Köszönöm a jókivánságaidat és nektek is a közeljövőben minden jót és vigyázz rájuk!!!Nálunk is apás szülésnek indult,de átment császárba,mert komplikácíók léptek fel,de hál'Istennek minden rendben...:)))
Bár már odaát megvolt, itt is GRATULÁLOK! És persze add át üdvözletem asszonykádnak is! Most már mi jövünk, alig 2 hónap...nagyon túllennék már rajta! Egy csepp vértől asztal alá csúszok, asszony meg apás szülést akar... :S
A központi zárat még nem javították ki...:(((( szégyen!!! Nekem meg ma megszületett a 3.trónörökös,kisfiam majd teszek fel képet ,,odaát",meglehet nézni majd...most rohanok vissza a kórházba a mamához és a kisfiamhoz:)))) Majd még dumcsizunk.!!!
Én is az Autócentrum Szabónál vettem, az árát hagyjuk, majd egyszer személyesen találkozón...az értékesítő felkészült, a hozzáállásuk korrekt volt, mire odaértünk ki volt töltve minden papír, olajozottan ment minden. Amikor a GP-t vettük 1 héttel előbb kellett a Kangoo-t otthagyni, nekem kellett 1 hétre autót szereznem - itt lementem a GP-vel, 1,5 óra múlva hazajöttem a Lineával. Pont olyan volt, mint egy igazi kereskedő...amiből sajnos elég kevés van az országban (nem csak autókereskedésekre gondolok)
Sajnos ma nem tudok menni talira, munkahelyen ülök. De ha a GP minitali (odaát szó van róla, láttam :) ) esetleg olyan napon lesz, mikor nem dolgozok/lamináltpadlózok/szegőzök/egyéb szarok után rohanok, és a GP-s társaság nem nézi ki a lépcsős tesókat :) akkor persze ott leszünk és kipróbálható a TJet (most már néha meghúzom a fülét, irtózatosan jó hangja van és nagyon jól megy! Cserébe szomjas is de nem bánom, mert megérdemli!)
Apróságok: a jobb hátsó övcsat az első perctől nem jó, első tankoláskor (tehát 500m után) vettünk észre egy kb. 1*1mm részt ahol nincs festék (olyan mintha le lenne pattanva) illetve a csomagtér ajtóban nem lehet elfordítani a kulcsot...jövő héten mindezt megnézetem. Nem tudjátok, megoldották már a központizár-távvezérlő problémát?
Előre is köszönöm,majd beszámolót is tartok,nem tudom,hogy mikor leszek elérhető,de minden nap feljövök ide és szétnézek,ha kérdése lenne valakinek...:))) Jó éjt!!!
Nekem (szerencsére) nem létszükséglet a csere, van időm kivárni a legjobb ajánlatot. Meg persze még azt is el kell döntenem, hogy el tudok-e szakadni az eddigi kedvenc márkámtól...
...így van,engem sajnos akkor sűrgetett az idő,még aznap megrendelés után egy órára rá már külföld felé tartottam az autópályán,képzelheted,hogy juniús óta,amióta megláttam a neten ,,szerelmes lettem belé" első látásra....alig vártam az augusztust,hogy behozzák és megrendelhessem:)))....nem bántam meg!!!
Olvastam, hogy itt a fórumon többen vettetek kocsit a Fiat Szabónál. A honlapjukat is néztem, de 1.4 Tjet-re nem találtam semmi használhatót. Tudom, hogy a legjobb a személyes alkudozás, de első lépésként, asszem megversenyeztetem a kereskedéseket e-mail-en keresztül ! :)
Üsd be azt,hogy Fiat Szabó és keresd meg a Fiat Linea akciós eladási árait,de ebből személyesen kell még alkudnod,ha lehet.....????Én náluk vettem anno két autót is,így volt engedmény,de nem nagyon adnak itt amúgy,meg kell próbálni több helyen:)))
Én még tavaly aug.3-án rendeltem meg a Multijet Emotion Lineámat(első MO-on...,de ez itt nem a reklám helye!!!!) vártam 3 hónapot rá....az ára akkor egységes volt minden Fiat kereskedőnél,kedvezmény 200000,- volt,de így is 4100000,-ft volt a végára,plusz az üzembe helyezés,összesen 4310000,- lett volna,azóta nem tudom,hogyan alakultak a dolgok?!!
