Eladó 1 tavaji Hamburgi pettyes kakas hiányzik az 1-ik állebenye ezért 1000ft és 4 db 1 éves törpechocin kakas 1 szürke 3 barna 1000ft/db. Valamint ezeknek a fajtáknak a tojásaik eladók vagy dísztyúkra cserélném. Komárom megye Tel: 70/2243247
Keresek Antwerteni szakállas kakast(törpét)fekete vagy kendermagos szinben.Nem mintha az enyém nem lenne fias, de ugynézki hogy beltenyészet esete forog fenn.
Csere is érdekel,Németből származik a kakas .Eredeti Német gyürüs.
Csináltam pár képet a cochinjaimról, ahogy ígértem. ;) Ez az egy kendermagos kakasom van és itt a porcelán tyúkom, amit a dísztyúkos topicban az egyik fórumossal cseréltem. A másik tyúk(babosszerű) az a márciusi börzéről való. Üdv.
Az nagyon jó!!! :) Nekem még nem ült meg egy tyúkom se. :( Sztem nem a nap miatt kiabáltak, attól nem lesz semmi bajuk. Lehet, hogy valamilyen állandó zavaró tényező miatt csinálják ezt, ami nemrég kezdte el zavarni őket. Csak rá kéne jönni, hogy mi az. Üdv.
Egyik nep rettentően elkezdett az egyik rikácsolni,és ez folytatódott napokon keresztül,míg be nem lettek csukva.azután csöndvolt. Lehet hogy bántja őket a nap? mástól nem ijedhettek meg mert eddig semmi baj nemvolt.
Szívesen! :) Látom már bekerültél az oldalon is a tagok közé. :) Azt hogyan értetted, hogy már tenyésztessz "úgy" tyúkokat? Ja, és miért nem lett babos az egyik tyúkod? Üdv.
Szerintem se hagyd abba a tenyésztést,tapasztalatból mondom.Mert én akár hányszor abba akartam hagyni mindig belegondoltam hogy magamat ismerve ha aludnék rá egyet meg is bánnám hogy ha abbahagynám.És amúgy is ha szeretsz velük foglalkozni akkor miért is hagynál fel vele?Szerintem mindenképp tarts meg párat!:)
Amúgy tényleg nagyon szépek.Én nehezen tudnék megválni a "kiskedvenceimtől":)
Szépek lettek a cochinjaid! ;) Végül mégsem lett babos színű az egyik? Ha a monori beszámolokról akarsz olvasni, akkor inkább nézz át a Dísztyúkos topicba, mert ott sok kép lett felrakva és van jó pár beszámoló is! ;) Lett egy hivatalos oldala a Dísztyúkok és egyébb kapirgálók topicnak, nem tudom láttad-e? Ezen az oldalon már a fórumosok nagyrésze bent van már a tagok között. Le van írva, hogy hogyan lehet bekerülni a tagok közé. :) Nem akarsz te is be kerülni oda? Végülis te már jó rég óta a tagok közé tartozol. :):) Az utóbbi időben szereztem két cochin tyúkot, az egyiket a börzéről. Majd teszek fel képeket. Üdv.