Dani hajrája most nem volt tökéletes a saját bevallása szerint, ő azt hitte jobbat úszott a végén. Azért a japán "tartása" többet kivett belőle. A német úszta a legjobb záró 50-et és 50-200-ig nagyon egyenletesen úszott, 2 tizeden belül. A japán elfáradt a végére, csak az 5. időt úszta a záró etapban.
Ezt én sem értettem soha. És a kommentátori tévesztéseket is mindig azzal védik, hogy ilyen pici képen nézik csak... De mi a f*ért nem mennek el egy medimarktba és vesznek 100-120k-ért egy kurva nagy lcd tévét? Nehogy már ne fussa rá...
igen, pont mutatták hosszú ideig a víz alatti felvételt Lochte még bőven delfinezett amikor Gilot már kartempózott. Sztem ez abból is következhető volt h Gilot alapjába véve 100as ott meg a forduló után nincsenek anynit aa víz alatt. Az itteni 100as döntő felvételét meg néztem és kb mindenki akkor jött ki amikor itt most Gilot a váltóban.
óriásit úszott, az előző 2 úszásból meg a 100as teljesímtényéből lehetett látni h Kitajima is verhető, ezt pedig egy ilyen remekül felépített versenyzéssel egy Gyurta Daninak csak tökéletesen lehet véghez vinni :)
Jo a video, de szerintem eleg gaz, hogy egy 30 centis monitorrol kozvetitik, mit lehet azon latni???
En azt hittem az eurosportnal nagyjabol ugy nez ki a kozvetites, hogy egy masfel meretes hd plazma tv van elottuk a falon, es elottuk 2 laptop meg egy halom papir, hat ehhez kepes borzalmasan fapad. :)
nekem nem is a pekingi performance az emlékezetesebb, hanem a római, amikor atomerős váltóval sikerült harmadiknak lenniük a franciáknak 4X100-on. bár ott nem Bernard volt a befejező.