Hello RS :) Besz.rsz, de ma etanolt tankoltam :DDD Mentem vele nagyjából tisztán meg utána (kellett) töltenem sima 95-öt is :S Majd elmesélem milyen, sztem megéri =:]
Örülök, hogy ránk találtál! :-)))(főleg a tigris miatt) - szóval a telszámom alant látható pár hsz-szel, holnap egyeztetek sprint barátunkkal az indulásról, találkozásról - persze, hogy szívesen megyünk többen! akár máskor is gurulhatunk, örömmel megyek márka társsal(is)... - pár Triumph-fal mentünk már néhányszor, majd beszélünk...
Sziasztok, 20 perce találtam rá erre a fórumra és látom, hogy a hétvégén Sástón Triumph-találkozót lesz. A hétvégére egy mariazelli túrát terveztem 3 haverral, de most úgy néz ki, nem lesz belőle semmi, tehát helyette esetleg lenéznék szombaton pár órára én is a tigrinccsel hozzátok a Mátrába, Szivesen megismerkednék veletek és csatlakoznék egy jó kis triumph-os túratársasághoz, akik aktívan és sűrűn járnak rövid és hosszabb túrákra. Most 2 csapattal járok túrázni, de nagyon-nagyon nehéz olyan időpontokat találni, ami mindenkinek jó. Jó ha évi 2-3 többnapos külföldi túra összejön.
Ha lehetséges találkoznék a fehérvári csapattal, hogy együtt mehessünk Sástóra. Kérdésem tehát, hogy megbeszéltetek-e már valamilyen találkozó helyet? Én a budai agglomerációból indulok.
A könyv szerinti lógást add meg, 1 fő 2 fő nem mindegy, és ha megnézted, akkor tolj rajta 40-50 cm-et, és ott is nézd meg, amíg körbe nem érsz. Ha van két tolás közt 1cm. vagy több különbség a lógásban, akkor kopott, megnyúlt a lánc! Kuka, Csere.
Könyv szerint amit ír, DE! úgy hogy tolsz rajta kb 30-40 cm-et, és ott is megnézed, majd megint tolsz, amíg körbe nem ér, mert nem egyenletesen nyúlik, kopik.. ha van két tolás közt kb 1cm, akkor már kopott a lánc.
Az új láncomat olyan 25ekm ig nem kellett állítani, de mostanában már nézegetni kell. Időnként emelgesd meg a csizma orrával a láncot, ha lóg akkor húzol rajta, ha nem akkor úgyhagyod:D Sztem 1000km-enként neked még bőven elég, majd ha már lesz 20-25 a láncban akkor már 1000ként kell.
Az élményparkba én is fogok menni családostul, mi vasárnapra tervezzük. Én arra gondoltam, szombaton motorozhatnánk egyet közösen, vasárnap élménypark, aztán haza Galyatető-Pásztó felé.
Szia Mindenki! Ox, de ha később lesz esetleg póló rendelés, akkor nekem azokból is jó lesz, de ha nem akkor szeretném megkapni a felajánlottat. Egyébként szombaton mikortól érkezhetnénk, ha sikerülne összehozni a dolgaimat? Köszi a pólót infókat mindent!
Úgy néz ki, hogy szombaton délután háromig legkésőbb odaérek, valószínűleg velem tart Pici is a kék Tigerrel. Ma Debrecenben találkoztam a Forumnál egy fekete Tigeres sráccal, ajánlottam neki a fórumot és Sástót. Lehet hogy ő is részt vesz az utóbbi egy-két év legnagyobb mo-i Triumph találkozóján.
Halihó! Megnéztem a design-t. Nekem egy L-es fehér kellene. Sajnos csak pénteken derül ki, hogy tudok-e menni, és akkor is csak szombaton tudnék maradni. Nem lenne baj, ha vinném egyik motoros barátnőmet, bár neki nem Triumph-ja van. De nem lehet mindenki tökéletes. :)