Keresés

Részletes keresés

Lovasi. Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2398
Péntekre a vörös szőnyeget előre kiteríteni! Kispállal érkezem.
süneni Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2397

No drágaságaim4 Adódott némi technikai gondom(megen) és némi segítséget kérek.

Keresem azt a kedves, előzékeny és sünbarát ex-táborlakót aki holnap kivinne engem a vasúttól a táborig. Ajánlatokat és megoldási javaslatokat a 0620-5321-777-es telefonszámra várok. Mentsetek meg engem és 14dl májnehezítőt a hőgutától! Nem akarok klmétereket gyalogolni egy üveg forró pezsgővel amit a kissün tiszteletére tettem félre!

Ne feledjétek:0620-5321-777 Az emberi hívószám!

cibkat Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2396

Szőke fejű???? Jajj!

Na akkor jó pihit! Szombat este találkozunk. Emesével és Bélával érkezem.

Előzmény: megyaszaizoli (2394)
cibkat Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2395
Na Kicsirigó! Elég a mellébeszélésből! Jösz 20-án vagy nem?!? És ide azzal az almával, had egyem meg!
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2394
maci!!! ha latsz egy szoke feju nagy csomagokkal felpakolt valakit akor az en leszek nehogy ne vegyel eszre:))))
kicsirigó Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2393

Maci!

Értem én a dalszöveg általi célzást... Köszönöm a megtiszteltetést. Én sem maradok le a jókívánság küldök sorából: Nőljél nagyra! Még ennél is nagyobbra...

Sünök! Ha tovább ugráltok, kaptok egy almát a hátatokba, aztán cipelhetitek, mint állat.

Andráske! Minden konspirációs változatra vevő vagyok..

Hajrá Zozó!!!!!

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2392

na oszepakolva utra keszen varom apamot elore kimegyek a vendeglobe es egyet eszem majd ulok fel a buszra ...hetfon megyek visza pestre es ott leszek csutortokig ha valaki nem jon20 an pl zoly,akkor legyszi irjatok egy sms-t es talizhatunk a szamom 0630-304-8990 aki pedig jon az nem marad ki a zozo fele haralyi szilvalottybol mert viszek de csak 1 litret:)))))maci irok sms-t ahogy atertem a hataronn puszilok mindenkit es gondoljatok ram nehogy egy tengelytores miatt csak szombatra erjek oda.....................

u.i kerek taboros cd-ket koszike elore is

cibkat Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2391
Na? Hova tegyük ezt a képet, Talán IIIDE???
Előzmény: cigo (2387)
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2390

MEGYEK MEGYEK MEGYEK MEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ok maci irok reggelibe vagyis nincs miert mert 8-9 kozt leszunk ott

kik jottok ???????????maci andras nem mondtatok mit vigyek nektek .............

mamut_ Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2389

unatkozom és nem tudok aludni!

Ezért most megleplek titeket egy nagyon nagy volumenű szöveggel amit a hatva és környéki rock bandátol loptam el! Remélem nem tudják meg hogy én itt garázdálkodok a szövegükkel!Nah szoval!  :))

Gyere ülj rám!Lovagolj!

Fordulj meg!Előlről már unlak!

Tovább sajnálatos modon nem tudom de lehet hogy nem is veszitettem én sem meg ti sem sokat. nah mind1megprobálok aludni

nyugodalma jo éjszakát!

Messze még a hajnal! 0:58( betűvel is!Nuaora övven nyóóóóóóóóóccc)

De már nálam 1 oa va

mamut_ Creative Commons License 2004.08.19 0 0 2388

sziasztok!

Elősször is nagyon szépen köszönöm a jo kivánságokat mindenkitol!Nagyon jol esnek!!!!!Nagyon örülök, hogy ilyen embereket tudtam megismerni mint ti vagytok!!!Köszönöm szépen!

Cigo!Nagyon ütös képeket tettél fel!Teszenek!

András!Teljes mértékben igazad van!Nekünk lesz szülinapunk!Nálunk van a döntés joga!Szoval benne vagyok én is hogy a buffalo ujra elnyerje a célját!Támogatom az ötletet teljes lendülettel és teljes mértékben!

