Cső!
Éljen a vasárnapi pihi!!!!
Ez most már úgy néz ki örök rejtély lesz,de így is több sikere van a csajoknál,mint nekünk.Ezen sűrgösen változtatni kell!!!
Mindegy hogy hány éves vagy Dávid én drukkolok Neked és kívánom,hogy összejöjjön a dolog!
TyggeR!
Ja,láttam a Te nevedet is,úgyhogy nemcsak magamon röhögtem.Még egy ok,hogy együtt vessünk bele magunkat a nők titokzatos és szépséges világába.
Nehogy elszóld magad bennt,hogy Hajrá Fagyi,mert a végén még Neked is fizetni kell majd!És hát ha valamiért nem éri meg fizetni,akkor az a Fradi!Ne edd magad azokon a fránya tördelökön,majd ha főszerkesztő leszel,majd megmutatod nekik hol a helyük.
Nem hiába,szar színvonal+grönlandi időjárás=kevés néző.Érdekes a Schalke-Werderen 60 ezren voltak,pedig gondolom ott se rövidujjú polóban és bermudagatyában mentek a meccsre a drukkerek.
Szülők megérkeztek 1000 pakkal,úgyhogy én is besegítettem a cumo felhordásánál,ezért volt ez a hosszú hallgatás.Persze míg lenntvoltam valami partizán elvitte az 1500-at!A betyárját neki!
Igen, ez egy roppant hálás feladat. Valamelyik nap felkerekedünk, és rábökünk kettőre. :-)))
Akkor jól sejtettem, hogy ezek lehetnek az oddsok, de ha jobban körülnéztél, az én nevem mellett is hasonlókat találhattál. Láttad, ugye?
De csak ne legyenek ennyire figyelmetlenek!!! Agyrém!!! Nem is egy, több Stevie Wonder tördelőnk lehet. Az biztos, hogy voltak már durvább hibák is... Egyébként olvastam a Ringier belső újságján, hogy az NS főszerkesztője állítólag bünteti azt, ha a munkatársak meccset nézve feltűnően drukkolnak valakinek... De erre még rákérdezek, mer ez agyrémnek tűnik. Ő fizettet az ilyen címhibákért.
Télleg nem volt a világ legjobb programja, szerintem 3000-ren sem voltak...
Kaja... Az jó dolog.
Most viszont elhúzok aludni, ki kell pihennem magam. Jóccakát, holnap találkozunk.