Keresés

Részletes keresés

attila40 Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1161
Már bocs, de Te hány elemzést olvastál már arról, hogy mikor ki tematizálja/-ta a közbeszédet és hogy ez mennyire fontos a politikában?
Előzmény: Törölt nick (1158)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1160

Nem tudták!

Azt hitték te találtad ki, ja ha Márai írta, az más!

Előzmény: sitting target (1153)
syllus Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1159

Mennyit keresel?

(Egyébként már unom...)

Előzmény: Törölt nick (1156)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1158
"Megjegyzés No.2:
(Politikai) marketingszempontból ki nyert a tegnapi beszéddel? Kiről beszél mindenki? Ki tematizálja most a közbeszédet? "

Csak közlöm halkan, Adolf Hitler, Rákosi Mátyás, vagy ha nem a politikai kategóriát, Anettka, Lagzi Lajcsi, Győzike is mindennap "tematizálja" a közbeszédet..:)))))))))

Az viszont más kérdés, hogy hogyan[/bg beszélnek róluk..:)))

Vagy SZERINTED Gyurcsány Ui már ott tart, mint Gábor Zsazsa, hogy mindegy hogy mit csak beszéljenek róla?:)))))

Nahát:)
Előzmény: attila40 (1150)
gunyoros Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1157

Gratuláltam, nem?

nnemzethalál stb.......... éljenorbánviktor

Előzmény: sitting target (1153)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1156
Nem unod még? Mennyi ma egy kiló kenyér?
Előzmény: syllus (1152)
syllus Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1155

(csurcsányi)

;)))

Előzmény: syllus (1152)
analfabéka Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1154
Macika, láttam én már ennél sokkal sértőbb, kimondottan sértő, személyeskedő megszólíttatást, pl. Áder az ÉS-ben megjelenő jelzővel szólított politikust, engem az sem zavart és már rég el is feledtem./már a jelzőt/ Tudod, ha Te megbízol valakit, szolgáltatást veszel a kemény adóforintodért, akkor az a legjobb, ha nem ájulsz el tőle, inkább nézd mindig a kezét. Ez vonatkozik a neked kimondottan szimpatikus félre is
Előzmény: Törölt nick (1142)
sitting target Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1153
Mi nem tetszik ebben? Ez egy Márai-idézet, ha esetleg nem vettétek volna észre!
Előzmény: gunyoros (1149)
syllus Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1152

Agresszívvé váló stílusod mutatja, hogy sikerrel szembesítettelek az általad alkalmazott kettős mércével. Az (orbáni) 4,8 százalékos adatra hivatkozó cikkből kihagytad, hogy az idényárak miatt volt ilyen jó az adat, a (csurcsányi) 3,7 %-ot meg lesajnáltad, mert csak az idényárak miatt lett ilyen jó az adat.

4,8-ról 3,7-re való csökkenés pedig kicsit összetettebb képlet annál, mintsem arányosítással véleményezhető lenne. Mondjuk egy nyitott gazdaságban nem árt a globális (de)konjunktúrára is figyelemmel lenni...

Előzmény: Törölt nick (1131)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1151
"2. Konkrétan Gyucsányo Ui 1 órás őrjöngésére Orbán válaszolhatott volna 8 percben, hogy aztán hallgassa egy újabb adag, immáron 30 perces kaffogását...:)))
Kinek kell ez? Az országnak biztos nem...."

Elnézést, tévedtem.
Orbán nem frakcióvezető vagy frakcióvezető-helyettes.
Így aztán a 8 perc sem illette volna őt meg.

Személyes megtámadtatás címén kérhetett volna 2 perces reagálásra alkalmat.

Vagyis a mondat helyesen:

2. Konkrétan Gyucsányo Ui 1 órás őrjöngésére Orbán válaszolhatott volna 2 percben, hogy aztán hallgassa egy újabb adag, immáron 30 perces kaffogását...:)))
Kinek kell ez? Az országnak biztos nem....

Előzmény: Törölt nick (1125)
attila40 Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1150
Megjegyzés No.1:
Mi a véleménye a kedves Járai Zsigmond úrnak az inflációról? Fogcsikargatva, de azért elismerte, nem?

