Keresés

Részletes keresés

hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.06 0 0 286
Akkor a menetrend:

Ma este 8-kor: SUBWAY PUB

Máj. 21: BENCZÚR KLUB: 20.30 - MIND1, 21.30 - NULLADIK VÁLTOZAT

Máj. 29: GÖDÖR KLUB 21.00 - MIND1, NULLADIK...

hurráoptimista Creative Commons License 2004.05.04 0 0 285
8-kor, de este fél 8 körül már ott leszünk. Holnap KIADÓS (copyright by RJM) esténk lesz... :-)
Előzmény: valahanynevanaptarban (284)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.05.04 0 0 284
A hatodikai móka mikor kezdődik?
Előzmény: hurráoptimista (281)
Eördögh Creative Commons License 2004.04.30 0 0 283
lassan írhatnál egy újabb koncertnaptárt, mert már nehéz követni a dolgok menetét.
Előzmény: hurráoptimista (282)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.29 0 0 282
FIGYELEM, ATTENTION, ACHTUNG!

A Süss Fel Nap-beli buli elmarad május 11-én, közös Nulladik bulira 21-én van esély a Benczúrban. A Süssiben előreláthatólag szeptemberben lesz megtartva a buli.

Elnézést mindenkitől, aki nagyon beleélte magát, mi is sajnáljuk (a Nulladikkal együtt), de jó ok van elhalasztani a bulit.

hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.28 0 0 281
Bizony, holnap lesz megint móka, hogy aztán rá egy hétre, május 6-án ismét eljárjuk a Nászhaláltáncot ugyanott, a Subway Pub-ban.

És nem elfelejteni:

MÁJUS 11 (kedd): SÜSS FEL NAP, közös fellépés a Nulladik Változattal.

Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.28 0 0 280
Kedves Érdeklődők!
Holnap, azaz április 29-én este 8 órai kezdettel a brazilokhoz hasonlóan, mi is nyilvános edzést tartunk. Helyszín: a Subway (valahol a Csengery és Dob sarkán, vagy hol).
Üdv, MIND1
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.25 0 0 279
Kár ba-bylon. Na mind1. Jó volt...
Ne ásd el magad mélyre, hisz sajnos előbb-utóbb "úgyis elnyel a föld" mindenkit.

HurráS.O.S.eoptimista

Előzmény: ba-bylon (278)
ba-bylon Creative Commons License 2004.04.24 0 0 278
Nem tudok jönni. Ez annyira rémes! :'(''''''
Elegem van belőlem. Megyek és elásom magam jó mélyre.
Előzmény: hurráoptimista (277)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.24 0 0 277
Mai program a Benczúr Klubban (Postás Művelődési Ház):

- Jazzinorby
- Karabély
- MIND1

A MIND1 kb. 22.45-kor kezd, és előreláthatólag negyed 1-ig játszik.

Aki tud, jöjjön el!

hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.24 0 0 276
Köszi a képet észbontó! Egy rajongót tisztelhetünk Benned? Esetleg magad csináltad a képet netán magát a graffitit?

A szegedi buli átlagon felüli volt szerintem. Fantasztikus volt a hangulat, tényleg nagyon bejött a közönségnek és ez "átjött" a zenekarnak is. Egy Kispál-rajongó lány odajött hozzám, és mondta, hogy ennyire jó előzenekart még nem látott a Kispálék előtt, pedig a legtöbb bulijukra elmegy évek óta. Szép! :-)

Előzmény: észbontó (275)
észbontó Creative Commons License 2004.04.23 0 0 275
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.23 0 0 274
Ezt most nem értem...
Előzmény: Búsulójuhász (273)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.23 0 0 273
Ikszkjúzmi, de aznap a MIND1 zenekar játszik a Kupola Zeneházban, úgyhogy hivatali kötelmeink miatt ki kell hagyni. Azt nem tudom, hogy Optikánk indiszpi volt megint, vagy bulizik Fehérváron, amíg mi izzadva keressük kenyerünknek morzsáit...
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2004.04.23 0 0 272
Jövő csütörtöki fehérvári kiadó koncert ügyben akkor hány jegy kellene?
Valamint felmerült az az igen kellemetlen dolog, hogy nekem pénteken mégiscsak jelenésem van munka ügyben, szóval haza kéne valahogy jönnöm iccaka, márpedig vonat csak hajnalban van... Szóval merő véletlenségből nem megy valaki kocsival, amibe esetleg én is beférnék?
ba-bylon Creative Commons License 2004.04.23 0 0 271
Nos, aki csak egy kicsit is ismeri a Ti zenéteket, az hitetlenkedve fogad egy ilyen hírt hogy "FRLábaknak; Előzenekara; Punk közönség". (Kábé így reagáltam: az lehetetlen, unmöglich, impássiböl.) És ezért kicsit utánanéz, hogy igaz lehet -e a hír. (Bár nagy erőfeszítéssel elképzeltem hogy zajlana egy ilyen koncert.) Bnőmnek azóta odaadtam a Nászhaláltáncot, hogy megvilágosodjon.
Tahát nem hiszem, hogy nagyon eltévednének a MIND1-re hangolt lelkek. Nagy baj nem lehet.
Az ember tudja, hogy Placebo vagy Placidi. :-)
És a kisrácok neve amúgy, Nem mindegy , ami nem MIND1.

B.

