Rém rendetlen család rém rendes bejárónőt keres AZONNALRA!!!
Magunkról: nagyon szeretjük a rendet és a tisztaságot magunk körül, viszont sajnos egyáltalán nem jut rá időnk és energiánk.
Az ideális jelölt több éves gyakorlattal rendelkező, igényes, gyors és tiszta, por-taszító és pókháló-meglátó képességekkel is rendelkező, minden értelemben véve igazi segítséget jelentő heti mentőangyalunk lenne, aki a szombat délelőttjeit ránk áldozná 1000 Ft körüli óradíjért (tehát kb. 4000 Ft körül alkalmanként).
Aminek bele kéne férnie: kupi-elhárító rendcsinálás, mosogatás, a 69 nm-es 2,5 szobás lakás tisztán tartásán felül vasalás (heti 5 ing, 1-2 gyerekpóló stb.), kéthetenként ágyhúzás, max. 1-1 villanykörte-csere. Kéthavonta ablaktisztítás. Karácsony és húsvét előtt 1-1 nagytakarítás természetesen többletidőben, többlet-díjazásért. Kölcsönös megelégedés esetén hosszú távú, jó mellékest jelenthetünk!!! Kisgyerekes anyukák és nagymamák figyelmébe ajánlom kisfiúnk folyamatosan kinőtt ruhatárát és játékait, olykor egyéb ajándékok mellett! Újpest, Dunakeszi, de főleg Káposztásmegyer környékén lakóknak kiemelten előnyös!
Ráadásul nemrég költöztünk új lakásba, így a ki- és elpakoláshoz kéne NAGYON hathatós segítség most és jövő szombatra / vasárnapra, egy rutinos, ügyes és gyors "rendfenntartó erő" személyében, holnap 6-8-10 órában, tehát extra pénzért!
Tüneményes pótnagyinkat imádjuk, közel 10 éve jár hozzánk, nemrég műtötték, lassan kiöregszik mellőlünk, most is kidőlt. Ráadásul messze költöztünk tőle, úgyhogy attól tartok, hogy bár szívem szakad meg érte, valószínűleg rövidesen le kell cserélnünk őt, ezért a mostani beugró(k közül valaki) lehet majd az utódja!
Tehát csak mosolygós és PROFI házitündérek telefonszámos jelentkezését várom a koszonettel(kukac)gmail.com email-címre, holnap reggel 8-9 órai kezdésre, akár egész napi kicsomagoló/elpakoló munkára és heti takarításra (nyugi, a festés utáni nagytakarításon már túl vagyunk!). Ma délután/koraeste telefonon fogom pontosítani a lakcímet, s megbeszélhetjük a részleteket.
Takaritást Vállalok családoknál. akár bejáronő ként is. minden amit szeretne.megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes. csalodást nem okozo. 38 év Nő vagyok. 1 edül élek igy megprobálok önhoz igazodni. Reszleteket,tefonon,vagy személyesen. Hivjon Bizalomal!06-702059748.
Vállalom magánházak takarítását.5000ft/alkalom napi takarítás+vasalás 2000ft/alkalomAmi a napi takarításban benne van:Konyha:asztalok,pultok lemosása,mosógatás,seprés,szemét eltávolítás,felmosás.Szoba:Ágyak rendbetétele,porszívózás,felmosás.Fürdőszoba:kád,mosdó lemosása,vízkötelenítés,tükör pucolás,seprés,felmosás.Nappali:elpakolás (újság,stb)porszívózás,felmosás.Wc:fertötlenítés,seprés,felmosás.Lakáson belüli egyéb helység:elpakolás,seprés ,felmosás.Nagytakarítás megbeszélés alapján:5000ft-tól.Nagytakarítás:csempe mosás,ablak pucolás,függöny mosás igény szerint.Mosás+vasalás: 3000ft/alkalom ha nem napi takarítás mellé kéri.Egyéb takarítás megbeszélés alapján.Rendszeres takarítás árai megbeszélés alapján változhat hívjon bizalommal megbeszéljük . Kérésre önéletrajzot küldök.
