Hát hogyne lenne! :-) Külön öröm számomra, amikor régiek, kvázi ismerősök újra jönnek. :-) Te meg most ezzel a kiírással még közelebb kerültél hozzám. A lányod keresztneve ugyanaz, mint az enyém, és a mostani kiírásod előtt egy nappal születtem. :-)))
Szerintem igen!!!!!! Régóta ott van. Szőke és nagyon fiatalos.( A korát nem írom meg, mert, úgy sem hinné el senki, kb 10 évet úgy letagadhatna mint a pinty!) A másik doki egy idősebb hölgy.
Nekem sokat segített a babáimnál ( jó a rokon és a barátnő a háznál, csak a tudására ne legyen szükség családon belül... ) , és nem mellékesen van PIC-es koraszülöttdoki végzettsége is!!!! Remélem , hogy a tudására, most sem lesz szükséged!!!!!!
A lányomat is ott szültem 2005-ben, szerencsére nem sok közünk volt a gyerekorvoshoz ;-), de rémlik valami egy nagyon kedves, fiatal doktornéniről... ő lenne az?
Nagyon megköszönném, én angyalföldi vagyok, tehát egy ugrás a nyugati. Írd meg a címemre légyszi ( meg ha tudod az árait is! ) !!!! ( Honnan jársz be????)
ó, részvétem anyukád miatt, tényleg hatalmas sokk lehetett :-(
én a régi MÁV-ba járok (most ÁEK), Dr. Szabó György-höz. Meg vagyok vele elégedve, nem bántam meg, hogy harmadjára váltottam, és őt választottam. A Nyugatinál van magánrendelése, nekem ez különösen kényelmes, mert oda ér be a vonatom :-)
Nem tudom neked ő mennyire van jó helyen, ha gondolod megadom az elérhetőségét.
Neem!! A nyáron nagyon sokat fogytam és csak azt hiszik, hogy jön vissza szépen, de amúgy nem is látszik még ( Híztam 2 kg ) A cicim kétszer akkora, de ez csak a páromnak tűnt fel. Aki ritkán lát azt mondja, hogy végre kivirultam, de ezt mindenki annak tudja be, hogy beteg voltam. ( Anyumat a szülinapján találtam meg 2 napos holtan, és utánna jött ki egy allergia, amiből a dokik hoztak vissza nehezen. ) Szerintem már látszik, de az a típus vagyok, ha iszok egy pohár vizet, már nől a pocim..... aztán 2 óra és lemegy. Azt hiszik, mindig iszok, vagy eszek..... :-)
Te kinél szülsz???? Én akihez járok ( ex Honvédba ) , sajna nem vezet le szülést, és most gondolkodok, hogy mi legyen????????
és nem veszik észre előbb? nekem az ovisaim simán észrevették a leges legelején már. még nagy nehezen kivártuk a 12. heti UH-t és elmondtuk nekik, mert már nagyon faggattak.
Sziasztok! Vasárnap hazajöttünk, Iván általában 2 óránként eszik és egy etetés, böfiztetés, altatás, majd egy óra, de itt van anya segít így néha aludni is tudok 1-2 órát egyszerre. A tejem még nem igazán indult be, de semmi ok aggodalomra még így is bőven van annyi amit Iván egyszerre ki bír szopni. Ha lesz időm írok szüléstörténetet.
koocoska: nagyon aranyos a picur gratulálok hozzá!!!