(Mo miniszterelnöke!!) parlamenti beszéde, a súlyos téboly jeleit mutatja.
Ilyen beszédre még nem volt példa: a frusztráltság, a paranoia és a teljes szellemi összeomlás példája.
"Megjegyzés No.2: (Politikai) marketingszempontból ki nyert a tegnapi beszéddel? Kiről beszél mindenki? Ki tematizálja most a közbeszédet? "
Csak közlöm halkan, Adolf Hitler, Rákosi Mátyás, vagy ha nem a politikai kategóriát, Anettka, Lagzi Lajcsi, Győzike is mindennap "tematizálja" a közbeszédet..:)))))))))
Az viszont más kérdés, hogy hogyan[/bg beszélnek róluk..:)))
Vagy SZERINTED Gyurcsány Ui már ott tart, mint Gábor Zsazsa, hogy mindegy hogy mit csak beszéljenek róla?:)))))
Macika, láttam én már ennél sokkal sértőbb, kimondottan sértő, személyeskedő megszólíttatást, pl. Áder az ÉS-ben megjelenő jelzővel szólított politikust, engem az sem zavart és már rég el is feledtem./már a jelzőt/ Tudod, ha Te megbízol valakit, szolgáltatást veszel a kemény adóforintodért, akkor az a legjobb, ha nem ájulsz el tőle, inkább nézd mindig a kezét. Ez vonatkozik a neked kimondottan szimpatikus félre is
Agresszívvé váló stílusod mutatja, hogy sikerrel szembesítettelek az általad alkalmazott kettős mércével. Az (orbáni) 4,8 százalékos adatra hivatkozó cikkből kihagytad, hogy az idényárak miatt volt ilyen jó az adat, a (csurcsányi) 3,7 %-ot meg lesajnáltad, mert csak az idényárak miatt lett ilyen jó az adat.
4,8-ról 3,7-re való csökkenés pedig kicsit összetettebb képlet annál, mintsem arányosítással véleményezhető lenne. Mondjuk egy nyitott gazdaságban nem árt a globális (de)konjunktúrára is figyelemmel lenni...
"2. Konkrétan Gyucsányo Ui 1 órás őrjöngésére Orbán válaszolhatott volna 8 percben, hogy aztán hallgassa egy újabb adag, immáron 30 perces kaffogását...:))) Kinek kell ez? Az országnak biztos nem...."
Elnézést, tévedtem. Orbán nem frakcióvezető vagy frakcióvezető-helyettes. Így aztán a 8 perc sem illette volna őt meg.
Személyes megtámadtatás címén kérhetett volna 2 perces reagálásra alkalmat.
Vagyis a mondat helyesen:
2. Konkrétan Gyucsányo Ui 1 órás őrjöngésére Orbán válaszolhatott volna 2 percben, hogy aztán hallgassa egy újabb adag, immáron 30 perces kaffogását...:))) Kinek kell ez? Az országnak biztos nem....
Megjegyzés No.1: Mi a véleménye a kedves Járai Zsigmond úrnak az inflációról? Fogcsikargatva, de azért elismerte, nem?
Megjegyzés No.2: (Politikai) marketingszempontból ki nyert a tegnapi beszéddel? Kiről beszél mindenki? Ki tematizálja most a közbeszédet? Ki kullog a másik után? Ki próbálja a másik beszédét magyarázni, értelmezni? Mire emlékeznek majd az emberek? Arra, hogy a Gyurcsány miről beszélt, vagy inkább arra, hogy az Orbán megint nem csinált semmit a Parlamentben?
Orbán Viktor fogja be a száját. Iiisten király... ööö izé bányákok szőlőszárhegyen ..khm Gyönyörű vagy Magyarország! haza... fi... a.. va-gyok......NEM!
"Tudom, tudom, mondd a hülyéknek, csak 3,7 százalék volt az áremelkedés..:)))) A villany, a gáz, a csatorna, a tömegközlekedés sok lett- de ott van a paradicsom és a paprika, na az helyrepofozza a százalékos egyensúlyt..:))))
Akkor most ugyanezt legyszives 4.8-cal behelyettesitve..."
Minek? Akkor mondta, 2002-ben -láthatod, a szerencsétlen még idézte is:)))- harsogva a Szabad Nép Szabadság...:)))))
"Macisajt, ebben a gyurcsányi beszédben egy ágyútölteléket nem láttam, pedig néztem a szavakat. Ti érzelmi fűtéssel néztek műsort, én 220V-tal."
