Batchelor, Jovanovics, Gambiroza) + Bovánovics :-)
Dombóvár 6 (Riley, Eaton, Kojenec, Halimic, Spivey, Smiljanic)

Legkeményebb védőötös:
Nedzsad Mulics
Matus Gábor
Theisz Péter
Vaidas Jurgilas
Boldizsár Ferenc

Legveszélytelenebb támadóötös:
Szlávik Mátyás
Bacsa Péter
Rylan Hainje
Boldizsár Ferenc
Keresztes Rafael

Legmagasabb nézőszám zártkapus meccsen:
1. Körmend-Falco 600 néző
2. Körmend-Paks 200 néző

Artúr Doki Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13743
Komolyan mondom meg6ódtam...
Bazzeg asszem idén nem lesznek ilyen gondjaink...
Talán a jövő 7végén...
Jelen állapotunkban nagy bravúr lenne...
Reménykedjünk,hogy lesz valami...
HAJRÁ ASE!!!
Előzmény: saabee (13742)
saabee Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13742
Olyan jó néha emlékezni...

A szombati ASE-Körmenden nem voltunk ugyan ennyien :-(

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Viszont legalább ennyi rendőr vigyázott a vendégekre,akik voltak vagy 50-en:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Itt érdemes elnézelődnie annak,akinek a 2002.június 16. jelent valamit!

saabee Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13741
Azon 1ébként gondolkodtatok már,hogy a döntő egyik résztvevője a Kaposvár,Alba,ASE,Szolnok,míg a másik résztvevője a Debrecen,ZTE,Körmend,Falco qvartettből kerül ki?

Ha szívünkre tesszük a kezünket,akkor azt mondhatjuk,hogy ez nem igazságos!Az az ág,amelyiken a Debrecen van szvsz jóval könnyebb.

Azonban az is igaz,hogy ez az erő sorrend 132 meccs után alakult ki.No,de azért mégis.Én kicsit igazságtalannak érzem.Persze elismerem mind a Zete,mind a Debrecen eredményeit,azonban csak-csak van bennem egy tüske.
Mondhatnám,hogy így fáklyás menet lesz a Debrecen döntőbe jutása.

Szvsz tehát,aki a másik ágról jut be meg is nyeri a bajnokságot.Tehát ezek alapján mi jó helyen vagyunk :-)))

Persze ott fog kiderülni,hogy mekkora kibic vagyok,ha a Falco kisöpri a Debrecent,majd a ZTE jut be döntőbe,és megnyeri a bajnokságot :-)

ui.:Az ASE szombati teljesítménye ellenére ott leszek Debrecenbe /sőt 2 napra megyek.../.
Hiába na,kegyetlen dolog szurkolónak lenni :-)
Ilyenkor érezheti át csak igazán az ember a Nick Hornby féle Fociláz című könyvben leírtakat ...

AKKOR IS AZ ASE!!!

saabee Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13740
Ezek alapján idén csak a Kupára látok "reális" esélyt.Persze a papírforma,és az eredmények alapján ehhez hatalmas elfogultság is társul.

Attól tartok még,hogy mi,a szurkolók még egyszer nem bírjuk ki,hogy a csapat így átverjen(?),megcsaljon(?),mint tette azt a Körmend elleni meccsen.
Ezért szeretném ,hogy ha a következő/hátralévő meccseken MINDENT BELE adnának!!!

Ugyanakkor nem szabad még elfeledkezni,arról sem,hogy GRATULÁljunk A KÖRMENDNEK!Valódi,sportszerű hozzáállással vertek meg minket,és igenis jobbak voltak,mint mi./Persze nem képességekben,hanem fejben-és ez az ami becsülendő!!!/

ui.:BUBIC!
Tőled meg bocs,hogy nem voltam nagyon beszédes kedvemben szombaton /asszem megérted/.

Előzmény: saabee (13739)
saabee Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13739
Nos a meccset feleslges azt hiszem tovább boncolgatni...

Ellenben érdemes lesz elgondolkodni az egész éves teljesítményünkről...

Ez ISZONYTATÓAN KEVÉS!!!Nem is emléxem mikor játszott elfogadthatóan a csapat!Értem ez alatt azt,hogy úgy megy fel a csapat a pályára,hogy AKAR!
Talán a Kecskemét elleni volt az utolsó olyan meccsünk,amelyiken a csapatból mindenki elfogadhatót nyújtott,és nem akadozott a csapatjáték.

Szombaton eccerűen még nézni is rossz volt,amit a srácok a pályán műveletek :-(((
Ez ELFOGADHATATLAN.Profi sportolóhoz méltatlan.És itt igazából nem tanácsos senki nyakába akasztani a vereséget.
Az azonban elvitathatlan,hogy az edző "keze" a pályán az irányító.Az az irányító,akinek ebben a /naptári/évben még nem akadt olyan mérkőzése,amelyiken komoly,értékelhető teljesítményt nyújtott volna...
És nélküle a továbbiakban is ESÉLYTELENEK leszünk!Azonban most MÉG NEM KÉSŐ!