Zozo!Irj nekem sms-t mielőtt pestre érkeznél kb 1,5-2 orával!És akkor kimegyek eléd a Népstadionhoz

cigo Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2387

UFF

Jól beszélsz András testvérem,

Uff a bagy Buffalo szellemének

Ez egy igazi "SZTÁR" fotó!

:))

-lássátok milyen jofej vagyok a "botkormánnyal szemben...-

and4 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2386

Jó ne legyen versengés o.k. én kompromisszumképes vagyok ( ,de a verseny erősíti a jellemet, láthatólag "szeretik a gyerekek", valamint 1-2 hónap múlva úgy is elmúlik ez a nagy fórumozási lelkesedés, legalábbis csökkenni fog, ígyhát a kiscsoportok versengése is. Bár az igaz, hogy egyreinkább egy csetre kezd hasonlítani a fórum emiatt is - de emlékezzünk 1 évvel ezelőttre: akkor is nagyon fórumoztunk és lassan lassan elmúlt a nagy beírási kedv. Valamint, ha ez a "versengés" eszköze lehet a tábori emlékek minél hosszabb és élesebb szintentartásának akkor miért kellene megtiltani hm? Gondolkodjatok ezen csúcsvezető Nyugatinyúl és F.Ági, valamint mondjatok véleményt ezek figyelembevételével, hátha kialakítható valami ami mindenkinek jó.

Á és csakazértis kiskapu: A BUFFALO törvény ezennel 2004. aug. 20. 19.00-tól aug. 21. 08.00-ig újra lépjen érvénybe ( persze csak a tagoknak)!

Valamint nem utolsó sorban mondjuk már meg MI, hogy mi legyen a MI születésnapunkon igaz Maci?

zetor a semmi közepéről Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2385

Üdv!

Boldog szülinapot a világ összes mai napon születésnapját ünneplőnek!

Eni :köszi

Már csak kevés nap és 20!

ÓÓ, buffalo?!?

akkor nem lesz széthúzás!

Üdv!     (egy sün)

nyanyett Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2384

Csini az önképed Zsolti :)

A Lear Corporation Gyöngyös. alig tudok pötyögtetni. kész vannak az ujjaim.  monoton rabiga. senki ne menjen oda!!!! komolyan. brutális.

majd aki szeretne cd-re képet (ami az én gépemmel készült) hozzon már üres cd-t.

Előzmény: cigo (2382)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2383

No. Mint a Sün-klán feje és parancsoloja, ezennel, mely egyetertesben 3:20 Agival, szemermetes csendre intem elhangosodott ragcsalo gyermekeimet az Úrban a versengest illetöleg. Van egy mindennel magasabb szempont, marmint az, hogy eljen az Olvasotabor, es hat jövöre tenyleg uj kiscsoportok alakulnak, tehat a belsö villongasok nem hogy csak viszalyt szitanak es mergezik a lelket, de még ertelmük se igen sok. Ugyanezt üzenem rokalelkü andrasnak, aki megint csak ékes bizonyitekat adta a cselszövesre valo rut hajlamanak, es termeszetes fölenyünket galád csellel probalta megingatni. Maradjunk az egysegnel, hisz Pista apank is szolott mar hozzank, eljen az olvasótáborita internacionálé, elöre a zabolai úton!

Macinak meg boldog szülinapot, én is!!!

Katika, te meg mindig titkolozol? Akkor legalabb emilen sugj valamit nekem!

Uff, én beszéltem.

Ági, az olimpiát én rendezem, nem tudtad? Néha egy ket hiba becsuszik, de meglesz a vegere a tucat magyar érem!

cigo Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2382

Ismét itt vagyok.Egy napi forum anyag áttekintése is komoly szellemmi megterhelést jelent.Régen asszem nem írtunk ennyit.

MACI AZ ISTEN ÁLDJON MEG!BOLDOG SZÜLINAPOT!

hát ezt te a piacnál miért nem modtad?

Anett te akkor most hol melózol?

Pusz

Cak hogy Örsnek igaza legyen h valóben el vagyok durranva metafizikailag.Ez egy önkép:)
nyanyett Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2381

Először is : Boldog Szülinapot Maci!