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy OFF-olok,de a "CROMA" fórum elég halott!
Szóval, kinéztem egy Cromát, de kicsit elbizonytalanodtam!!! 1.9 Multijet 85kw 116Ps??????? Úgy tudtam , hogy 120, és 150 lovas 1.9-esek vannak. Erről a 85Kw-os multijet motorról tudtok valamit? :-(
Berigazek! Mi van véletek? Van e már baba??? Vagy tényleg szószerint órák kérdése??? :-))) Tájékoztass azért, mikor indulsz a kórházba! :-)
Az a Linea cikk szerintem is kicsit olyan nagyon szűkszavú... 1 oldalt hablatyol a semmiről (magáról a Lineáról egy szó se esik benne, a második oldalon sem eléggé részeletes szerintem). Én arra lettem volna kiváncsi mondjuk, hogy milyen a GP/Bravo T-jet hez képest a Linea T-jet-je... mennyire nyomja az autót, stb.
Na de majd egyszer remélem össze jön a tali Imitto barátunkkal, akkor ki szeretném próbálni. Én eddig csak 1,3 Mjet-es Lineát tudtam kipróbálni, mostmár nagyon szivesen megnézném, mit tud a T-jet motorral.
...ne aggódj,vannak nagyon jó üléshúzatok esetleg csináltathatsz is rendelésre(ahogyan én is,ha megnézed valahol előbbi hsz.-nál megtalálhatod) nagyon jókat és én is 2 gyerkőccel ,,gyűröm őket" és órák kérdése és a 3.trónörökös is megjön:)))
Erősen gondolkodom egy (OFF) Cordobából, Lineaba való átülésen... Szép is az autó a motor (1.4 Tjet) is pöpec állítólag, egyedül a Seathoz való ragaszkodásomat kéne legyűrnöm...Negyedik Seatomat nyúzom, és tényleg nagyon szerettem mindegyiket, de a Linea most árban sokkal kedvezőbb, mint pl. egy 1.4 TSI Leon, vagy Altea. A Bravo talán még fomásabb lenne, de a praktikussága ( 2 kölök + csomagok ) - na meg az ára - miatt a Linea a nyerőbb. Persze az emotion felszereltség lenne az igazi, de a világos plüs kárpit - ismerve a gyerekeimet - kissé megrémít ... Jól tudom, hogy az emotion csak ezzel a színű kárpittal létezik ? Egyébként, végigolvastam az egész topikot, és ennek hatására meg is néztem ma reggel közelebbről a Lineat. Tényleg, nem csúnya ... Mondjuk, a kereskedő gyerek nem igazán volt a topon, de szerencsére kereskedésből van bőven az oszágban ! :)
Igen, azt gyanítom az Asztma szedán tesztjénél meg részletesen leírják hogy szép meg jó meg olcsó...közben alapáron a fapad annyi mint a Lineából egy közel fullos...de legalább látszik hogy honnan kapják a fizetésüket.
HÁt ok, külön megrendelésre... de azért az nem ugyanaz, mintha szériában lenne, illetve nemtom mennyit dobhat az áron ilyen külön rendelés, bár sajnos a Croma amúgy sem olcsó... nekem nagyon bejön, de ennyi pénzből lehet hogy inkább Alfa 156 SW
a Focus nekem is fent volt a listámon, de a Lineával találkozás után nem volt kérdés. A Kiáról nem tudok nyilatkozni. A kárpit színe mindenkinél alapvető kérdőjel volt, de szerintem ha ennyien bevállaltuk gyerekesek akkor annyira nem kell aggódni. Rosszat még nem írtunk róla.