Bevallom, nem ismerem az eredeti KORN számot, de ha az is ilyen akkor nem csodálkozom, hogy mért jutott eszükbe Robert közreműködőnek. Egyébként nem rossz, várom már a CD -t.
Nekem csak a Perfect Life van meg, 1-2 dal tetszik róla, de nem ez a legtöbbet hallgatott cédém ;)
Szerintem azért nem láttad a Korn Unpluggedet, mert itthon MTV Europe van, és ez a sima MTV-n ment szerintem, de az is lehet, hogy tévedek. Jobban jársz, ha a youtube.com -on beírod a Korn + Unplugged a keresőbe és kidobja dalonként az egészet
Hogy ne legyek off teljesen itt egy kis letölteni való 1990 Dresden
Én letöltöttem a 3 számos Levinhurst EP-t, kifejezetten fejlődést mutat az előzőhöz képest (Perfect life). Igaz, ezek remixek. Egyiket Michael Dempsey csinálta.
Lol barátunk előző zenekarának a lemezét (Presence: Inside) hallottátok? Nehéz lenne letagadnia, honnan is jött. Nem rossz egyébként, van két maxim is. (Egy még hiányzik, de valahonnan csak meg tudom szerezni.)
A KORN Unpluggedet meg hiába vártam tegnap, ma is nézem az MTV -t. (Bár egyszerűbb lenne mondjuk megnézni az MTV vagy a KORN hivatalos honlapját megnézni!) Ha megjelenik DVD -n, én megveszem, bármennyire nem érdekel a KORN.
Tegyük hozzá, a FAITHLESS albumot nem vettem még meg. Elég nagy szar az egész, bár a 'Lullaby'-t feltehetőleg újra felénekelte Robi. Megnéztem a lemezborítót, az ének sáv hangmérnöke asszem megegyezik a Festival 2005 hangmérnökével.
Laurence Tolhurst, founding member and former drummer/keyboardist from The Cure, will offer free copies of his band’s - Levinhurst -newest album to the people who attend the Ultra Music Festival and who give some publicity of it at that event
Aham, aztán nekem később lejött az egész album, de az is olyan volt, hogy semmi hangja, szóval nem is nagyon érdemes rá várni... :( Majd kikerül egy jó verzió.
Valóban fent van, de mindenki be van ragadva 97,5 %-on... De van egy másik letölthető verzió is, csak abban nincs hangja egyik mp3nak sem. :) Még várni kell.
Köszönöm az infót! Ezek szerint semmi olyan nincs rajta (edit version), ami miatt hajkurásznom kellene. Persze ha látom valahol, azért lecsapok rá.
Igazándiból azért érdekelt a dolog (meg még egy-kettő Porlhoz köthető dolog: Wild flowers, Red C sessions tracklistje) mert csináltam egy átfogó Cure diszkográfiát, igaz angolul mert fel akartam rakni a netre. Mondhatjuk azt, hogy naprakész. Még egy-két kiegészítés (pl.: BABACAR, FESTIVAL 2005 digital EP) azért kell, de ezek pár perc alatt elintézhetők.
Most telepítettem a gépre a scannert, úgyhogy tudok talán pár nyalánkságot küldeni. Pl: van egy olyan válogatás CD -m, aminek a borítóját Robert tervezte.
Szóval akkor ma este MTV unplugged? Akkor ne csodálkozzatok, ha ma 23 órától már nem találtok itt a fórumon! (Holnap 21 óra körül viszont újra támadok...ez most fenyegetés volt.)
Hallottatok valamit arról, hogy Lengyelországban anno megjelent a 'The last day of summer' promo CD-single? Régebben próbáltam bizniszelni Dead Can Dance ügyben egy Milo nevű lengyel köcsöggel (bad trader, de mennyire!), akinek a listájában láttam, hogy neki megvan. Valaki tud erről valami közelebbit? Pl.: tracklist? (Gondolom 'edit version' + 'album version').
A lengyeleknél is jelennek meg néha érdekességek ám, ami sehol máshol (pl.: most egy 6számos CAMOUFLAGE remixes CD promo, bár tudom ez nem érdekel senkit sem.)
Na jó! Mostantól én is Robert Smith néven fogok bejelentkezni, úgyhogy nyugodtan kérdezhettek az új albummal kapcsolatban is. (Úgysem válaszolok persze!)
én már nem emléxem honnan van, de perpill csak azt tudom belinkelni ami épp rajta van a céges pc-men maga a dvd nincs nálam, tudod, nem hordozom magammal :-)
de a megapub vs orbitális megborulás korrekt (a másnapot a Szt János kh traumatológián töltöttem - de gáz, mostmár mindenki tudja :-)
igen, ezek rövid ideig fent voltak a weboldalon is, de szégyenkeztem miattuk :( ezeknek már csak akkor lesz értékük, ha már elborzasztóan híres leszek.. :)