Először is nagyon szépen köszönjük a felajánlásokat, lehet, hogy élni is fogunk vele. Az is jó érzéssel tölt el, hogy nem maradtunk egyedül a helyzet/személy negatív értékelésében, hogy tényleg nem ez az általános hozzáállás. Szeretném leírni, hogy nekünk jó, sőt: nagyon jó tapasztalataink vannak egyébként. Hosszú-hosszú évekig állandó bejárónőnk volt, hol kétheti alkalomra, hol havi egyre - ugyanaz a személy. Ismerős ajánlotta, nem csalódtunk benne, lakáskulcsot kapott, szabad bejárása volt hozzánk. A másfél évtized alatt családias jó kapcsolat alakult ki, például apósom temetésén ő segített a végső búcsú után a vendégek kiszolgálásában. Jártunk nála többször is, ebédvendégei is voltunk, sok mindent kapott tőlünk, amit a népes családban használni tudtak. Egy "gond" történt: elszálltak felette az aktív évek, bár nyugdíjasként is több évig dolgozott, már pihenni akart. Aztán találtunk egy, szintén ismerős által ajánlott hölgyet, aki fantasztikusan tud takarítani, vele is nagyon elégedettek voltunk, lakáskulcsot kapott. Sajnos, az ő idejét nem tudtuk annyira kitölteni, amennyire lehetett/kellett volna, így a biztosabb megrendelőket választotta érthető módon. Ezért kerültünk a mostani helyzetünkbe, ezért keressük az utódot. Most egyelőre újabb próbára várunk, meglátjuk, mire jutunk. Bizakodóak vagyunk.
Én örülök neki,hogy ilyen véleményt is leír,bár én a takarítónő oldalon állok,de meglepődve szoktam hallgatni,amikor a munkaadó oldal sajnos ilyennel is találkozik.Csak remélni tudom,hogy sikerül mihamarább megfelelő embert találnia és hogy majd a jó tapasztalatairól is beszámol,hogy lássák az emberek,hogy vannak még rendesek is.Én mindig is fájlaltam,hogy bár mi mindenbe belelátunk munkaadónknál,de ők nem tudnak rólunk semmit,s bár kölcsönös bizalmon alakul ez az állás,így én minden munkámhoz adok legalább egy személyi igazolvány számot.Így teljesen kiadva magam a megbízómnak,de ha kulcsot kap az ember,vagy otthadják egésznapra a lakásban,hát ez nélkül én sem engednék be az életembe idegent.(Egy kedves munkaadóm megjegyezte,amikor mondtam,hogy nem korrek az úgy ,hogy én mindent tudok róluk és ők semmit,eerre"Akkor egyszer ők is eljönnek hozzám":))Volt aki Volt aki olyannal találkozott,aki olcsón hírdette magát,aztán egy idő után behozta magának a fizetési pluszt,hát ezt tartom a leggusztustalanabbnak,és a mi munkánk megszégyenítőjének.Sajnos ilyen dolgok miatt választanak sokan takarító cégeket,mert ott a főnököt kezességet vállalnak a munkásokért,de az embereket pedig nem fizetik meg.Igen valóban,így lenne a korrekt.Azt nem mondom,hogy véletlenül,nálam nem történik apróbb kellemetlenség(5 éve dolgozom ezen a területen),felelőséget sajnos nem mindenki tudja,akarja felvállalni,de azzal kezdek mindenhol,hogy csak az nem vétkezik,aki nem csinál semmit(persze nem szánt-szándékkal és oda figyelés híjján)Bár nagyon kedves családoknál,időseknél,fiataloknál járok(velük tényleg szerencsém van),sőt 2 helyem pont az index fórumról van,egy már régebbről,1 pedig nem olyan régről,még idáig egyikőjüknek sem okoztam,nagy kárt,vagy bosszúságot.
A takarító keresőknek pedig szeretnék a figyelmükbe ajálkozni.Tudom,hogy a hétvége felé keresnek a legtöbben takarítót,sajnos nekem már csak a hétfőn szabad és esetleg a szerdát tudom még variálni.Köszönöm,ha elolvassák.Üdvözlettel:Gabriella.
Itt a tavasz!!! Kezdjük a felfrissülést egy nagytakarítással!:)
Vállalok takarítást 1 hétköznapi(egész napi,vagy néhány órás) még meglévő szabadnapomra heti rendszerességgel,havonta 1-szer,esetleg nagytakarítást, ahhoz való besegítést,festés utáni takarítást.(a lakás méretétől függően ez lehet akár 2-3 egymást követő nap) Budapesten. 30 éves,érettségizett, nem dohányzó, megbízható, becsületes, diszkrét, pontos, kis gyermekes anyuka vagyok. Gyerek szerető,erősen állat barát vagyok. Szeretem az alapos munkát,oda figyelek kérésére,vigyázok dolgaira,alkalmazkodom igényeihez. Munkám közben csak a megbeszélt,egyeztetett szereket,segédeszközöket használom(Környezet barát,vagy az Ön kedvenc bevált,vagy a rendelkezésemre álló,esetleg általam hozott) Alaposan dolgozok,kérésre akár piperetakarítást is végzek. Észreveszem a dolgom, ha kell egyeztetek Önnel.
