Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
A Stefánia jó ötlet, a kastély, meg a Lázár tanya nekem kicsit sok, mármint biztos árban is, de inkább azért mert nem akarom, hogy a családnak azzal kelljen foglalkozni, hogy itt hogy kell viselkedni, kicsit puccos. Nézelődtem már én is és az inárcsi Bagolyvár éttermet és a csemői Tamás tanyát találtam amik megtetszettek, bár kicsit odébb vannak helyileg. Ha valakinek van tapasztalata a fenti helyekkel megoszthatná velem is. Köszi:)
Az is számít mennyit szántok rá. Gödöllőn pl. ott a kastély. :) Ott viszont van + bérleti díj is a termekért, kertért, utána kell nézni pontosan. Illetve van-ekonyha a helyszínen vagy kell catering...
Mikor lenne az ünnepi nap? Gödöllőn a Lázás Lovaspark is nagyon klassz, de ott bizony az időpontok nagyon hamar elfogynak! Ha késő ősszel lesz (pl,. szeptember közepe/vége vagy ez után) akkor azért érdemes rákérdezni náluk.
Érdemes körülnézni az interneten is, van sok esküvői oldal, ahol helyszínek és vélemények is le vannak írva, végig kell böngészni. :-)
Stimmt, persze! Sőt, köszönjük, hogy van, aki legalább tényleg ért ahhoz, amit tesz. :-)
Ugyanolyan, mint hogy van sok természetgyógyász, de még több kókler. És innentől az igazi hozzáértők megbecsülését is tépázzák a kóklerek miatt métatlankodók. Megértem, hogy segítesz tisztán látni és ezért mindenképp köszönet jár! :-)
Mi tavaly a 110-120 fős lagzinkat a Stefánia Kht. éttermében tartottuk. Van hatalmas park és kávézó rész is a olgárinak. Ha érdekel a dolog keress meg emailben.
Üdv
Krisz
www.emlekkep.com Emlékkép esküvői fotózás + fényképes köszönetajándék azonnal és helyben akár külön-külön is
Én új vagyok itt és segítséget kérek. Őszre tervezzük az esküvőnket, és szeretnénk olyan vendéglőben tartani, ahol a kerthelyiség alkalmas arra, hogy ott tartsuk a szertartást is (templomink nem lesz). Pesten, vagy a pesti oldalhoz közeli településen (Gödöllőig bezárólag) szeretnénk helyet találni. Ha tudtok ajánlani ennek megfelelőt, akkor örülnénk! Ja, és kb. 100 emberre tervezünk:)
Egy új szolgáltatást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Tavaly a saját esküvőnk kapcsán merült fel bennünk az igény , hogy mint fotós milyen köszönőajándékot adjunk a meghívott vendégeknek. Párom szerette volna a vendégeket egy az esküvőn Rólunk készült képpel meglepni. Azonban senkit nem találtunk a kollégák körében aki tudta volna vállalni (reális áron). Így 2008-tól az esküvői fotózás kiegészítéseként helyben (minilaborral) készített és nyomtatott Emlékkép-köszönetajándékokat is tudok készíteni. Amennyiben kérdés merülne fel, ne habozzatok megkeresni. Üdv: Krisztián
www.emlekkep.com esküvői fotózás + fényképes köszönetajándék azonnal és helyben
Én még annyit sem mondtam, csak a színét árultam el, hogy ahhoz öltözzön Resuah. :) Igazából a hófehér helyett végül világos ekrü lett, ami nekem teljesen fehérnek tűnik, de nem az :). Szóval nem a pezsgőszín sötét, hanem egy nem világítófehér ruha. :)
Megvan a ruhám.... :-)))))) Nagyon szép! Végül nem vettem meg, csak bérlem. A menyecskeruhából viszont majd olyat választok, amit később is tudok hasznosítani. :)
Képet nem teszek fel a ruháról, mert a párom is fórumozik, nehogy belefusson. (Nem is szeretné látni a szertartásig, ezt vállalta.)