Előzmény: Búsulójuhász (269)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.23 0 0 270
Egy punkbandának valóban hülyeség a NEM MIND1 név, de szerintem egy rockzenekarnak igenis jó név a MIND1...
Előzmény: Búsulójuhász (269)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.22 0 0 269
Aha! A Pesti Est is sokszor félreérti, és lehozza, hogy mi játszunk valami pánkfesztiválon. Hívtak is már párszor telefonon haverok, hogy: "Helló, hánykor kezdtek a Trafóban?" Erre én: "Micsoda? Ma nem is játszunk. Elfelejtettem volna?" Válasz: "De benne vagytok a programban!" Én: "Na nem baj, majd behajtom az előadói jogdíjakat...!"
Bár szerintem egy punknak legalább akkora hülyeség a NEM MIND1 nevet adni, mint magunknak a MIND1-et...

De az idézet azt talált, kedves babylon! Ide illik, bár nem ide írtam (vagy 8 éve már..)

M.

ba-bylon Creative Commons License 2004.04.22 0 0 268
Hahaha, ez a fesztivál-ötlet nagyon jó :-)

Felszólalás a bíróságon: Ezt Nem Adom Kérem Ez Az Én Nevem.

Galiba: Bnőm, aki épp Fürgerókalábak koncertre készült, nagy örömmel újságolta nekem, hogy a MIND1 lesz az előzenekar,amiről tudja hogy szeretem. Jöjjek vele, hisz mindketten jól járunk.

hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.22 0 0 267
Csak vicceltem Juhász Koma! :-) Csak nem félre tetszett érteni? (Viszont a 'nem mind1' tényleg képes felizzítani az agyam).

Ötlet:
- H=/=mind1?

Előzmény: Búsulójuhász (266)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.22 0 0 266
Ugyan már fiatalember, helyezze vissza kardját a hüvelyébe! Sőt: várunk vicces ötleteket újabb zenekarnevek formájában: pl. TökMind1, QrvaMind1, Mind1Remegy, stb. A legjobb zenekarokkal közös fesztivált csinálunk, juj de jó.
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.22 0 0 265
"vérprofi menedzsmenttel (figyelsz Opti?)"

Én mindig figyelek. Ha nem elég vérprofi a menedzsment, egy szavadba kerül és beigazollak a MegaSzar-ba, Pierrot keze alá. Akkor érne a MIND1 dicső korszaka véget asszem. :-)

Komolyra fordítva a szót, ez normális körülmények között így nem mehetne, ahogy most. A "nem mind1" nevű zenekar okozott már galibákat nekünk, de ahhoz, hogy komolyan farkasszemet nézzünk velünk pénz és idő kell hozzá. Mármint a perhez. Simán meg lehetne nyerni, hiszen a MIND1 bizonyíthatóan előbb létezett, mint a "nem mind1".

"Mindenkinek annyi baja van,
Hogy az annyi bajnak annyi baja van,
Hogy annyi baj legyen!"

/gyengébbek kedvéért: A.E. Bizottság, Vaníliaálomkex/

Előzmény: Búsulójuhász (264)
Búsulójuhász Creative Commons License 2004.04.22 0 0 264
Ba-bylon, ittas gyerek nem más, mint egy hegedűs csikó, aki szereti Quimby koncert közben kiírni az sms falra, hogy "kvimbi sucks", és képes még az övéit is szurka-poénra venni. Szóval, ő a mi derék Benő fiunk, áldassék a neve.

Ha meg vérprofi zenekar lennénk, vérprofi menedzsmenttel (figyelsz Opti?), már rég szanaszéz pereltük volna azokat a pánkokat, hiszen a MIND1 védett név és fédett faj.
De pont az a lényeg, hogy nem vagyunk vérprofik, csak élünk.. Ezért békén hagyom a többi Miklóst is.
M.

ba-bylon Creative Commons License 2004.04.22 0 0 263
A Nem mindegyre nem érkezett reakció, ezért elkönyvelem úgy, hogy halovány sejtelmeted/sejtelmetek sincs, hogy miről írtam. Jobb is. A néven kívül nem sok rokon vonás van a két zenekar közt. Na annyi, hogy van benne gitár és dob. Hagyom is. Vétek lenne tovább ragozni. o_oV
Előzmény: hurráoptimista (262)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.22 0 0 262
[Brrr... Szerintem hegyjuk ezt, mert még a végén a V-TECH-nél kötünk ki. És az tényleg vétek lenne...]
ba-bylon Creative Commons License 2004.04.21 0 0 261
ICE MC- nagyon ismerős,asszem volt egy olyan pószter a szobám falán. Megkerestem az E17 Walthamstow kalózkazit. szöveg: "I disagree to war because I know its not the way..."
Meg egy Bravó Hicc válogatásra leltem, van rajta Snow: Informer! boogy :DDD

Ittas: Csak véletlen biggyesztetted oda, hogy "Nem Mindegy ?" Tudjátok, hogy van egy ilyen nevű zenekar is? XDDDDD
Ittas biztos a tagja , és ezért van benne ( színlelt :)) ellenérzés a real MIND1 iránt. Nem mindegy szöveg: "Iszunk még egy sört és szarunk a világra." x)
offf offff offf vége

e_dora Creative Commons License 2004.04.21 0 0 260
East17 rulz!!! :)

on

Előzmény: ba-bylon (258)
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 259
Az igen! :-) És az ICE MC-vel hogy állsz? Ízi, Ízi, Ízi tu rimembőr... tü-tü-tü-tü
Előzmény: ba-bylon (258)
ba-bylon Creative Commons License 2004.04.21 0 0 258
Ittas: én kedveltem az east17-t. ennek örömére idedanolok: everybody everybody in the house of love, everybody everybody in the house of love...
XDDDD
hurráoptimista Creative Commons License 2004.04.21 0 0 257
Nem hinném Dóri. :-) De gondold csak... ;-)
Előzmény: e_dora (256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!