Csak szólok, én nem vagyok jobbikos. Én semmit se szúrtam el. a kiszfiúkhoz képest még így is a százada zsidó segget nem nyalták ki. Hogy normálisan akarnak élni akkor is ha nem szeretik a szomszédot, az polgári erény. Helyeslem. Hogy a zsidók megélhetési szervezetei így reagáltak (kb., ha nem nyalják őket naponta fényesre, nem kell a Jobbik jókívánsága), az a zsidókat minősíti nem a Jobbikot.
Megjegyzem ahogy már mondtam nem egyszer, sok zsidó barátom van, olyan helyen nőttem fel. Sokan, nagyon sokan le se szarják a hivatalos, megélhetési zsidó szervezeteket, a véleményükkel együtt, elsősorban magyarnak tartják magukat és ugyanúgy nem kedvelik a cigányokat mint a többi magyar. Értsd ahogy akarod.
Nekem mindegy, de kívülállóként eléggé mulatságosnak tartom, ahogy például a zsidó emberekhez való viszonyulásuk eléggé ellentmondásos, hogy egészen finoman fejezzem ki magam. :)
E tárgyban pedig hiába mutogattok a Fideszre, ezt a Jobbik szúrta el.
Akkor mire nyomul reggel-délben és este minden birtokolt hullámhosszon a kiszfiúk bandája? Ha hülyét csinálnak magukból, csak hagyni kell! De láthatóan hazudnak is sokat, hogy szarozzanak. Méghogy polgárok?
Ezek a civilek is csak a felelősség nélküli óbégatást, kritizálást, kíbicelést szeretik. Be is b.cna nekik, ha valamilyen formában bejutnának a húsosfazék mellé.....
Legutóbb kétmillióan szavazat a Fideszre, egymillióan a Jobbikra. Szerinted a Jobbik lebontaná a kerítést? Azért nyugodtan lehet nem szavazni a kiszfiúkra, mert kerítéspártiak. Más is az. Ha ez a legnagyobb érv, nagy szarban lehettek.
Én is helyeslem a kerítést, az USA is helyesli, Izrael is helyesli, sőt mindegyiknek van is a bevándorlók ellen, de én valahogy nem tudok tiszta szívvel a fideszre szavazni, viszont ezt a balliberális csürhét sosem szeretném újra hatalomban látni, ez számomra alap és elvi kérdés.
Azt nem tudom név szerint, de azt igen, hogy a libbantak által mértékadónak tartott, és számukra a szentírásnál is hitelesebb médiák meglepően kevés kézben koncentrálódnak. Például az USA összmédiájának 90%-a hatban. Akárcsak a vagyon, és Murphy óta tudjuk, hogy "Kinek vagyon, annak nagyon."
Az emberek többsége helyesli a kerítést és ezért nonszenc, hogy le akarnák váltani Orbánt és kormányát:)))))) Soros mellényúlt, van ez így:DDDDDDD Bp-en van néhány 10ezer ellenzéki, akik minden áron szeretnének változást, még ha tudják, hogy sokkal rossazabb lenne:((((((
"Tetszik a nemzetközi sajtónak az álcivilek elleni fellépés"
Marhára!!! Már amennyiben a Guardian is "nemzetközi".
"Az a stílus, ahogyan Németh kedden nyilatkozott, egyértelmű: a kormánypárt most már nyíltan vállalja, hogy ezeket a szervezeteket „el akarja takarítani”, fel akarja számolni.
A Guardian cikke emlékeztet arra, hogy Orbán nyíltan egy sajátos stílusú, a demokratikus intézményeket leépítő, a kormánykritikus sajtót gyengítő illiberális államot épít, ebbe a koncepcióba illeszkedik be a civil szervezetek meggyengítése is. Ezeket a civil szervezeteket a kormányfő külföldről fizetett ügynököknek tartja, amelyek külföldi érdekeket képviselnek.
Olyannyira így gondolja ezt a kormányzat, hogy Soros Györgyöt is nemzetbiztonsági kockázatnak tekinti. A kormány a Soros-féle szervezeteket, valamint a Norvégia támogatását élvező civileket rendre támadta, olyannyira, hogy a civileknek korábban kifejezetten Orbán kérésére estek neki a hatóságok. Ezeket a lépéseket ugyanakkor az Egyesült Államok eddig rossz szemmel nézte, 2014-ben Barack Obama is felszólalt ellene.
Emlékezetes, 2014 áprilisában indult egy nyomozás: Orbán személyes utasítására két év alatt 62 civil szervezetet vizsgált a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, négy alapítvány adószámát próbálták meg felfüggeszteni, a rendőrség 16 hónapon át nyomozott, hét szervezetet ellenőrzött az ügyészség. A civilek elleni kampányba beszállt a teljes kormánypárti sajtó. A vége az lett, hogy egyetlen civil szervezetet sem marasztaltak el, viszont legalább egy esetben a bíróság is kimondta, hogy az eljárás indokolatlan és törvénytelen volt."
Leszarom a CÖF-öt, számomra pont ugyanolyan álcivilek mint pl a TASZ.
Az számomra is elég sajnálatos, hogy nincs alternatíva. Az emberek többsége le szeretné váltani az Orbán kormányt, de nem ezzel az ellenzékkel képzeli el. Ez derült ki 2014-ben is, az emberek többsége otthonmaradásukkal meghagyták a hatalomban a fideszt.
Ja, 17 miatt buktak a demokraták:))))) 100 éve is így volt, csak 1 kicsit keletebbre, oszt 70 évig tartott!!!!!! No most gombold el, republikánusok 70 évig:DDDDDD
Az amerikai sajtóban pozitív hangnemben írnak arról, hogy a magyar kormány szigorúbban kíván fellépni a Soros Györgyhöz köthető álcivil szervezetek ellen.