Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Olyan meghatóóó! Potyognak a könnyeim! Nem is nézek több romantikus filmet. Már megint naívkodsz. ÉN el sem fogadtam volna semmit Longitól még ingyen sem! A gerincesség nem váltható aprópénzre! Azt hogy nyalt pár embernek a hozsannáért??
Ha tudod, hogy baj közeleg miért nem reagálod le ugy, hogy ne történjen meg. Mi is vivtunk párszor de nem fajult el. Azért nem, mert valamelyikünk abbahagyta mindig. Tudom, hogy dühitö ha le akarnak járatni, vagy vádolnak, de ez egy virtuális térben folytatott vita aminek irott anyaga megmarad mig a szo elszáll. És ez nagyon lényeges dolog, nehéz ugy a békulés ha visszaolvashatoak a sértések. Azonkivul fegyveres topikokban fegyvert szeretö emberek mennek ölre.A kivülállo számára ennek a konkluzioja az, hogy vajon mit tennének ezek egymással ha fegyverrel a kezükben találkoznának is. Rossz az üzenete a dolognak, azonkivül nevetségesek az utalások, hogy ezt meg azt irta x, y. Tiszta ovi. Bocs, hogy véleményeztem ezt az örületet, jo szándékból teszem.
"Hidd el,erre az "emberünk" is rájött-és inkább volt,hogy odaadta ingyé..."
Ilyen kellemes dologban volt részem nekem is niggergriffel kapcsolatban. Egy ritka és gyönyörű LG versenytusát kaptam tőle postaköltségért. Én meg viszonzásul befejeztem neki egy damaszk kést.
Aki régi fórumos, az tudja, hogy régebben nem voltunk puszipajtások. Sőt.
De átértékeltük a dolgokat, továbbléptünk, gazdagabbak lettünk egy-egy szép tárggyal és szegényebbek egy-egy ellenséggel. Szerintem sem neki, sem nekem nem került nagy áldozatába a dolog.
Látod,a Moderáció,nem egészen így gondolja.Fél éve ezért boxolok(tam),hogy legyenek tiszták és betartatottak a szabályok.Egyébként,szerinted ki látná be,ha hibázik? ;-(
Bocsánat előre is, ha valakit megsértek, de ez a hozzászólás http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=132851685&t=9220707 még mindig benne van a fórumban és ha egymás ilyen irányú minősítgetése megengedett - szerintem kár lenne - az nem szül jó vért, sem a fórumozókban, sem az ide tévedőkben. Ha valakinek ezt megengedik, az joggal érezheti magát "nyeregben". Nincs könnyű helyzetben moderáció, mert ez a szalámi technika - mindig kicsivel többet enged meg magának az illető, apránként kitolva a határt, próbálgatva a moderáció türelmét - szerintem mindig robbanáshoz vezet.