Gondoltam írok vmi pozitívat: cibkat! ne legyél elkeseredve, gondolom te nem a Lear-ben sorvadsz mint ÉN... borzalmas. a kultur lények között a legalján az egésznek, a vezetékek és a kapcsolók birodalmában. ez is 2 hét mint a tábor. a wc jó. nem adunk előadást, mert az egész nap megy, és kegyetlen dolog része lenni a szürke tömegnek. :)

Várunk Zozo! megírtam a cd-t is. ÉS várom már a pénteket is.

BOTKORMÁNY!!!! (a csendes botkormány tagok is szólaljanak néha. én tudom h itt vagytok...)

Előzmény: cibkat (2380)
cibkat Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2380

Ági! Ezek szerint csütörtökön nem, csak pénteken látlak. Nem egy jó hír...

Annyira sok a kaki ma körülöttem, hogy ha valaki nem ír nekem valami kedveset ide, de mán, akkor tán még bele is fulladok.

Na majd Béla meg Emese estére!

F.Ági Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2379

Mégegyszer:Akkor pénteken AKI jön.Mert nem tudom ki az a Maki biztos nem is jön. És Lovasi? Ugy láttam Ö is megjelent.Ő jön? Vagy csak egy lovas vagy milyen hajó megy el ilyen kis vízben??

Nem tudom láttátok-e az olimpiai megynxitót.Ötletet loptak tőlünk  PAPÍRHAJÓ uszott a vizen ám!!

F.Ági Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2378

Akkor pénteken maki jön!!

NO TABU versenyszellem otthonmarad!

F.Ági Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2377

Hűamindenit!

Ez sokáig tartott.Míg mindent elolvastam..

Pista bácsi büszkén ujságolta hogy már Ő is részt vesz a fórumon ám!!

A tábori hivatalos találkozó MF10-zel,főzéssel és videónézéssel szept 4-én lenne.Kap mindenki értesítést levélben s ha minden igaz mellékelve a címlistát. Az időpont nem százszázalék de eröst úgy tünik hogy a végleges ez lesz.

Kata! Megyek pénteken Veled a várba!Részletek megbeszélése telefonon!

Macinak sok boldogságot!!

És megjegyezném hogy nem tetszik nekem ez a versenyzés.Mert még ha egy másik táborral vagy a szemközti fiúkkal lenne...S mi lesz majd veletek ha a következő táborban új kiscsoportalakításlesz?? Meglesztek zavarodva!:-) hehe

Nos Ádám! Most nézd meg a leveleid!

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2376
24 ora mulva mar buszon leszek es indulok feletek....................................................azelott vagyis most megyek geyet motrozom utoljara vagy 2 hetig pusz
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2375

gyerekek egy orat rohogtem es folyt a konnyem!!!ma megjelentunk ismet az ujsagban most a hirmondo pletykal zsoltikanak van egy ujabb cikkje de ez minden napot leir olvasok egy reszt: julius22 A delutani orakban szamhaborut tartottunk:)Mindenkinek volt egy negy szamjegybol alo szam a homlokann es ha az elensegnek sikerult leolvasni ezt a szamot akkor a jatekos meghalt.A haboru elso hosi halottja Nagy Nandor tortenelemszakos tanar volt akit a fiataloknak mar az 5ik percben sikerult kilonijuk!!!!!!!!!!

ez se semmi mi????maci nekem azt mondtak a nepstadion ja es csutortok delutan irok sms-t ahogy fellultem a buszra hogy pontosann tudjad ok?????ma kaptam fizetest!!!!!!!!!de nagyon szarul vagyok maskepp majd meselek puszpusz

lindakk Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2374

Helló mindenkinek!!!!!!

Végre én is felmerészkedtem....

Már régóta olvasgatom itt a fórumot és gondoltam hátha nem zavarok.

Először is kezdem kedves születésnaposok!

Nem tudom a pontos dátumokat de mindenkinek akinek a környéken van a szülinapja annak NAGYON NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Nándi bácsi neked is!

És természetesen Gratulálok Sünpapának ( de persze ha én nem hívhatom így merthogy a BOTKORMÁNY A SZTÁR  akkor a sünok papájának vagyis Petinek)!

Nagyon ügyi vagy büszke lehetsz magadra!

Érezzétek jól magatokat a hétvégén (merthogy én nem leszek ott) biztos jó lessz.

