Keresés

Részletes keresés

albamama Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13806
Fishtax!
A leírt útvonalnál rövidebb a rendőrség melletti, ott csak egyenesen kell menni, ami lehajtott fejjel sem porbléma. ;-)))
Előzmény: Fishtax (13800)
oilboys Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13805
Két prostituált sétál az utcán.
Egyikük megszólal:
- Te is érzed mennyire büdös van?
- Aha - mondja a másik. - Lépjünk kisebbeket?
Előzmény: Törölt nick (13803)
albamama Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13804
Feribá04!

Egyszerűbb megmutatni, mint elmagyarázni. Mikor kijössz a csarnokból, menj át a túloldalára, oszt kérdezz meg bárkit. Kb. 5-6-7-8-9 perc, sebességtől függően. (Lógó orral kicsit több is lehet :-)))

Előzmény: Feribá04 (13799)
Feribá04 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13802
Kösz Robi!

Te nem jössz a jövő héten?

Előzmény: Fishtax (13800)
albamama Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13801
Kioto!

Istent nagy I-vel írjuk! Ez viszont nem "kicsit gáz", hanem nagyon.
Az, hogy én az Alba honlapján nem a Kaposvárnak gratulálok szerintem nem annyira "gáz".
(Apró popo, ezt a "gázozást" sosem értettem. A levegő, meg az oxigén is gáz, aztán mégis milyen jó, hogy beszívhatjuk.)
Azt továbbra is fenntartom, hogy nem olyan nagy pukkanás ez a Kaposvár, de majd möglátjuk.
A szombati győzelmetekhez pedig GRATULÁLOK!

Üdv:albamama

Előzmény: Kioto (13797)
Fishtax Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13800
Nem vagyok fehérvári, de ha megengeded: gyalog és kb. 7 perc alatt (ha nem sietsz nagyon). Indulj el a csarnoktól a kereszteződés (mekdonáldsz, benzinkút) felé, és menj végig azon az utcán, ami egy enyhe jobbkanyar után elhalad a vasútállomás előtt.

fish

Előzmény: Feribá04 (13799)
Feribá04 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13799
Fehérváriak!

Hogyan lehet eljutni az Alba csarnokból a vasútállomásra és mennyi idő alatt?

csaby1 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13798
Köszi, vissza is írtam...
Előzmény: saabee (13793)
Kioto Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13797
Ne albamama, isten ments!!! Már csak az hiányzik nekünk! :-)))

Mindenki szurkoljon csak a saját csapatának!

Csak tudod, a meccs előtti "A Kaposvár otthonában nem verhetetlen, figyeljél csak szombaton!", meg a meccs utáni "Nem olyan jó csapat ez a Kaposvár, hogy ne lehetne otthon megverni..." nyilatkozat egy kicsit gáz!
Egy gratuláció jobban illett volna ide. De sebaj.

Üdv:Kioto

Előzmény: albamama (13796)
albamama Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13796
Kioto!
Azért nem baj, ha nem nektek szurkolok ugye?
Előzmény: Kioto (13791)
pontty Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13795
Szia Saabee!
Olvastam a hétvégi meccset követő írásaitokat (konkrétan rád és Dokira emlékszem). Ez szörnyű! Ne csináljátok ezt srácok! Miért vagytok ennyire oda, hiszen ez csak egyetlen meccs volt? Jó, tudom ha láttam volna biztos megérteném, de három hete még önbizalommal írtatok a folytatásról, várható sikerekről, most meg épp csak a csapat szélnek eresztése nem fordult meg a fejetekben. Vagy az is?
Mondjuk azt nem értem, miért mondta a Mészáros, hogy a meccs langyos hangulata miatt veszítettek, hiszen elég nagy tét a pályaelőny a rájátszásban, de biztos, hogy vannak ilyen találkozók. Az is biztos viszont, hogy a következő majd nem ilyen lesz. Nem kő' feladni!
Ezek után most én gondolom úgy, hogy ti nyeritek a kupát. Egy hónapja fordítva volt emlékszel?
A bajnokság persze más tészta (egyszer párharcot nyerni idegenben kezdve az egy dolog, de háromszor ugyanehhez már magasan jobbnak kellene legyetek ellenfeleiteknél, és ez most nem így van...), de lehet, hogy nektek is úgy kéne hozzállni, mint a Fodor Peti: "Nem rajtunk múlt".:-))))
Na, csak elfelejteni ezt a gyászos hangulatot, mert ki hiszi így el rólad, hogy szétcsapsz a Főnixben, ha kekeckednek veled?!:-)))
Előzmény: saabee (13780)
saabee Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13794
Hi all!

