Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy Panasonic Lumix G6 típusú fényképezőgép váz objektív nélkül G80-ra váltás miatt (ezért csak a váz, objektíveket megtartom az új géphez). A váz hibátlanul működik, 1-2 nagyon apró használati nyomon kívül semmi baja. A gépben 15300 expozíció van. Akksija jó állapotú, többszáz képet bír még egy töltéssel.
Adok hozzá: - Eredeti doboza CD-vel, leírással, USB kábellel - Gyári töltője - 32Gb Sandisk Ultra UFS-I SDHC memóriakártya - Lowepro Nova 1 AW táska
OLYMPUS OM-D EM I mark II gépváz, összes tartozékával dobozában, papírjaival. Gyári szám: BHUA557**, Expo szám: 25000, Garancia (kiterjesztett) 2020.10.06-ig. Karcmentes, kitűnő állapotban, tartozék HLD-9 markolattal Gyári szám: 000AGC9**, két gyári OLYMPUS akkumulátorral, típusspecifikus L-bracket-tel (PHOTOMIX gyártmány), tartalék USB-s, powerbankról működő töltővel. Irányárak:
Gépváz: 285.000,- Ft
Markolat: 60.000,- Ft
Együtt: 320.000,- Ft
OLYMPUS M. Zuiko PRO 12-40 f2.8 objektív, dobozában, papírjaival, tartozékaival (napellenző, sapik). Gyári szám: AC53611** tökéletes optikai állapotban, néhány használatból eredő apró kopással. Irányár: 160.000,- Ft
OLYMPUS M. Zuiko PRO 40-150 f2.8 objektív, MC-14 konverterrel együtt, dobozában, papírjaival, tartozékaival (napellenző, állványrögzítő, sapik). Gyári szám: ABV2477** tökéletes optikai állapotban, néhány használatból eredő apró kopással. Irányár: 325.000,- Ft
SAMYANG 7.5 f3.5 halszem, ezüst színű, dobozában, papírjaival, tartozékaival (sapik) Gyári szám: L216E00** Karcmentes, kitűnő állapotban. Irányár: 65.000,- Ft
Együtt a komplett szett ára: 780.000,- Ft
2db GODOX TT-685o összes tartozékával, műszaki és esztétikai állapotban. Irányár: 30.000,- Ft/db. Együtt: 55.000,- Ft
1db GODOX TT-350o összes tartozékával, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban. Irányár: 22.000,- Ft
1db GODOX TT-X1o rádiós vezérlő. Irányár 20.000,- Ft
Együtt a komplett szett és a villogó cuccok: 820.000,- Ft és adok mellé egy egyszer használt, azaz teljesen új, narancs színű LOWEPRO Photo Hatchback 22 AW hátizsákot, hogy legyen miben hazavinni
Megnézni, kipróbálni Vác és Budapest, északi területeken, illetve ezek között van lehetőség.
Érdeklődni a mojzespeter01 kukac gmail pötty com címen vagy a 70-hattíz-negyvenkilenc33 számon lehet.
Eladnám az Angliából pár hete ajándékba kapott - tudom, nem szép dolog, de inkább egy Oly 12-40 f2.8-ra gyúrok - objektíve(i)met.
Mindkettő tökéletesen működik, mintha új lenne. (Gyakorlatilag az is.) Karcmentes. Gyári első-hátsó sapka. Napellenző. Neoprén tok. Doboz, számla sajnos nincsen.
Panasonic Lumix 100-300 1:4-5,6 Mega O.I.S (H-FS100-300)
sn:XT5KK00101*
Irányár: 110 000 HUF
Panasonic Lumix 45-200 1:4-5,6 Mega O.I.S (H-FS045200)
sn: XT1CB00180*
Irányár: 70 000 HUF
Jelenleg Tolnán vannak, de komoly érdeklődő esetén - főleg ha mindkettő érdekli - rugalmas vagyok a személyes találkozás helyét illetően. (Nem, Debrecenbe akkor sem megyek el.)
Némi átfutási idővel Budapesti megtekintés is szóba jöhet.
3 hónapos, itthoni vásárlás, garanciával. Az egyik legélesebb objektiv amivel találkoztam, ki lehet próbálni, nyitott rekeszen tájképet fotózhatsz. Eladás oka, eladtam a vázat.