Jelenleg is több lakásban, több féle igényhez alkalmazkodva végzem munkámat. Bérezés függ: a rendszerességtől (heti,havi,negyedévente nagytakarítás),lakás nagyságától,állagától,az Ön igényeitől. Megbeszélés tárgyát képezi.
Leinformálható referenciákkal, friss erkölcsivel rendelkezem. Azokhoz tartozom, akiket örömmel tölt el, ha elégedettek munkájára és megdolgoznak a pénzükért,nem csak az első időszakban. Amennyiben tetszett bemutatkozásom, az ön elképzelésének megfelelek és úgy gondolja, rám van szüksége,vagy esetleg kérdése van munkámmal,referenciával,takarítással kapcsolatban kérem, írjon-hívjon bizalommal.
Takarítást,vasalást,főzést,bevásárlást,gyermekfelügyeletet
vállalok Budapest budai oldalán,illetve Budaőrs,
Törökbálint,Budakeszi,Biatorbágy vonzáskörzetében.
Pontos,precíz,megbízható,leinformálható vagyok!
Minden munka érdekel.
Olvastam a hozzászólásodat a negatív tapasztalataidról. Szomorú, hogy ilyen inkorrekt emberek vannak
Ha még nem találtad meg a megfelelő munkaerőt én szívesen vállalnám. Biztos vagyok benne, hogy nem okoznék csalódást. Ha még aktuális a dolog, kérlek keress meg a cs.erika4@freemail.hu címen és küldök egy bővebb bemutatkozólevelet.
Takaritást Vállalok családoknál. Heti Rendszerességel akár bejáronő ként is.megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes. csalodást nem okozo. 38 év Nő vagyok. Reszleteket,tefonon,vagy személyesen. Hivjon Bizalomal!06-702059748.
Látom itt többen keresitek az ideális takarítónőt. Én is hónapokon át kerestem, mire találtam olyat, aki az én talán kicsit túlzott igényeimet is kielégíti. Végül megtaláltam és most egyszerre neki és nektek szeretnék egy kicsit segíteni. Van még néhány üres napja és ezekre is szívesen vállalna munkát. Megbízható, kedves, gyorsan és szépen dolgozik, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha valakinek szüksége van rá, jelezze felém a t.atty@freemail.hu címen és szívesen megadom az elérhetőségét.
Szeretném felhívni a figyelmeteket, arra, hogy nem minden itt hirdető hölgy minősíthető korrektnek. Nálunk járt olyan, aki után napokig tartott a kárelhárítás. A csempét - bár direk kértük, hogy a problémás részt hagyja békén - lesikálta a falról. Egy csempe ráesett és összetörte a mosógép kijelző paneltjét. Először persze nem tudtuk, mi történt a géppel, miért nem úgy dolgozik, ahogy szokott, de hiába kérdeztük a hölgyet, hogy mi történt, ráesett-e a csempe a gépre, csakhogy tudjuk, mire számíthatunk. Nem akartuk a nyakába sózni a kár megtérítését, ezt tisztáztuk is. Szintén megmagyarázhatatlan módon a hajszárító fúvókája is eltört. Semminek nem volt "gazdája".
Bár előzetesen telefonon is beszéltünk, azonban csak a személyes egyeztetéskor derült ki, hogy egy 60 nm-es lakás havi egyszeri takarítása szerinte 8 órát (!) vesz igénybe, amit 1500 Ft/óradíjért tud vállalni. Erre mondtuk, hogy köszönjük, de ez nekünk nem felel meg, és egyébként sem támogatjuk az óradíjas megoldást. Erre egy picit visszavett, és javasolta, hogy tegyünk egy próbát. Megállapodtunk abban, hogy jön másnap és 6000 Ft-ért meglátja, mit tud csinálni, a lényeg, hogy a lakást kitakítja, legfeljebb nem tud mindent alaposan megcsinálni. Belementünk, kár volt.
Másnap valóban eljött (kis döbbenet első látásra: hatalmas épített körmök), egy órán belül lebombázta a fürdőszobát, hiába kértük hangsúlyosan, mit ne tegyen. Végül is megesik az ilyen, bár utóbb belegondolva akkor kellett volna megköszönnünk a jelenlétét, mivel nem tartotta be, amire kértük, nem mondta meg őszintén, pontosan mi történt. Már csak hab a tortán, hogy az ittléte során elmesélte például, hogy szerinte az ebédideje beleszámít a óradíjába, sőt, mint mondta, máshol ebédet is kap, mert családtagként kezelik. Ragaszkodott az egyszerhasználatos gumikesztyűhöz, hiába ajánlottuk a kézméretének megfelelő háztartási gumikesztyűt.