Miért csak versmondót? Szerintem egy jó vőfély simán elrikkant pár rigmust "élőben", bemutatóképp, hát onnan meg lehet tudni 1-2 dolgot. DE ezért IS fontos a demoanyag 1-2 esküvőből, hogy láthassuk munka közben. :-) Illetve elmeséli, hogy ő hogyan vezényel le egy lakodalmat. :-) Szerintem, de én nem értek hozzá, az igaz.
Családjogilag az a házasság amit az önkorminál az anyakönyvvezető előtt kötsz és ott aláírod az anyakönyvben, enélkül az együttélés csak élettársi kapcsolat. Elmehetsz hétfő délelőtt is két tanuval, az előírt okmányokkal.
Ha nem ragaszkodsz a hagyományokhoz, akkor küldök még egy képet. Ha lett volna újasszonyruhám, akkor valami ilyesmit varrattam volna, de szerintem koszorúslányruhának is megfelelő lenne. Pesten biztosan vannak olyan méteráruboltok, ahol lehet klassz anyagokat kapni, a többi egy jó varrónő kérdése.
érdeklődnék, hogy valaki ne ismeri-e a Benczúr hotel éttermét? milyen a kaja, kiszolgálás. valakitől azt hallottuk, hogy nem a legjobb...
másik kérdésem az lene, hogy nem tudjátok, hogy az állambácsinak nem elég, ha csak egyházi esküvő van? 1 éve voltak ilyen hirek, h. elfogadják a templomi esküvőt és nem kell anyakönyvvezetőhöz is menni... erről tud valaki valamit?
Persze, hogy megírom! Lehet, hogy tényleg összecsődítem a lányokat, hogy gondolják meg ezt a könnyű is kötetlen fazont. Eredetileg én is ilyet szerettem volna, mert nem ragaszkodok a hagyományokhoz, szeretem a modern dolgokat bizonyos szempontból. Majd valószínűleg egy egész napot vagy hétvégét el kell tölteni császkálással, de majd csak sikerül. Már alig várom! tavaly is oylan jó kis szoknyákat láttam, még gondoltam is, hogy idén jó lesz vásárolgatni. Egyébként az én menyecskeruhámat is valami hasonló stílusban szeretném.
Kivi! Ha dupla ár mint amit gondoltatok, nehogy odamenjetek!
Nekünk már mjadnem minden megvan, pedig júniusban lesz az esküvő. helyszín, zene, vers, étterem, zene, ruha, fotós. Vőfélyt szeretnénk, azt viszont még nem találtunk szabadot. Már vagy 4-5-t megkérdeztünk, de mind foglalt. Ha valaki esetleg ismer zala megyéhez közeli vőfélyt ajánlhatna. Köszi! :)
A vőfély dolga legfőképp a jó gazda szerep betöltése. El kell beszélgetni vele a lagzi menetéről, kipuhatolni mennyire határozott egyéniség, belekérdezni a "lebonyolítás" részleteibe.
Lehet, hogy gyönyörüen versel, de nem tud kontaktust teremteni a vendéggel illetve nem jól szervez a háttérben, tehát Ő a VERSMONDÓ és nem vőfély.
A demo anyaggal aki akarja tökéletesen félre tudja vezetni a megrendelőt.
Abból nem látszi a "szakértelme" csak a verselési készsége.
Ugyan ez igaz a zenészekre. Lehet hogy elalélsz a fotelben a CD-jük hallatán, de a buliban csak magukat szórakoztatják és nem törődnek a vendégek igényeivel.
Nehéz dolog a választás.
Ha az első beszélgetés alkalmával nem alakul ki kölcsönös szimpátia megrendelő és szolgáltató között az baj.
Szerintem a vőfély bizalmi ember. Olyan dolgokat tudok meg a családról, amit a vendégsereg nagy része nem is sejt. Pl: kik nem tűrik egymás társaságát, betegség a családban, terhesség, alkohol probléma, ....stb.
Ezeket jó ha tudom, hiszen ki tudok küszöbölni sok kellemetlenséget a megelőzéssel.
