Az amerikaiak kitaláltak valamit erre a 200 vegyesre.... Phelps messze van a csúcsformától, ez látszik a többi eredményéből, de vegyesen ő is élete legjobbját úszta...
Mindig kitalálnak valamit, s most nyilván nem doppingról beszélek...
Dale Oen nagyon kemény lesz 200-on is. Nagyon bírja a végét. Budapesten is nagyon jó volt 200-on, s 100 most előrébb van. Én most talán Tomitától és Kitadzsimától sem tartok annyira, mint a norvégtól. (Dani persze egyiküktől sem tart, s ez a fő...)
ha Dale Oen jó formában van mindegyik távon számolni kell vele. A 100as úszása elég meggyőző volt, szemben pl Kitajimáéval. Shanteaut 2 éve is lehajráztuk, azzal most sem lesz gond :)
A nap hőse mindenképpen Kis Gergő volt,meg a kis köpcös brazil.Nagyot néztem,mikor bejött egy Dani de Vito-hoz hasonló testalkat.:)
Gergőnek márcsak minden 100 m-éből 1 mp-et kell lefaragnia,és nyakába akaszthatják az aranyat,és az a végehajrá,háááát...az felemelő volt.Szerintem az utolsó 50-en,100-on jobb volt,mint a kínai.Szép volt nagyon,meg is könnyeztem,pedig "csak" bronz volt.:)
Igen,a mozgásán.Ha a mozgása friss lett volna,nem süllyed le a tegnapi 100-as részidejének a szintjére,hanem valamivel jobb lett volna.Nagyon belekezdett szerintem.Sokáig a világcsúcs-részidőn belül úszott,az utolsó 50-en meg látványosan kipukkadt.Nemtudom énse másnak tulajdonítani,csak annak,hogy mindent egy lapra tett fel.Tudta,hogy Pellegrininek jobb az utolsó 50-je,tehát neki az elején kell összehozni az előnyt.Ez nagyjából 100m-ig rendben is volt,aztán jött a k.o.A végére már 2 mp hátránnyal csapott be a célba a tegnapi időhöz képest,ami ezen a szinvonalon már megengedhetetlen.
De hál Istennek voltak mások,meg persze Fede,akik csodaszépen úsztak,szal ha nagy csata nem is lett a két lehetséges aranyesélyes között,azért mégis egy szép verseny volt.
Mint ahogy látható Ági "szeret" azonos időket menni. 2009 VB előfutam 1.56.84 elődöntő 1.56.47, de a döntő " már" csak 1.56.70
A döntőhoz pedig 1.57.07 kellett volna (pontosabban 1.57.06) , ami egyéni nem "dresszes csúcs lett volna. Az igazat megvallva én reménykedtem, hogy tud 1.57-en belül. Csak annyit írtam ezzel, hogy annyira azért nincs rossz formában. Tény volt már jobb formában.