Látom a ZTE-Körmend párharc időpontjai fent vannak a bckotmend-en.Nem tenné valaki közkinccsé a többi párharc időpontját ?

saabee Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13793
csaby!

mél ment!

Kioto Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13792
Bocs!!! Lukjanec!!!
Előzmény: Kioto (13791)
Kioto Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13791
mami! A Ljukaneccel kapcsolatban nem akarlak tovább hergelni, bár láttam Őt Kaposváron...

Az albakosáron viszont találtam a beírásaid között valamit, amit nem állhatok meg szó nélkül.

"...nem történt különösebb katasztrófa azzal, hogy kikaptunk Somogyban.
Sőt az 1., a 3., és a 4. negyed akár biztatónak is nevezhető.
Nem olyan jó csapat ez a Kaposvár, hogy ne lehetne őket otthon megverni..."

Igazad van! Az optimizmus sokszor segíthet nehéz helyzetben. De nem a túlzott...

"A Magyar Kupában tovább fárad a Paks is, és a Kaposvár is, elképzelhetőek sérülések is (nem kívánom senkinek), és a Kaposvár is megküzd még az Olajjal (ok, mi is a Pakssal).
Most viszont van 10 napunk csapatot építeni.
Cél a bajnokság megnyerése!"

mami!!! Mi sem vagyunk a 4-ben!!! (Sajnos.)
Így nekünk is ez maradt: "Cél a bajnokság megnyerése!"
A sérülés lehetősége persze mindig bent van a pakliban, de azt valóban ne kívánjuk senkinek.

Előzmény: albamama (13787)
góóól Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13790
Hát ööööööö.. elég nehéz elképzelni, hogy mami vonzalma fizikai alapú lenne.
Előzmény: rik-027 (13789)
rik-027 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13789
rosti,

jokepu gyerek ez a lukjanec? lehet, hogy a nagymuter ezert akarja a palyan latni
;-)

Előzmény: Törölt nick (13782)
csaby1 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13788
Fera!

Ne reménykedj, majd megvígasztalunk este, mint tettük azt tavaly is.
Most azt hiszi a Körmend magáról, hogy ha Pakson tudott nyerni, sőt simán nyert Körmenden is ellenünk, akkor majd simán megver minket Debrecenben is.

Csak az a gáz, hogy lehet igazuk is van..

Előzmény: belfera (13784)
albamama Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13787
Nemcsak a kedvetekért (Sarkat, Rostas, Sporttárs és persze Kingtown ;-), leírtam a véleményem az albakosaron.
belfera Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13784
Természetesen ott a helyem Debrecenben, bár nem biztos, hogy jó ómen a jelenlétem, ugyanis Kaposváron és Szolnokon is a helyszínen követtem az eseményeket, oszt ki is zúgtunk az elődöntőben. Igaz, az előző évek kupadöntői családi kirándulások volt, most pedig csak ketten megyünk leghűségesebb soproni szesztestvéremmel - szóval reméljük, hogy, mint mindig, tavaly és tavalyelőtt is csak a nők hoztak balszerencsét. :-))
Némó Cipruson???? Nekem meg valami olyasmit gagyogott, hogy ki sem látszik a munkából. Sebaj, jó pénzért vállaljuk az online közvetítést. :-))

Nincsen bokrotok, paksiak nincsen bokrotok!!! :-)))
Körmendolléééééé!!!!!

Előzmény: saabee (13779)
albamama Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13783
Lusta vagyok írásban erről vitatkozni, meg különben is ez Albás belügy, szóval inkább hanyagoljuk a dolgot. Majd szóban eccer, ha Sporttárs szervez vmi összeröffenést.
Előzmény: sarkat5 (13781)
sarkat5 Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13781
Szóval? Miért is olyan jó Lukjanec? Miért kellene továbbra is őt játszatni?

Várom ám kíváncsian a válaszodat! De tényleg: Miért nem írod már le a véleményedet?

Előzmény: albamama (13775)
saabee Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13780
Laszt minutun DEBREKEN!

