Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Jó volt, kimentünk Borbásra, a világ legeldugottabb, leglepusztultabb helyijáratos viszonylatára. A buszforduló ilyen sóderrel kiszórt vacak, a kocsit odafelé dobálja az út, mint a ping-pong labdát, az utasok pedig kőbunkók! :)
Roli is látta már, sőt az egész Noszlopyban új menetrendek vannak kirakva. Napközben én a 9-16 járatok megállóiban láttam új menetrendet, ami szép, takaros és átlátható!
A kérdőjeleid teljesen jogosak kedves Roli!Ugyanis még nem mindenütt van kirakva az új formájú menetrend!Én eddig csak a Noszlopyban láttam egy órája az 52,54-es járatok menetrend-tábláján az újat!Mivel holnap üzemkezdettől indul a dolog,gondolom este,éjjel teszik ki mindenhová a módosított menetrendet!
OFF
Amúgy milyen volt az 54-es topiktali?
ON
Más
Szépen szaladgáltak ma az új Volvo csuklósok!
KNL-240 @ 29,23
KNL-241 @ 15
KNL-244 @ 14
KXH-604 @ 13
Ezeket most este láttam,napközben nem tudom hol dolgoztak!Amúgy KXH-604-ből mikor tűntek el a 3.ajtóval szembeni ülések?Ma vettem észre csak a dolgot.
"Megvan" a teljes autóbusz állománylista, 238+1 törött kocsival. Már csak pár szolgálati jármű, de lehet, hogy nyárig is kitart ezek kutatása. Majd ha kész leszek mindennel, beteszem, hogy melyik rendszám melyik garázsba tartozik, és mi a külső telephelye :)
Új formátumú menetrendek kihelyezve, rajta a megállók pontos listája, indulási idők (pontosan), nagy méretű járatszám kiírással. Nagyon örülök, hogy fejlődik a cég ezen a téren! :)
Most ezzel hol a gond? Mármint ha valakit érdekel a beszélgetés fonala, majd felveszi! :) Ebbe a topikba nem közléskényszeresek járnak, ez nem az Offos! ;)
Ehh, úgy bírom, ha pozitív dolgokat ír be az ember, akkor sehol semmi.De, ha fikázás van, vagy leoltás vagy valami kényes téma, akkor aztán megy reakciózás!Ehh
Nem nem,menjetek nyugodtan pénteken,meg látom többiek is akkor érnek rá...Nekem a mai nap se lett volna jó...
Amúgy meg ehhez a villamosos,tömegközlekedés átszervezéses témához annyit mondok,hogy nem iszok előre a medve bőrére,de VÉGRE talán valami megmozdul tömegközlekedés ügyben!