Keresés

Részletes keresés

halom Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3390
Meddö ez az egész. Más vizekre evezek. Have fun.
schgy Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3389
Nem mondott hülyeséget, mert 1.- valóban van kampány (miután itt vagyok látom), 2.- te minősítetted az egész dolgot az MTI komcsi kitalálmányának, ami azért sem igaz mert a/ nem kitalálmány, b/ nem az MTI-től ered, c/ ez a legvitathatóbb ugyan, de az MTI-ben sem csak komcsiszadeszek ülnek, d/ akik ülnek azoknak sem Amerika lejáratása az életcéljuk.
Nekem egyébként Amerikához hozzátartozik az általad tökéletesen bemutatott hozzáállás is, bár szerencsére nem ez a legjellemzőbb, mint ahogy a patkányok előfordulása sem.
schgy
Előzmény: halom (3388)
halom Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3388
Amerika elég nagy, én nem. A rendreutastást pedig visszautasítom.
A cím Mi neked Amerika és nem Miért utálom Amerikát, vagy Hogyan mondhatunk nagyobb hülyeségeket Amerikáról. Egy marék tájékozatlan ember kardcsörtetése, Primitív...

"De masokat szemelyukben ne szidjal megegyszer kerlek."
Miért megneveztem valakit?

"Most mar tedd le a lobogot es hozzal erveket."

Tegyétek le a sárosvödröt, hozzatok érveket!!!

Addig marad minden...

Halom is, meg ropotop is.

Előzmény: Mumu (3384)
ropotop Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3387
Amerika elég nagy, én nem. A rendreutastást pedig visszautasítom.
A cím Mi neked Amerika és nem Miért utálom Amerikát, vagy Hogyan mondhatunk nagyobb hülyeségeket Amerikáról. Egy marék tájékozatlan ember kardcsörtetése, Primitív...

"De masokat szemelyukben ne szidjal megegyszer kerlek."
Miért megneveztem valakit?

"Most mar tedd le a lobogot es hozzal erveket."

Tegyétek le a sárosvödröt, hozzatok érveket!!!

Addig marad minden...

Előzmény: Mumu (3384)
schgy Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3386
Én meg egy cseh áldokumentumfilmre emlékszem, ahol egy olajtó mellett fejlődtek ki olajevő fekete patkányok. :-)
schgy
Előzmény: Mumu (3385)
Mumu Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3385
Ha mar tenyleg kiterunk a patkanyokra is:A berlini fal lebontasanal (de egyes nyugatberlini jelentesek szerint mar korabban) talaltak a fal mellett egy furcsa addig nem ismert allatot ,a patkany es a nyuszi kozott,agresiv volt,nagy fullekkel,elolallo fogakkal.Allitolag ott szaporodtak a fal koruli alagutakban mint leszarmazotai egy valamikori verfertozo kapcsolatnak...
Előzmény: break2 (3382)
Mumu Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3384
Megint baj van halom,megint elfogott Teged a duh.
Valahol irtad hogy ez a stilusod hogy igy allsz a dolgokhoz es nincs benne semmi rossz.
Nem tudom.
Azt hiszem most mar megismertunk tudjuk hogy harapos vagy,OK.
De masokat szemelyukben ne szidjal megegyszer kerlek.
Te nagy hazafi vagy ,masok nem,vagy mas fele hazafiak. Na es ?
Ertsed mar meg hogy itt dumalunk,mindenkinek mas a velemenye ,na es ?
Ezt akarjuk nem ? Hogy vitatkozhassuk.
Most mar tedd le a lobogot es hozzal erveket.
Az amerikai allam eleg eros hogy kibirja az igazsagos vagy nem igazsagos kritikakat..
Előzmény: halom (3381)
kdezsoe Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3383
"Miért kell a más portájára köpni?"
Ennek a legnagyobb muveloje TE vagy...

"Régi Szovjet módszer."
Az... :)))

"Sokkal jobb lenne a Torgyán villát "megmagyarázni"."
Sok helyen "magyarazzak", csak ez a forum nem az a forum... ha meg nem vetted volna eszre...

A sajat "legujabb" topicodban vegre megkaptad ami teged megillet. Azert nyitottad. Ez viszont nem az a topic! Ne keverd ossze... Itt nem az a stilus... Legalabbis eddig nem az volt.