Megjegyzés No.2:
(Politikai) marketingszempontból ki nyert a tegnapi beszéddel? Kiről beszél mindenki? Ki tematizálja most a közbeszédet? Ki kullog a másik után? Ki próbálja a másik beszédét magyarázni, értelmezni? Mire emlékeznek majd az emberek? Arra, hogy a Gyurcsány miről beszélt, vagy inkább arra, hogy az Orbán megint nem csinált semmit a Parlamentben?

Ezek is puszta tények, nem igaz?
Előzmény: Droopy (1143)
gunyoros Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1149

A durva mocskolódós kampány tipikus példája!

Gratulálok a készítőjének.

Remélem a maradék példányokon maszturbál napestig!

Előzmény: racional (1144)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1148
Orbán Viktor fogja be a száját. Iiisten király...  ööö izé bányákok szőlőszárhegyen ..khm Gyönyörű vagy Magyarország!    haza... fi... a.. va-gyok......NEM!
Előzmény: noir2 (1141)
Droopy Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1147
Wow. Kulturalt programplakat a fidesztol? Erre lehet buszkenek lenni...
Előzmény: racional (1144)
Droopy Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1146
Pont azt mondom. Te tetted idezojelbe a lekuzdenit, es te hivatkoztal a 4.8-ra mint fidesz fele alacsony infla-ra...
Előzmény: Törölt nick (1145)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1145
A 1131. neked is jó lesz.
Előzmény: Droopy (1143)
racional Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1144
Megfontolandó jótanács!
Droopy Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1143

Maci, maci...

Tehat az orbani kozmetikazott 4.8 az hudejo, a gyurcsanyi kozmetikazott 3.7 az meg atveres. Es egyebkent sem kevesebb a 3.7 mint a 4.8...

Előzmény: Törölt nick (1142)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1142
"Tudom, tudom, mondd a hülyéknek, csak 3,7 százalék volt az áremelkedés..:))))
A villany, a gáz, a csatorna, a tömegközlekedés sok lett- de ott van a paradicsom és a paprika, na az helyrepofozza a százalékos egyensúlyt..:))))

Akkor most ugyanezt legyszives 4.8-cal behelyettesitve..."

Minek?
Akkor mondta, 2002-ben -láthatod, a szerencsétlen még idézte is:)))- harsogva a Szabad Nép Szabadság...:)))))

Előzmény: Droopy (1135)
noir2 Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1141

Nem inkább az együttműködésnek a lehetőségét, az ország valós problémáinak a megoldását kellene keresni?

ott van ott a bőr...s mekkora

:O)

Előzmény: Törölt nick (1137)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1140
"Macisajt, ebben a gyurcsányi beszédben egy ágyútölteléket nem láttam, pedig néztem a szavakat. Ti érzelmi fűtéssel néztek műsort, én 220V-tal."

Nos, hogy te speciel mit láttál, halottál ennek az Apró-klános manifeszt elmebetegnek az ordítozásából, az magán(y)ügyed....

Itt a Fidesz-pártisággal nehezen gyanúsitható Magyar Hírlap tudósitása:

"A Fidesz-elnök felé fordulva a miniszterelnök hosszan ecsetelte a "felelős politikus" és a "szélkakas" közötti különbségeket. Előbbi – mint mondta – programalapon politizál, és elég bátor ahhoz, hogy végig is vigye kitűzéseit. Utóbbi viszont – mondta, miközben Orbán Viktorra nézett szigorúan – nem elég bátor ehhez, és saját véleménye helyett mindig az emberekére hivatkozik. "Magyarországnak szüksége van demokratákra, de nincs szüksége populistákra" – toldotta meg még egyel az Orbánnak szánt kritikákat Gyurcsány, amire házelnöki rendteremtést igénylő kiabálásban törtek ki az ellenzéki padsorokban helyet foglalók. A hangzavarral mit sem törődő kormányfő edzett osztályfőnökként folytatta a fejmosást. "Válság ma nem a gazdaságban, hanem a politikában van" – ostorozta a Fidesz-vezér folyton ismételt vészjósló kijelentéseit, amivel – mint mondta – nemcsak az a baj, hogy nem egyenes, bátor férfihoz illő, hanem hogy árt az ország érdekeinek. "Pártelnök úr! Ha fenntartja állításait, tényekkel és adatokkal tegye meg, egyenes demokrata így viselkedik" – szólította fel szinte már kiabálva riválisát Gyurcsány, felhánytorgatva, hogy bár nyár eleji vitájukban szívesen hallgatta volna erről, a válság mibenlétét partnere akkor nem akarta kifejteni.
A leckéztetést hol széles mosollyal, hol felvont szemöldökkel viselő Orbánt a hallottak sem vették rá (parlamenti) némasági fogadalma megszegésére, és – szokás szerint – a frakcióvezetője reagált helyette. "Mire ez ideges beszédmód, miniszterelnök úr? Hova ez kipirult arc és hevület?" – ironizált a bírálat stílusán Áder János, majd mielőtt bárki aggódhatott volna, hogy nyáron esetleg ejtette kedvenc vesszőparipáját, elővette a nevével összeforrt "Neem leesz gázáremelés" formulát s a kormány egyéb populizmusgyanús ígéreteivel szembesítette a miniszterelnököt."