Ha addig nem találkoznánk akkor mindenkinek további jó nagyrat, használjátok ki rendeltetés szerint ( én nem fogom) mert mindjárt itt a vége.

Ja és még annyit hogy gyarapítsam a szülinaposok táborát Langer Enikőnek is most lesz 21-én (én azt hiszem hogy biztos vagyok benne de az nem jelent semmit ú

gy hogy nem biztos) a szülinapja úgyhogy neki is boldog szülinapot és persze minenki másnak!

Puszi mindenkinek!

linda

cibkat Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2373
Pénzszűkös drágáim! Nehogy piára merjétek költeni a megmaradt vasakat! Lesz ott anélkül is elég, meg egyébként sem kell folyton inni.
mamut_ Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2372

Kati! Neked csak annyit hogy NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!    :))))Hiába!Ő a mi SÜNANYÁNK!

Zozo!Ha elmegyünk bulizni akkor majd ugy jövünk haza hogy reggel amikor a könyvtár már nyitva van.  :))))) És akkor elmegyek eléd pestre.Biztosan a Népstadionba érkezik be?Nem a Népligetbe?Nézzed meg megint és mond meg!És azt is hogy hányra is menjek Pestre?Köszi

A többieknek (aki nem tartozik a sünklánba)!Elkell fogadnotok, hogy mi vagyunk mi itt a királyok!A SZTÁROK!!!!Igaz Nándi? Minket nem lehet überelni semmivel!Mi voltunk, vagyunk és leszünk is a CSÁSZÁROK!Mi olyanok vagyunk mint a ROCK!ÖRÖK ÉS ELPUSZTITHATATLAN!Jah és még ráadásul védettek is! :)))

Szia Feco!Nah vége van a vizenjáro tábornak? :))))   Vonat szerintem is van amivel ide tudsz jönni!A keletibol indulnak hatvanba a vonatok!Meg néztem neked hogy mikor jönnek vonatok, hogy ne tudd azt mondani hogy nem tudod, hogy mikor vannak vonatok!Van egy ami a keletibol indul 21:51kor , 23:51kor, 0:51kor!A vissza utat majd megnézzük!De az is sűrű !Szoval remélem hogy eljössz és bemutatod a vizenjáro képességed!

Nah legyetek jok!

Lovasi. Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2371
Kedves meleg barátaim! A műsor tetszett, a főszereplőt rúgjátok ki, a jogdíjakról még beszélünk.
süneni Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2370

Na!!!

Támad a sün már majd teljes felállással(Nem félreérteni!)!

A kozmosz vándorai is megtértek virtuális családi klubbunkba! Persze vannak itt még mások is nem csak mi, de sok vizet nem zavarnak : ) Aki pénzgondban küzködik és sün, az nyugodjon meg mert én is. A beiratkozással elúszott az utolsó huncut vasam is ( na mit szóltok de irodalmi vagyok ) ugyhogy a vonatjegyet még összekaparom aztán pont. Persze némi májnehezítőt lehet hogy szerzek, fegyveres rablás, zsarolás, gyilkosság, súlyos testi sértés....

Boldog szülinapot Maci!!

Zetor a semmi közepén még mindig? Nem támogatok kóbor sünt, legalább hetente egyszet téssék életjelet adni! Ez mindenkire vonatkozik!

Olyan szinten meghatódtam hogy így örültek nekem! Otthon nem fogadtak igy mikor két hét után megjöttem! Hiába na egy sün márcsak sün marad!

Ne aggódj Andris azért a többieket is szeretem és nem a mi hibánk hogy mi irunk a legtöbbet! Na ez is novella lett bocsi, csakhát naponta egyszer jutok ide, akkor legalább hagyjunk nyomot!

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.18 0 0 2369
na helloka MACI BOLDOG SZULINAPOT KIVANOKha nem nagy gond akkor lejohetsz elem de tenyleg ha nem nagy baj csak akkor...koszike elore is....ha nem lesz nyitva a konyvtar akkor alszom valahol a vonatallomason:))de ha buli akkor buli....nandi kocsmaja nem lesz nyitva az nap este???
 hanyan leszunk pentekenn a taborbol??????????????????na pusz mert en meg penzt kell csinaljak gyorsann 2 nap alatt:))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!