Egyebirant mostantol reszemrol IGNORE, ezt javaslom masnak is. Aki kivancsi rad az majd megtalal ott.

break2 Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3382
Ohajod parancs :-)
Óriáspatkányok nyomában
Index.Pécs, aug. 8.
Tegnap két gigászi méretu patkányt láttak Pécsett, a Haas Mihály téren. A riadalom azért tört ki, mert immár 20 éve nem fordult elo patkány ezen a környéken, ráadásul a most megfigyelt példányok olyan nagyok voltak, hogy az ijedt lakó eleinte süldomacskának nézte oket. A gigászi rágcsálók békésen korzóztak tegnap kora délután a téren, így kisebb pánik tört ki a lakók között.»
Előzmény: halom (3381)
halom Creative Commons License 2001.08.09 0 0 3381
Nem lenne jobb a saját patkányaitokkal foglalkozni?
Van elég.
Látom a Bush szabijával sincsenek a magyrok kibékülve.
Mi közünk hozzá? Én amerikai állampolgár vagyok és nekem jó. Miért nem játszank a saját farkukkal? Miért kell a más portájára köpni?
Sokkal jobb lenne a Torgyán villát "megmagyarázni". Meg a sok link sikkasztó_ magyar politikust. Nem veszitek észre, hogy azért írnak a Bushról, hogy eltereljék a figyelmet. Régi Szovjet módszer.
Ökröknél mindég müködik.
Előzmény: kdezsoe (3380)
kdezsoe Creative Commons License 2001.08.08 0 0 3380
Na tessek!
Maris csalodnom kellett!
Azert kicsit meg remenykedem, hogy a cikk egy az AP-be beepult kadarista, avh-s, komcsi ugynok tollabol ered, aki igy akarja bomlasztani a tokeletesseg tarsadalmat...
:)))
Előzmény: Törölt nick (3379)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.08 0 0 3379
Patkany sztori eredetije:
Associated Press ( AP) - writer: Ananda Shorey
Aug. 6, 2001
Angol cime: Rats Scurrying in Larger Numbers.
MTI hir nem kitalalmany.

kdezsoe Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3378
YYYEEESSS!
Mindig tudtam, hogy ez a halomgyerek a hiteles informacio...
:))))))))
Szanaszet rohogtem magam...
Előzmény: halom (3375)
Kiraly Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3377
Hat nem tudom. Pont hazadban, Amerikaban befolyasolhato a media altal a legjobban a kozonseg. Eppen ott divlik ez a szemlelet amit irsz. Magyarorszagon is, de azert sokkal kevesbe fajlagosan.
schgy Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3376
Az itteni TV-ben is éppen kampányolnak ezügyben, de azért tényleg nem ez jellemzi az egész országot.
schgy
halom Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3375
Az MTI hazudott a komcsik alatt, hazudik most is.
Ideje lenne levetni azt a szemléletet, hogy ami az újságba van az igaz. Az újságot (híreket) el kell adni. Ha nincs hír lehet csinálni.
Előzmény: Kiraly (3374)
Kiraly Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3374
halom ur! -))))

De hat Makosi csak idezett az MTI-tol... Nem hazudik...

Előzmény: halom (3373)
halom Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3373
Kedves Rákosi Mátyás,
Ez úton értesítjük, hogy vizumkérelmét elbíráltuk. 1 darab 3 hónapra szóló vizumot az útlevelébe bebélyegeztük.
Egy patkánnyal több vagy kevesebb, az USA-nak mindegy.
Nagy ország.
Előzmény: Mákosi Rátyás (3369)
Kiraly Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3372
Vigyazzz! Meg a vegen te is AVH-fioka es Kadarberenc leszel meg komcsi!!!!
Mumu Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3371
De jo...
Előzmény: break2 (3370)
break2 Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3370
Mirol is eszembe jut:

A babolnai mgtsz meg az elozo rendszerben dolgozott ki egy nagyon hatekony modszert a patkanyok kiirtasara. Nem is tudom hany amerikia varost kezeltek vele. Csomo penzt hozott a szoc. allamkasszaba. Ez egy kicsit elhallgatott magyar sikertortenet.

Es egy magyar punkzenekar dalszovege 1980 korul:
"Csatornakban lent elunk a patkanyok kozott.
Nem ertem, hogy miert vagyok hazamban uldozott."

(Ezekkel kicsit offtopik voltam, bocsanat.)

Mákosi Rátyás Creative Commons License 2001.08.07 0 0 3369
Nekem például ez is Amerika:

Amerika retteg a patkányoktól
2001-08-06 22:04
New Yorkban "patkánycsúcsot" rendeztek, Washington pedig higiéniai hivatalt állított fel a rágcsálók elleni harc fokozására. Az ok: az amerikai nagyvárosoknak egyre inkább meggyűlik a bajuk a patkányokkal, amelyek már-már invázióval fenyegetnek.
A rágcsálók elszaporodásának fő oka szakértők szerint egyrészt a lakosság helytelen étkezési-főzési, szemetelési magatartása, másrészt a patkányok elleni harcra fordítható összegek korábbi megkurtítása. Fordult azonban a kocka: immár pénzjutalommal járó pályázatokat hirdetne a patkánymentesítés megoldása végett.
A helyzet nem túl rózsás: Bostonban rövid idő alatt negyven százalékkal emelkedett a rágcsálók miatt benyújtott lakossági panaszok száma. Chicagóban július hónap folyamán 33 ezer lakos jelentette, hogy patkányok zaklatják. Washingtonban "patkánybiztos" kukákat helyeznek el az utcákon. A New Yorkban tavaly novemberben megtartott "patkánycsúcs" szakbizottságot hozott létre a probléma megoldására. Több lehetőséget is számításba vesznek: a szemételszállítás javítását, a gasztronómiában dolgozók eddiginél jobb felvilágosítását.
Szakértők szerint elsősorban arra kell törekedni, hogy a patkányoktól szisztematikusan megvonják az eleséget, a vizet és a rejtekhelyet.