Végül is a lakás több mint felében elmaradt a portalanítás, letörölgetés, a konyha is pontosan feleződött (a felét is "hálából" csinálta meg, mert lejárt az ideje). A négy órából közel két óráig takarította a fürdőszobát és wc-t. Még megpucolta nagyszobai erkélyes nyílászárót. Amit megcsinált, az takarítás szempontjából rendben volt, kivéve, hogy alig sikerült valamit a helyére visszaraknia. Megjegyzem, nem elhanyagolt, takarítatlan lakásról van szó. Kifejezetten kellemetlen volt, hogy rendre elmondta, ennyi idő alatt nem lehet rendbe rakni a lakást, és hát ő mennyire igényes, tehát mi ebből következeően igénytelenek vagyunk. "Ja, hát, sejtem már, hogy maguknak miként szoktak takarítani... hát én nem olyan vagyok..."
Nem kívánom megnevezni nyilvánosan a hölgyet, de aki ezek után informálódni szeretne, annak privátban megadom, kivel volt rossz tapasztalatunk.
TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL ,NAGYTAKARITÁS,AKÁR BEJERO NŐ KÉNT IS! BÁR MI A MIT SZERETNE,MEGBESZÉLHETJÜK SZEMÉLYESEN,ÉS ÖNHÖZ IGAZODOM!! MEGBIZHATO,RUGALMAS,MUNKÁJÁRA IGENYES,CSALODÁST NEM OKOZO. 38 ÉV NŐ VAGYOK. 1 EDÜL ÉLEK,IGY TUDOK ŐNHÖZ IGAZODNI! MINDENT LE LEHET ÍRNI,IGY NEM ÍROK TÖBBET. GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB! HIVJON BIZALOMAL.RESZLETEKET,SZEMÉLYESEN! 06-706345842. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!
30-40 ÉV KÖZÖTTI LÁNYT/ASSZONYT KERESEK KŐBÁNYAI LAKÁSOM TAKARÍTÁSÁHOZ. PÉNTEKEN DÉLELŐTT KELLENE JÖNNI 3 ÓRA HOSSZÁRA. SAJNOS AZ EDDIGI TAKARÍTÓNŐM AKIVEL SZUPER ELÉGEDETT VOLTAM, NEM TUD TÖBBET JÖNNI MERT ELKÖLTÖZIK, DE REMÉLEM SIKERÜL ŐT PÓTOLNOM HAMAR VALAMELYIKŐTÖKKEL :)
AZ ELVÁRÁS NEM SOK:
- NAGYFOKÚ ÖNÁLLÓSÁG (NE KELLJEN LEÍRNI, MIT KELL CSINÁLNI, AMI KOSZOS LÁSSA MEG, MINTHA OTTHON LENNE)
- MINDEN PÉNTEKEN JÖNNI KELLENE, KÉREM, CSAK OLYANOK JELENTKEZZENEK, AKIK EZT HOSSZÚ TÁVON VÁLLALNI TUDJÁK
- 1000/FT/ÓRÁT TUDOK FIZETNI, EDDIG IS ENNYIÉRT VÁLLALTA A HÖLGY
RENDEZETT, ÁTLÁTHATÓ LAKÁS, 60 M2, KÖNNYŰ VELE BOLDOGULNI.
CÍMEM AHOVÁ A JELENTKEZÉSEKET VÁROM - HA NEM NAGY KÉRÉS FÉNYKÉPPEL
Referenciával és több éves tapasztalattal rendelkező, leinformálható megbízható káros szenvedélyektől mentes bejáró nő és takarító nő vagyok.Munkámat pontosság,precizség,alaposság jellemzi.3.kerületben lakom.6000.-/alkalom
Szigetszentmiklós-Lakihegyen lévő otthonom (100 négyzetméter területű családi ház) rendbentartásához hosszú távra keresek önállóan dolgozni tudó (nem kell minden egyes alkalommal elmondani a teendőket), munkájára igényes, megbízható segítséget, aki nem igényli, hogy szállítsam.
Az első alkalom egy kissé alaposabb takarítást jelentene, mivel éppen befejező szakaszához érkeztünk a ház felújításának, a későbbiekben ez átlagos (kis létszámú a család) heti takarítást jelentene, alkalomszerűen vasalással együtt. Adott esetben, ha belefér az Ön elképzelésébe és kapacitásába, kibővíthetjük ezt a tevékenységet rendszeres fűnyírással is.