Nahát..:))

U.I. Tudtam hogy a személyeskedő fikanickek ignorálására vonatkozó példámat meg fogod érteni..:)
Na ilyen ez az Apró-klános puccsista momentán a politikában...
Előzmény: analfabéka (1133)
Droopy Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1139
Marmint ha a hir(?)tv-n nincs program, akkor gyorsan elkapjuk a bufe fele menet a 2002 majus 15. ota megnemszolalt kepviselot...
Előzmény: Törölt nick (1137)
Powersystem Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1138
és ki lőtt mert az érintett ezt cáfolta és bizonyítani is tudja a többi meg jobbos legenda. De ki volt a másik ávh? erről nyilatkozzál már?
Előzmény: BorSoo (1121)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1137

Ha nincs program, a Néma Képviselőhöz fordulunk segítségért

HírTv:Tehát gyakorlatilag az MSZP-sek nem akarnak Önökkel vitatkozni, ő szeretne minden áron Orbán Viktorral. Mi lehet ennek a célja?

Áder János:
Hát én nem tudom, én csak arra tudok gondolni, hogy Gyurcsány Ferencnek Orbán-fóbiája van, egyrészt. Másrészt pedig arra tudok gondolni, hogy nincs mondanivalója az ország valós problémáiról. Sokkal hálásabb szerep számára az, hogyha a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnökével hadakozik, és folytat egy állóháborút. Hát vitatkozhatott vele a tévé nyilvánossága előtt. Nyár elején sor került erre a vitára, nem? Megtörtént.

HírTv:De úgy látszik, nem volt elég...

Áder János:De hát erre van szüksége a magyar választópolgároknak? Erre van szüksége az országnak, hogy a miniszterelnök és a volt miniszterelnök nap mint nap vitatkozzon egymással? Nem inkább az együttműködésnek a lehetőségét, az ország valós problémáinak a megoldását kellene keresni?

Előzmény: cserép virág (1127)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1136

Ideje lenne szemorvoshoz menni!

Ne várd meg, mig teljesen meg/elvakulsz!

Droopy Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1135

Tudom, tudom, mondd a hülyéknek, csak 3,7 százalék volt az áremelkedés..:))))
A villany, a gáz, a csatorna, a tömegközlekedés sok lett- de ott van a paradicsom és a paprika, na az helyrepofozza a százalékos egyensúlyt..:))))

Akkor most ugyanezt legyszives 4.8-cal behelyettesitve...

Előzmény: Törölt nick (1131)
BorSoo Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1134
szimpatikus hozzállás.
analfabéka Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1133

Macisajt, ebben a gyurcsányi beszédben egy ágyútölteléket nem láttam, pedig néztem a szavakat. Ti érzelmi fűtéssel néztek műsort, én 220V-tal.

Ezért érveitek; erre jól tette és soha ilyenre ne is  legyen válasz és sorolhatnám, enyhén szólva is bicegősek.

Előzmény: Törölt nick (1125)
cserép virág Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1132

El is várom tőled!

Nem fogsz hapcizni, ne félj!

Előzmény: hypertension (1106)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!