Hy Hallod kis roliii! Honap nem tudunk osszefutni valamikor delelott vagy delig mert kicsit nagy itt a joves menes a lakasunkba es hat pakolni meg csomagolni kell esnem tuti hgoyg le tudok menni edzesre! itt a szamom 06306806156. Bocsi, es elore is koszi! Halii
Kilenc hónappal azután, hogy műtéttel rendbe hozták Shawne Merriman bal térdének hátsó keresztszalagját és a külső oldalszalagját, a Chargers LB-je dühös, mert legjobb linebackereinek listáján visszaesett a 12. helyre.
A Yahoo! Sports-nak Merriman a következőket mondta: „Ki voltam akadva. Arra gondoltam: ’Álljon meg a menet, ebben a ligában 11 srác jobb, mint én? Mikor történt ez?’ Tudom, nem játszottam egy évig, de nem tudtam, hogy ennyire visszaestem… Az emberek nem látták még a tudásom javát, egyáltalán nem. Eddig azt mondtam: ’Idén kimegyek a pályára, és gyilkos leszek.’ Most csak annyit akarok, hogy figyeljenek. Elég sok volt a kételkedő, néhányan úgy gondolták, ostobaságot beszélek, vagy egyszerűen csak túl sokat dumálok. Mostantól csak arról beszélek, amit csináltam, vagy most csinálok, arról nem szólok, hogy mit fogok tenni.”
Merriman számára sarkalatos lesz az idei szezon, hiszen szerződésének utolsó évébe lépett. Be kell bizonyítania, hogy a térde teljesen rendben van, és újra a régi, pro bowler formájába kell lendülnie, hogy vaskos szerződés-ajánlatot kaphasson a Chargers szigorú GM-jétől, A.J. Smith-től. Smith nem beszélt a Merriman-nel kapcsolatos terveiről, de szavaiből kivehető, hogy a vezető örül a LB visszatérésének: „Fogalmam sincs mit fog csinálni. Honnan tudhatnám, mi fog történni? Talán van egy kristálygömböm? Annyit tudok, hogy itt van, és örülök, hogy visszatér idén. Tavaly, amikor megsérült, elég siralmasan éreztem magam. Fáj, amikor az ember nagyszerű játékost veszít el. A szezon végéig azt sem tudom, hogy mit fogunk tenni a szerződésével kapcsolatban. Az idény végén meghozzuk a döntéseinket, ahogy mindig is tettük."
Négy profi szezon után Merriman neve mellett 39,5 sack és 190 tackle áll. Tavaly a térde miatt csak egy meccsen léphetett pályára.
Akármilyen is a futó ha nem blokkol neki a fal akkor hamar lezúzzák:)))
Söt ez a Defben is igy van...ha a def fal nem ad megfelelő nyomás az irányítóra akkor nehéz a secondarynek passz ellen védekeznie...vagy ha nem veszi fel a blokkolot akkor az egy LB-t talál meg és máris sikeres a futás...
Egy biztos minden játékos fontos minden poszton a fal meg tényleg munkás és nagy felelősségel jár:)))
Jon Jansen 123-szor volt kezdő a jobboldali tackle poszton, de ezen a tavaszon a Lions-nál a fal minden posztjának munkáját végezte, még centerként is próbálkozott. Jim Schwartz vezetőedző a Booth Newspapers-nek kijelentette. „Bizony, a center poszton is megnézzük, hogy mit tud.”
Jansen elmondta. „Piacképessé akarom tenni magam, amennyire csak lehetséges. Csereként mid az 5 poszton tudnom kell játszani. Az utóbbi néhány évben csináltam már ilyet, de meccsen soha. Igazgatni kell a játékomat, hiszen belül nagyobb a zsúfoltság. Ott vannak a guardok, segítenek, ami ugyan jó dolog, de középen nagyon repkednek a testek.”
A masik hogy kell e vlakinek hasznalt cucc, hisz nem viszem magammal de juli 4.en meg egyszer hasznalnam!:D Az arban megeggyezunk!(Sisak nem jar hozza!)