Bár esélyeink lassanként konvergálnak a nullához!!!

Miért is?

Nézzük csak!
Jövő hétvégén Qpa Debrecenben.Az elődöntőben az ellen a Körmend ellen kezdünk,amelyik idén oda-vissza (!) vert minket.Még ha tovább is jutunk a döntőben feltehetőleg (!) azzal a Debrecennel fogunk találkozni,aki szintén oda-vissza vert minket!
Tehát ha csak ezt veszem figyelmbe,akkor felesleges is elutaznunk a cívis városba.Annál is inkább,mivel a hétvégi teljesítmény fényében az fog bravúrnak számítani,ha egyáltalán eljutunk a döntőig.

A bajnokság meg,ha lehet még rosszabb :-(
Először is kezdünk az Alba ellen idegenben.Szvsz az ő játékoskeretük a legerősebb /még ha a tabella ezt nem is tükrözi/.Ráadásul idegenbeli bravúrra lesz szükség.
A következő körben papírforma alapján az a K.vár jön szembe a fenti párharc győztesével,aki idén otthon még nem veszített bajnokit.
Ehhez hozzájön az a piciny tény,hogy 1998 nov.14-én nyertünk utoljára K.vár-on bajnokit.Na már most,ha döntőt akarunk játszani /a Körmend elleni után nekem ez nagyon úgy tűnik,hogy csak a szurkerek szeretnék ezt.../,akkor meg kell törnünk ezt az átkot is...

folyt.köv. :-)

Előzmény: Artúr Doki (13734)
káró katona Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13737
Meg az a legfőbb oka, hogy én is látom az utóbbi időben ezt az ahogy esik, úgy puffan stílust, és ezek miatt nem húzom fel magam
Mesélj, ki jön Mészáros helyére? Csak nem az akire gondolok?
:)))
Előzmény: Artúr Doki (13735)
káró katona Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13736
:))
Farkasra, meg a Klímára voltam kíváncsi, bár ha tudtam volna, hogy Isti mégis játszik, meggondolom a dolgot...
Egyébként nagyon örülök, hogy elmentem, jó játékot láttam.
( S nem kellett bosszankodnom se...)
Előzmény: Artúr Doki (13735)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13735
Neharaguggyá má Káró!
De ha TE Ase szurkoló vagy,akkor mi a fenét kerestél Kaposváron???Mikor Pakson is meccs van...
Előzmény: káró katona (13733)
Artúr Doki Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13734
Na akkor most én is elmondanám a magánvéleményemet..
Szándékosan nem tegnap este írtam le a dolgokat,inkább aludtam egyet a dolgokra,mert erre kellett bizony.
Nos akkor vágjunk is bele...
Rettenetes...elkeserítő... szégyen.
Még mindig ezek jutnak elsőként eszembe erről a meccsről.
1.Rettenetes volt az egész meccs magában is,mint meccs, és rettentes volt a csapatunk teljesítménye is.
2.Elkeserítő,hogy két meccsből egyet kellett volna nyerni a nyamvadt 3. helyhez( idegenben a finoman szólva sem acélos Falco és idehaza a toyátlanított Körmend ellen)és mi erre képtelenek voltunk.Így sikerült elbaszni (nincs per pillanat jobb szó erre)az egész éves teljesítményünket.
3.Szégyen volt az amit műveltünk a pályán(mondjuk a 2.negyed üdítő kivétel),és szégyenteljes volt amit egy-két válogatottunk produkált...én biza megbüntetném rendesen az alibi játékért őket.
Bár mellényzsebből kifizetnék,ez nem kérdéses...