Pl: Nem szállították időben a menyasszony kontaktlencséjét, de szemüvegben nem akart lenni. Miért is ne, a vendégek három olyan ajándékkal is meglepték, aminél neki fel kellett volna olvasni valamit. (Hozzáteszem nem tudták, hogy nincs kontaktlencséje) Természetes dolog volt, hogy mindíg átvettem valami ürüggyel (Pl:én mindíg ki vagyok mikrofonozva, így jobban hallható ha én olvasom fel) az olvasást így nem alakult ki kellemetlen helyzet.
Ha nem kapom meg a bizalmat nekem sem jó, de főként az a probléma, hogy nem tudom megfelelő minőségben betölteni a gazda szerepét.
Na, ma megnéztünk egy éttermet. Tetszik a hely nagyon, de sokkoló volt az ára, a Ft/fő összeg majdnem 2-szer annyi volt, mint amivel mi eleinte számoltunk. Még nem biztos hogy szabadok a Mi Napunkon, mert egy érdeklődő már volt, ő a jövő héten ad végleges választ. Most nem tudom hogy milyen válasznak örülné(n)k jobban...
Persze, hogy így fognak járni! Fő a pozitív hozzáállás! Tudom, hogy hülyén hangzik, de én mindenhez úgy álltam hozzá, hogy jó lesz, menni fog, nem lesz gond. Meg a mi esküvőnknek jól kell sikerülni, olyan nincs, hogy nem! És lőn, a sok kis gubanc után olyan szép esküvőnk volt, utána meg olyan hatalmas buli (40egynehány fővel!), hogy nem is sikerülhetett volna jobban. Amúgy ha nincs határozott elképzelésetek, akkor különösen jó, mert nem fogtok görcsösen ragaszkodni az elképzeléshez. Sok szerencsét! És ugye megírod, mire jutottatok?
Bárcsak így járnának az én koszorúslányaim is! Mindenesetre majd szólok nekik, hogy egy hétvégi napot töltsenek el üzletek nézegetésével, hátha rábukkannak valami ilyesmire! Nekem ez nagyon tetszett! Most már csak tényleg abban reménykedek, hogy jön a tavasz, és az üzeletek ruhakínálata is ahhoz igazodik, sok szép szoknya és felső lesz.
Lehet, hogy elfogult vagyok - van is mire - , de a Lombos Music Band olyan zenekar, amilyet te keresel. Nekem olyan keverék családom van, hogy nacsak! :-) Anya mulatós zene, apa táncdalfesztivál feeling, barátom mai zenék, én latinosabb csípőtekergetősebb! Na aki ezzel megbírkózik... Nekik sikerült! Az egész család jól érezte magát, felejthetetlen élmény volt, ezért is ragaszkodok ahhoz, hogy nagyon jók. De persze ízlések és pofonok! :-) Ja és a csaj hangja szuper, pedig az én fülemtől már ritka az érzékenyebb!
Igen, projektoroznak is és ha kértek, karaoke is van. Az, hogy hány óráig zenéltek buli és társaság függő volt. Az egyik lagziban 4ig zenéltek - így volt a szerződésük - , de az egyik helyen még akkor nagyon jó volt a hangulat és maradtak, ameddig akarták. Ezek szerint már megnézted honlapjukat és/vagy felvetted velük a kapcsolatot, tehát el tudod dönteni, hogy tetszenek-e. Nekem és még elég sok embernek bejönnek, van egy kialakult "táboruk", amibe már én is beletartozok! :) Persze élőben sokkal másabb, mint netem hallgatni, csak arra nem szabad alapozni a döntést! Mindegy, ez az én véleményem. Remélem segítettem!
Szió! Azért ne mondj le ilyen könnyen róla! Az én barátosnéim ketten mentek nézelődni, a harmadikuknak meg megvették. Nyilván ehhez nagy bizalom szükségeltetett a harmadik fél részéről. A szoknya amúgy valami egyszerű kartonból van, ha vesztek anyagot, meg lehet varratni. A felső sem egy bonyolult darab, két hónappal a lagzi után egy másik üzletben is láttuk, volt belőle több is. Majd látjátok. Ha jól emlékszem, májusban van a lagzitok, idő még van!