Talán már kiheverte mindenki az ASE-Körmend meccs okozta sokkot...
Még asszem akad egy-egy hely a debrekeni Magyar Kupa döntőre elmenő buszon.Tehát aki még nem tette volna meg az jelentkezzen!!!

Jelentkezni pepy-nél lehet!
A telefonszámát most fejből nemtom,de keressétek vissza a korábbi beírásaim között.

ui.: ASE szurkerek előnyben :-)

saabee Creative Commons License 2003.04.08 0 0 13779
Halihó!

Kérdezném a debreceníí,debrecenííí,debrecenííííí /tuggyátok az ÓÓÓÓééé dallamára ;-) / kollégákat,hogy lészen-e valamiféle fergeteges találka a Főnixben,avagy annak környékén.
Debrecenből még úgy sem ismerünk személyesen senkit.Jó lenne felvenni a kapcsolatot,mert jelen helyzetben még az sem elképzelhetetlen,hogy a nyáron a Főnix ad otthont a topic tornának :-) Az ám!Vannak a környéken belfera pajtásnak való átugrandó bokrok :-))

No,de valóban jó lenne valami össznépi box.Főleg,ha OazIs-nak sem nagyon akarodzik eljönni.Kit fogunk így püfölni?

Persze így találka ügyileg nem csak a hazaiak jöhetnek szóba,hanem bármely régi ismerős is.
Fera te jössz??Hallom ugyanis,hogy szerencsétlen némó éppen Ciprust veszzi akkor célba...

Tomas79 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13778
Hi!
Bocsi,de csak most olvastam el a mai termést.
Ha jól értesültem(nem szoktam rossz infokat kapni),akkor az ASE-tól a kötelező elvárás mind az Mk-ban,mind a bajnokságban a döntőbe kerülés.
Jelen állapot szerint nem lesz semmi...
De mint tudjátok a remény hal meg utoljára..
Debrecenben megmutatjuk!!!(megmutathatnánk már végre!!!)
Hajrá ASE!
Üdv:
Tomas
xGabi Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13777
saabee!
Ha már a megcsalásról esik szó,a te csapatod mintafeleség az enyémhez képest :-)))
Hirtelen be sem ugrik,mikor zártunk legutoljára negatív mérleggel az alapszakaszban ; a '98/99 - es "RombolóFeriakezdőnégyes+TóthZoliazedző" évben emlékeim szerint plusszban voltunk,így marad a 96/97 - es szezon,amikor az ideihez hasonlóan a 8. helyen végeztünk - és akkor kis híján kiütöttük az 1. Honvédot (már 2-0 is volt!).
Most erre nagyon kevés esélyt látod,Gabci456 infója pedig végképp nem dobott fel lelkileg...
De azért a kupát nagyon meg kell hajtani!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: saabee (13740)
Tomas79 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13776
Hi!
Aludtam 2-öt is a Körmend elleni meccsre,de most is azt tudom
mondani,mint Rostás is megfogalmazta,hogy nem a Körmend nyerte
meg a meccset,hanem mi veszitettük el,de elég rendesen.
Ezek után,csak abban tudok(tudunk)reménykedni,hogy egy esetleges
MK gyözelem belenditi a csapatot.
Tudjátok,a remény hal meg utoljára!
Az ASE-ban ennél sokkal több van!Remélem meg is mutatják a fiuk a
hétvégén!
u.i:
Lesz valami topic találka hétvégén Debrecenben????
Hajrá ASE!
Üdv:
Tomas
albamama Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13775
"sarkat5 válasz erre | adatok | e-mail 2003.03.31 12:04 (13430)

Benne én is. Vakon.
Megígérem Neked, hogy ha rendszeresen Lukjanec fog játszani Hart helyett Sanyi dirigálása alatt is, akkor el fogom ismerni, hogy sokkal, de sokkal jobb játékos, mint Mike! :-) "

Bár kingtown nem írt ilyent. ;-)

Előzmény: sarkat5 (13772)
Feribá04 Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13774
Sporttárs! Írtam egy mélt, de valszeg betelt a postaládád. Jelezd ha mehet!
Üdv.Feribá04
oilboys Creative Commons License 2003.04.07 0 0 13773
...és felütötte fejét albaországban a torzsalkodás...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!