És akkor most a meccsről egy-két keresetlen szót:
Álmosan kezdtünk(enyhe kifejezés) és a vendégek már ekkor jelezték,hogy el lehet felejteni a tétnélküliséget meg a motíválatalan csapat kifejezést(nekik sem volt mindegy,hogy ki ellen kell játszani a rájátszásban,ráadásul presztizs az elvesztett bajnoki döntő miatt)...2-8
Fodor Péter időkéréssel rendezné a sorokat,de igen-igen dadogott a labda,Sitku és Mészáros már ekkor nagyon gyengén játszott...jött Gery és Vaido,aki csípkedték magukat,de mindezek ellenére 16-12 oda 10 perc után.
A folytatásban aztán megrázta magát az addig enerváltan játszó Atom és 16-22-ről 35-22-re fordítottunk.Ekkor úgy tűnt,hogy minden oké,sima az ügy,hiszen 25-6-ra hoztuk a 2.negyedet.
Aztán kezdődött a horror-show a 2.negyedben összesetünk,mint egy zsák krumpli,a körmendi triplavetők beindultak és 51-51-el zárult a 3. periódus,úgy,hogy már a vendégek is vezettek a negyed végén.
A záró 10 percet is viszonylag jól kezdtük a 34.percben ismét megúsztunk 7 egységgel,és ekkor a publikum úgy gondolhatta,hogy copyzzuk a legutóbbi hazait(Olaj) és nyögvenyelősen,de hozzuk a kötelezőt.
De a piros-feketék nem így gondolták:triplagyárosaik(Toro-Mujke-Trummer) révén 66-63-ra már ők vezettek,és kedvenceink még ekkor sem érezték át a növekvő gondokat.Úgy játszottak,mint ha legalább is vezetnék vagy 15 ponttal.Az elhúzó körmendiek kedvükre szövögethették akcióikat,hiszen nem nagyon zavartuk őket.Mikor már mindenmindegy alapon faultokkal kellett volna próbálkozni,akkor sem volt elképzelésünk...A végén már megalázó 10közte volt,és döbbent csönd a csarnokban...
Smith triplája már csak kozmetikázni volt jó...
Összegezve a körmendiek kirándulása jól sikerült,teljesen megérdemelten nyertek és pöcköltek ki minket az első négyből.Ezen a napon nem érdemeltük meg a győzelmet,mert néhány játékosban az akarás szikrája sem volt felfedezhető,és bizony nagyon úgy tűnt a lelátóról,hogy a lovak nem egyirányba húzzák a csapat szekerét...
Íróniával azt is mondhatnám,hogy átérezték játékosaink a mérkőzés tétjét,és úgy gondolták,hogy jobb lesz ha egy kicsit izgalémassá tesszük a rájátszást,mert a 3.helyről indulva a "gyenge" Körmend nem ellenfél,aztán meg Debrecenben is simán nyerünk és már ott is vagyunk a döntőben.
Így viszont: idegenben kezdve a mumus Albát oktatjuk a kosárlabda szépségeire,aztán meg a szintén mumus(sőt übermumus) Kaposvárt alázhatjuk..Szóval nem gond.Játszva hozzuk így is...:)))

Értékelés egyénenként:
ASE
-Zalán: értékelhetetlen. És nem csak most volt ilyen ...4 pont-3 assziszt 31 perc alatt,irányítóként.Nézőtéri pletykák szerint nem véletlenül ilyen gyenge...
-Bácsi: 15 pontjával az egyik legjobb volt.Bár mennyire másként hangozna ez győzelem esetén.
Igaz az első negyedben használhatatlan volt aztán megtalálta a motort,remek zsákolásai és megoldásai voltak(mint régen),aztán a végén ő is kipukkadt.
-Smith:vegyes a kép.Mint légiós sokkal többet,kellene vállalnia és mutatnia.Sajnos sokszor feláldozza magát a csapatjáték oltárán...most inkább több egyéni játék kellett volna.Védekezése ismét jó volt.
-Sitku: bűngyenge.Óriási csalódás volt a játéka,mindent elmond,hogy helyettese Jurgilas 10 perccel kevesebb játékidő alatt is túlteljesítette.Mondjuk 6 pontját nem volt nehéz...o produkció.
-Czigler: 18 pont-12 lepattanó-5 assziszt...nem rossz,ennek ellenére,azt mondom,hogy 25 pont-20 lepattanó+ assz. lett volna a kábé remek teljesítmény.Hibázott sokat az elején és a végjátékban,és időnként "elfelejtett" felugrani a lepattanókért...
+
-Gery:mikor bent volt a pályán frissebbnek tűnt a csapat,de a végén ő sem tudott mit kezdeni.Azért ő is eredményesebb szokott lenni...
-Jurgilas: akár nyerőember is lehetett volna,ha a buta faultjaival nem fújatja ki magát idő előtt.Mert Sitkunál ezen a napon feltétlenül többet tett...

Körmend
-Isti:9 pont nem sok,de jól mozgatta csapatát...
-Toro: remek volt,szórta a triplákat,és ha kellett egyéni betöréseket is kieszközölt.Az egyik nyerőemeber.
-Trummer: nem sokat mutatott,szerintem örök ígéret marad...igaz a vélén megnyerte a meccset a vendégeknek.
-Mujke: szép csendben megszórta magát,és ha még a büntetőszázaléka is jobb...
-Greb:9-9 pont/Lepatt....
+
-Hainje: nálam az a szint,mint az Olajnál Sztyuárt.Nem hiszem,hogy ilyen szintű légiósok kellenek ide...talán a BÉ csoportba,ha van rá zsé.