A tisztítószereket és eszközöket rendelkezésre bocsátom, a takarítási napok pedig pénteki, esetenként szombati napra esnének.
Szíves jelentkezésüket díjazási igénnyel a zskkiss@gmail.com email címen várom.
Referenciával és többéves gyakorlattal, takarítást, vasalást és gyermekfelügyeletet vállalok a III.ker-ben ! / a Bécsi út környékén és a Testvérhegyen/ Tomsicsné /Marcsi/
Takaritást válallok ,csládoknál ,akár bejero nő ként is Nagytakaritást is . Bár mi amitt szeretne. Referenciám van.Megbizhato,Rugalmas csalodást nem okozo 38 év Nő vagyok. egyedül élek .mindent le lehet,írni igy nem Írok többet. Lehet Egymást Keresük!? Gyözödjön meg inkább! tovább ,minden részletet megbeszélhetűnk ha Egymásra találtunk. Hivjon Bizalomal!! 06-706345842 sz. Elöre is kösszönöm!!
Takarítónőt keresek hosszú távra, Budapest XIII. kerületi lakásunkba heti rendszeresseggel. Megbízható, alapos, nemdohányzó, munkájára igényes hölgyet keresek.
Amit minden alkalommal el kellene végezni:
- porszívózás és felmosás minden helyiségben - konyha kitakarítása - fürdőszoba -> kád és mosdó vízkőtlenítés, csempék áttörlése, tükör és polc letörlése, stb. - wc -> fertőtlenítés, kitakarítás, csempe áttörlése - portörlés - terasz feltakarítása, pókhálózás - heti ruhavasalás
Ez egy 76 m2-es lakás, amit kb. 2-3 óra alatt ki lehet takarítani + vasalás. Ha Önt érdekelné a fenti munkalehetőség, várom jelentkezését fizetési igény megjelölésével.
Itt a tavasz!!! Kezdjük a felfrissülést egy nagytakarítással!:) Csak Húsvét után!!!Tarthatunk,próba alkalmat. Vállalok takarítást 1 hétköznapi(egész napi,vagy néhány órás) még meglévő szabadnapomra(hétfőre) heti rendszerességgel.,esetleg nagytakarítást, ahhoz való besegítést,festés utáni takarítást.(a lakás méretétől függően ez lehet akár 2-3 egymást követő nap) Budapesten. 30 éves,érettségizett, nem dohányzó, megbízható, becsületes, diszkrét, pontos, kis gyermekes anyuka vagyok. Gyerek szerető,erősen állat barát. Szeretem az alapos munkát,oda figyelek kérésére,vigyázok dolgaira,alkalmazkodom igényeihez. Munkám közben csak a megbeszélt,egyeztetett szereket,segédeszközöket használom(Környezet barát,vagy az Ön kedvenc bevált,vagy a rendelkezésemre álló,esetleg általam hozott) Alaposan dolgozok,kérésre akár piperetakarítást is végzek. Észreveszem a dolgom, ha kell egyeztetek Önnel.
Jelenleg is több lakásban, több féle igényhez alkalmazkodva végzem munkámat. Bérezés függ: a rendszerességtől (heti,havi,negyedévente nagytakarítás),lakás nagyságától,állagától,az Ön igényeitől. Megbeszélés tárgyát képezi.
Leinformálható referenciákkal, friss erkölcsivel rendelkezem. Azokhoz tartozom, akiket örömmel tölt el, ha elégedettek munkájára és megdolgoznak a pénzükért,nem csak az első időszakban. Amennyiben tetszett bemutatkozásom, az ön elképzelésének megfelelek és úgy gondolja, rám van szüksége,vagy esetleg kérdése van munkámmal,referenciával,takarítással kapcsolatban kérem, írjon-hívjon bizalommal.
Budapest területén (előny 11 és a 9ker)keresnék gyermekfelügyeletet és/vagy házvezetőnői állást Gyermekfelügyelet esetén akár a saját otthonomban is. Rövid és hosszú távú munka ajánlatot is szívesen veszek Gyerekgondozásban és házvezetésben egyaránt van tapasztalatom. Végzettségem szerint Óvodai dajka lennék, ami megkönnyíti a napi feladatokat, hogy óvodában is dolgoztam, tehát a nehéz helyzetekre is fel vagyok készülve. Barátkozós típusú és ismerőseim és munkaadóim elmondása szerint is jó kedvű, megbízható és pontos vagyok. Szakképzettségemet igazolom dokumentummal, referenciával is tudok szolgálni