Nos, hogy te speciel mit láttál, halottál ennek az Apró-klános manifeszt elmebetegnek az ordítozásából, az magán(y)ügyed....
Itt a Fidesz-pártisággal nehezen gyanúsitható Magyar Hírlap tudósitása:
"A Fidesz-elnök felé fordulva a miniszterelnök hosszan ecsetelte a "felelős politikus" és a "szélkakas" közötti különbségeket. Előbbi – mint mondta – programalapon politizál, és elég bátor ahhoz, hogy végig is vigye kitűzéseit. Utóbbi viszont – mondta, miközben Orbán Viktorra nézett szigorúan – nem elég bátor ehhez, és saját véleménye helyett mindig az emberekére hivatkozik. "Magyarországnak szüksége van demokratákra, de nincs szüksége populistákra" – toldotta meg még egyel az Orbánnak szánt kritikákat Gyurcsány, amire házelnöki rendteremtést igénylő kiabálásban törtek ki az ellenzéki padsorokban helyet foglalók. A hangzavarral mit sem törődő kormányfő edzett osztályfőnökként folytatta a fejmosást. "Válság ma nem a gazdaságban, hanem a politikában van" – ostorozta a Fidesz-vezér folyton ismételt vészjósló kijelentéseit, amivel – mint mondta – nemcsak az a baj, hogy nem egyenes, bátor férfihoz illő, hanem hogy árt az ország érdekeinek. "Pártelnök úr! Ha fenntartja állításait, tényekkel és adatokkal tegye meg, egyenes demokrata így viselkedik" – szólította fel szinte már kiabálva riválisát Gyurcsány, felhánytorgatva, hogy bár nyár eleji vitájukban szívesen hallgatta volna erről, a válság mibenlétét partnere akkor nem akarta kifejteni. A leckéztetést hol széles mosollyal, hol felvont szemöldökkel viselő Orbánt a hallottak sem vették rá (parlamenti) némasági fogadalma megszegésére, és – szokás szerint – a frakcióvezetője reagált helyette. "Mire ez ideges beszédmód, miniszterelnök úr? Hova ez kipirult arc és hevület?" – ironizált a bírálat stílusán Áder János, majd mielőtt bárki aggódhatott volna, hogy nyáron esetleg ejtette kedvenc vesszőparipáját, elővette a nevével összeforrt "Neem leesz gázáremelés" formulát s a kormány egyéb populizmusgyanús ígéreteivel szembesítette a miniszterelnököt."
Nahát..:))
U.I. Tudtam hogy a személyeskedő fikanickek ignorálására vonatkozó példámat meg fogod érteni..:) Na ilyen ez az Apró-klános puccsista momentán a politikában...
Ha nincs program, a Néma Képviselőhöz fordulunk segítségért
HírTv:Tehát gyakorlatilag az MSZP-sek nem akarnak Önökkel vitatkozni, ő szeretne minden áron Orbán Viktorral. Mi lehet ennek a célja?
Áder János:Hát én nem tudom, én csak arra tudok gondolni, hogy Gyurcsány Ferencnek Orbán-fóbiája van, egyrészt. Másrészt pedig arra tudok gondolni, hogy nincs mondanivalója az ország valós problémáiról. Sokkal hálásabb szerep számára az, hogyha a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnökével hadakozik, és folytat egy állóháborút. Hát vitatkozhatott vele a tévé nyilvánossága előtt. Nyár elején sor került erre a vitára, nem? Megtörtént.
HírTv:De úgy látszik, nem volt elég...
Áder János:De hát erre van szüksége a magyar választópolgároknak? Erre van szüksége az országnak, hogy a miniszterelnök és a volt miniszterelnök nap mint nap vitatkozzon egymással? Nem inkább az együttműködésnek a lehetőségét, az ország valós problémáinak a megoldását kellene keresni?
Tudom, tudom, mondd a hülyéknek, csak 3,7 százalék volt az áremelkedés..:)))) A villany, a gáz, a csatorna, a tömegközlekedés sok lett- de ott van a paradicsom és a paprika, na az helyrepofozza a százalékos egyensúlyt..:))))
Akkor most ugyanezt legyszives 4.8-cal behelyettesitve...