+Játékvezetés:
Katasztrófa.A Faidt/Földházi páros irgalmatalan gyenge produkciót nyújtott...de nem miattuk kaptunk ki,ezt hozzá kell tenni a tényszerűségek miatt.
A legnagyobb az volt,mikor Földházi fütyült,csak azt nem tudta hogy miért...így a Faidtnak kellett döntést(persze rosszul) hoznia...

+Közönség:
A Körmendről átruccant" cirka 50 néző+10 szurkoló igen-igen jó érezhette magát.Időnként(és főleg a végén) hangosabbak voltak 1100 paksinál...
Mondhatnám ismét malíciával: a csapat nem hozta tűzbe a nézőket játékával és a közönség sem tudta felspannolni kedvenceit.(ez olyan tyúk és a tojás esete...)
Ennyi...
Most légy okos domonkos...innen szép nyerni,mondhatnánk.Én bízom a cspatunkban,csak a tegnapi után valahogy keserű a szánk íze...
Remélem egy hét alatt megjárjuk a pokol legmélyebb bugyrai után a mennyország mezsgyéit is,azaz a fiúk egy MK győzelemmel kárpótolhatnak minket...
Akkor elnézzük ezt a kis botlást...
Ellenkező esetben nagyon nehéz rájátszás(amúgy is) elé nézünk,amiben benne van a bukta lehetősége.
MOST MÁR BRAVÚROK KELLENEK,IDEJE FELÉBREDNI URAK!!!
HAJRÁ ASE!!!!!

Előzmény: Artúr Doki (13730)
káró katona Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13733
Szombaton Kaposváron jártam, leírom a tapasztalataimat!
100 kilométeres autózas után, kiderül jegy nincs. Aztán mégis valahogy kinyitják a pénztárat, be a csarnokba. Dugig a terem, hely: a palánk alatt...
Ez jó, mert erre támad a Kaposvar. Első negyed játék itt is ott is, aztán a második negyedben meg csak itt.:))) 36-9, vagy valami ilyesmi. Csak szopatunk, meg ilyenek a nézőtérről, és igazuk van, bár ebben a formában egy kicsit sarkos megfogalmazás. Ekkor Simi kivételével szárnyal a Klíma, Ivko harcos, mint szokott; Dzunics pontos, De Grey a levegő ura, Archibald meg beilleszkedett. Ezen kívűl lerohanás, és pontzápor, mikor kitől. Nézők: álljatok föl, álljatok föl, EU-fória:))
Alba: kintről 0, betörés 0. Huszonpontokkal vezet a Klíma, mikor egy Alba-kosarral feljönnek 20-ra, a fehérvári táborból pedig skandálják 20, 20, 20! :)))
A második félidő kűzdelem, izgalom nélkül. A negyedikben jön megen' Balázs(bárcsak idény végén hozzánk...), gyors, asszisztok, utolsó másodpercben dobott tripla, szóval Isti után a kedvencem a csákó! :))
Végén 6(!!!) perccel a vége előtt a nézőtéren már indult a busz, 5. hely meg bajnokcsapat, halkan közbeszóltam, hogy éppen az máshol játszik, igaz szarul, mint utóbb kiderült, senkit nem érdekelt...:))

Összegezve és nem elkiabálva, annyira jól összerakott csapat ez a Klíma, hogy ma őt tartom a bajnokság elsőszámú esélyesének. Ja és motíváltak, ami az ASE kapcsán is, ugye, nem egy elhanyagolható dolog.

Azért hajrá Ase, nem lehetünk mindig bajnokok, még mi sem...
:)

G_e_r_y Creative Commons License 2003.04.06 0 0 13732
Azért nem semmit vittünk végbe itt az utolsó három idegenbeli meccsen...

Győztünk Fehérváron, aztán csak megmutattuk hogy nyerhetnénk Szolnokon (ha nyerünk 5. lettünk volna!), majd Toya nélkül(!!!) vertük a Paksot!!

Azért a Hainje megint dobott 2 pontot, talán most már átlagban is megvan neki :)))

Ez a csapat jővőre a Hainje helyett csak egy átlag kosarassal is bármire képes lehet!

Nem hallom a hálálkodásokat Fehérvárról!!!!

Pedig nagyon várom....

Egy számunkra tétnélküli meccset nyertünk meg...

Egyébként nem tudom miért akartak a Babáék mindenáron a ZTE ellen játszani. Hazai pályán csak ők voltak igazán jobbak nálunk, ami pedig Zegen történt velünk...

De hát ők az okosabbak, remélem nyerünk ellenük!

Debrecenbe megyünk, kupát nyerünk!!!

Istit kiváncsi vagyok melyik meccsre tiltják el...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!