MTI

Mumu Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3368
Kedves break,kitunoen tukrozod ,gondolom,sokunk egymasnak ellentmondo gondolatait a temaval kapcsolatban.
Most olvasom hogy egy izraeli (ejnye,ezek a zsidok...)orvoscsoport klonozas altal szivizom sejteket produkaltak.Azt jelentene hogy kesobbi ponton szivelegtelensegeknel hasznalhatnak felfedezesuket.
Ebben a percben nem tudok jobbat mondani mint Te tetted.
Annyira probalnek osszhangban hozni elveimet,a pragmatikus elettapasztalatommal hogy elso hatarkent azt irnam:ott kerulnek zavarba ha teljes individumokat klonoznanak.Addig amig reszeket keszitenenek addig udvozolnem ezt.
Persze tudom hogy mint Te is utaltal ra,a tudomanyos kivancsisag nem all meg ennel,amire technikailag ,tudomanyilag lehetoseg lenne azt mindenkepen,tiltott vagy sem kiprobalnak.
Előzmény: break2 (3364)
Mumu Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3367
Helyes Kiraly,ez a Te velemenyed es azt hiszem hogy nagyon sokan kepviselik ezt.A topicunk keretebben ez tenyleg OFF.Legy szives szoljal hozza ha akarsz a tobbi amerikai kerdeshez is,mint eddig.
Előzmény: Kiraly (3366)
Kiraly Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3366
Mumu!

En a zsido szot nem negativan ertelmezem. Nekem is van egy csomo ismerosom aki zsido. Szoval en nem "zsidoberencet" mondtam rad. Az termeszetes dolog hogy mindenki a sajat nepe fele huz. Persze van aki kop a sajat nepere s a penz fele nez, mert szamara az a haza...(halom)

Viszont bevallom oszinten, hogy a zsido karpotlasokkal nem ertek egyet. Persze az azt jelenti halom szerit hogy en antiszemita vagyok. Szoval ezt furcsallottam. A szelektiv igazsagtetel meg meg jobban elitelendo. Mert a zsido karpotlasnak ujabb es ujabb fejezetei vannak, s pont a feketek esete mutatja hogy ezek szerint a tortenelmi igazsagtetel mindig szelektiv.

Előzmény: Mumu (3359)
break2 Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3365
(1. pont nem "elemzem", hanem "ellenzem")
Es koszonom a kerdest, kivancsi leszek a tobbiek velemenyere, bar a valaszom csak erintolegesen kapcsolodik e topik temajahoz.
Előzmény: break2 (3364)
break2 Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3364
1. Az emberklonozassal kapcsolatban annyi etikai moralis problema merul fel amire en nem tudok jo valaszt, hogy en is elemzem egyenlore ezt.

2. A tudomanyt es a fejlodest nem igazan lehet megallitani, ezert ha az USA-ban tenyleg tiltott lesz a dolog akkor ez csak azt jelenti, hogy mas orszagokban tortenik meg elobb, illetve, hogy az USA-ban fel vagy illegalitasban tortenhet csak.

3. Nem vagyok biztos benne, hogy az emberklonozas igazan "fejlodest" jelent az emberisegnek. Ha mondjuk arrol van szo, hogy teljesen uj belso szerveket vagy vegtagokat "termelne" a modszer azok szamara, akik betegek vagy serultek akkor biztos hogy nagyon hasznos es szukseges. De ha arrol van szo, hogy gazdag emberek azt hiszik, hogy ki tudjak cselezni a halalt azzall hogy klonoztatjak magukat akkor ellenzem.

(Na, jo kis 3 pontot irtam, amik szepen ellent mondanak egymasnak, de hat ez a velemenyem.)

Előzmény: Mumu (3361)
Mumu Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3363
Csak most olvastam el amit irtal.Nagyon erdekes a jellemzesed.
Előzmény: schgy (3348)
Mumu Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3362
Kedves break,most mar tudom hogy egy topicnak vannak olyan etape-jai mikor kilendul egy idore mert a resztvevok szemelyeskednek.Sokfelek vagyunk.Ha nagyon csunyak mar ,nem veszuk egyszeruen eszre.Aztan jonnek olyanok mint Hassain,Kalman vagy eppen Te es masok es minden visszater a mederbe,azzoknal is akik kicsit eltertek a comme ils faut-ol..
Előzmény: break2 (3339)
Mumu Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3361
Mi a velemenyetek a klonozast megtilto torvenyjavaslatrol ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!