Nagyon jo kis obi, konnyu, kicsi, a kepminosege meglepoen jo, tudok kepeket kuldeni, macrora is alkalmas, kivalo kozelponttal. Ket honapos csak eladtam a vazat.
M.ZUIKO ED 300mm 1:4 IS PRO objektív LENSCOAT® burkolattal549 ezer Ft
Mintaboltban 2016.02.04-én vásárolt. (Gysz.: ACA201025) Minden kiegészítője megvan. Lencse karcmentes, mikor lejárt a garancia ki lett tisztítva. Fényellenző 1,5+1,5 cm-en sérült, mert leesett, állványtalp kopott a használattól. A csomag tartalma (eredeti dobozban): Objektívvédő sapka (LC‑77B); Mikro‑NégyHarmad szabványos hátsó objektívvédő sapka (LR‑2); Dekorgyűrű (DR‑79); Objektív tok (LSC‑1127); Jótállási jegy +1 db. 77 mm M.Zuiko PRF-ZD77 PRO védő szűrő.
M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO339 ezer Ft
OLYMPUS FL-700WR VAKU, VEZETÉK NÉLKÜLI – RÁDIÓHULLÁM-VEZÉRELT 65 ezer Ft
2019 06. 04-én mintaboltban vásárolt. (Gysz.: 01727) Eredeti dobozban, garanciális. Jótállási jegy van.
OLYMPUS FC-WR (rádiós) VAKUVEZÉRLŐ 45 ezer Ft
2019 06. 04-én mintaboltban vásárolt. (Gysz.: 01207) Eredeti dobozban, garanciális. Jótállási jegy van.
OLYMPUS FR-WR (rádiós) VEZETÉK NÉLKÜLI VEVŐEGYSÉG35 ezer Ft
2019 06. 04-én mintaboltban vásárolt. (Gysz.: 01474) Eredeti dobozban, garanciális. Jótállási jegy van.
LensCoat® LensHide™ Water-repellent Tall Realtree álca35 ezer Ft
A párásodás miatt a fejnél, egy területen kivágtam fóliát, ott csak a háló van. Ettől eltekintve kiváló állapotban van. LensHide Water-repellent Tall Weight 3.05lbs; 89 x 68" / 226.1 x 172.7 cm
Manfrotto MB MS-S-GR Street CSC Sling fotós táska/övtáska10 ezer Ft
Kétszer használtam. Technikai Specifikációk: Tömege: 580g; Külső méret: 23x32x12cm; Belső méret: 20x30x11cm; Laptop rekesz mérete: 16x25x1cm
CBG‑10 Rendszer fényképezőgép táska (Olympos rajongóknak erősen ajánlott:))
Erről nem írnék semmit, inkább ajánlom megnézni a Olympus honlapján. Nem nagyon volt használva, inkább csak tároltam benne a gépet. Természetesen minden gyári tartozéka megvan. (esővédő, felszerelhető plusz tok, stb...)
I.ár: 48.000,-
A későbbi bonyodalmak elkerülése végett nem szívesen postázok. Amennyiben lehetséges, ragaszkodom a személyes megtekintéshez, átvételhez. Megnézhető, kipróbálható Budapesten(17.ker).
Érdeklődni a megadott email címen vagy a harmincas-26hét-511három számon.
Kihasználatlanság miatt eladó profi m.4/3 optikák:
-Panasonic 35-100/2.8 II dobozában,gyári tartozékaival,alig volt gépen,mint az új.Ár:219eft. Új ár:209eft s/n:JG8LA10112¤
-Új állapotú Olympus 12-40/2.8 Pro alsó-felső sapka,napellenző,puha tok van hozzá.Garanciális.(Olympus mintabolt).Ár:199eft.Új Ár:189eft. s/n:BHP29864¤
Eladó Panasonic LUMIX GH5 kamera, összesen 3 db akkumulátorral, töltővel, dobozában, papírjaival. 2018. júniusi Media Markt-os vásárlás. Műszakilag hibátlan, külsőleg a jobb oldalán a cage kicsit megviselte, a nyakpánt akasztót letörte, ez a harmadik képen látható. Aki filmezésre használja majd mint én, azt ez a probléma valószínűleg nem fogja érinteni. Ezen kívül a gép hibátlan, kijelzője is karcmentes. Ajándék chip nélküli m4/3-Canon EF adapterrel.