Köszönöm a kiegészítést. Bevallom, amit ide felraktam, az a listámnak egy régebben készült változata, ami a gépre akkor lett feltöltve, amikor azt először fel akartam rakni a netre. (Tehát nem most). Azóta én is találtam jó pár dolgot pl. az eil.com -on (egy csomó promó). Kérdés persze, hogy a beszerezhetetlen dolgokkal érdemes -e traktálni másokat.
Egy két dolgot ellenben nem írtam volna a remixek közé:
-Lament (flexipop version): ez egy korábbi változat. A később kislemezen is feltünt változaton kicseréltek egy csomó hangszeres sávot, úgyhogy én ezt nem remixnek nevezném, jó esetben re-recorded version -nek.
-Hello I love you (psychedelic version): újra felvett
-Hello I love you (slight return): ez mégis minek a remixe? Ez is újra felvett
-Purple haze (Virgin version): szintén újra felvett
-Forest (Marc Plati mix -és instrumentális változata): dettó új felvétel, csakúgy mint
-Pictures of you (Paulmac remix)
A Lullaby (extended version) -ből valóban van egy kb. 30 mp-cel rövidebb mix, ez a Mixed up -hoz kiadott 5CD -s boxon szerepel.
A diszkográfiámban a fentebb említett dalok a 'non-album tracks ' kategóriába kerültek valamiért.
Egyébként ennyi erővel akkor az alábbi számokat is lehetett volna említeni:
-Three (alt. studio mix)
-Primary (studio out-take) -korai változat a FAITH deluxe -on.
Félreértések elkerülése végett egyáltalán nem vettem zokon a kiegészítést, sőt hálásan köszönöm. Igérem, legközelebb mindig az update -elt dolgaimat teszem csak közkinccsé.
Az egy dolog, hogy nem kell rá vadászni, de tv-ben v.-hogy jobb látni, mint neten, jobban hat az "újdonság erejével", kellemesebb meglepetés. Nem úgy, hogy na megyek, azt megkeresem a neten, hanem tök váratlanul ér, ha odakapcsolsz, mert valószínűleg mindenre számítasz, csak arra nem, hogy pont ezt kapod el, szóval tök jó érzés, hogy jé, milyen szép emberek vannak szép zenével a tv-ben, és kivételesen értelmes zenei adást látsz! Ugyanis ez az MTV-re nem jellemző.
én meg azt a hülye focimeccset fogom nézni, mert nem óhajok veletek találkozni kjúúúos népség. a korn unpl. fenn van a neten, nem kell azt vadászni, hogy mikor megy majd a tvben. igyatok valamit helyettem is.
- Killing An Arab alternate version (a 20 Of Another Kind válogatáson jelent meg)
- az A Forestből több rövid verzió is van (pl. a Greatest Hits-en szereplő verzió picivel rövidebb, mint ami a Standing On A Beach/Staring At The Sea kiadványokon, illetve ven egy 4 percnél rövidebb változat is)
- Charlotte Sometimes edit (majdnem 1 perccel rövidebb, válogatásalbumon jelent meg)
- a The Hanging Garden kislemezváltozata is különbözik az albumverziótól
- Lament flexipop version
- a Just One Kiss-ből megjelent egy "köztes" változat is, nagyrészt megegyezik a kislemezverzióval, de picit hosszabb és a kezdése olyan, mint a hosszú változaté
- a The Lovecats videoklipben egy eredetitől eltérő vltozat szól
- az Inbetween Days-ből is készült vágott változat (mondjuk nem tudom, hogy egy 3 percnél rövidebb dal miért volt túl hosszú...)
- a Lullaby extended remixből van egy kicsit rövidebb verzió (valószínűleg a 3" cd formátum kapacitása miatt keverték le a végét)
- a Pictures Of You videoklipben a remixnek egy hosszabb verziója van (nem csak a hógolyózós rész miatt hosszabb)
- a Never Enough-ból is van radio edit
- az Inbetween Days shiver mixből is van vágott verzió
- a Close To Me 1990-es remixből szintén van radio edit, ami még a closest mixnél is rövidebb
- Hello, I Love You slight return
- Hello, I Love You psychedelic mix
- az A Letter To Elise-ből van egy (valószínűleg félplayback TV-fellépésekhez szánt) promo kazetta, amin a dal a fő énekszólam nélkül van (a háttérvokál viszont rajta van)
- "A letter to Elise (remix edit /4:18/)" - ez azonos a kislemezváltozattal
- a Show video végén a Tape-nek egy hosszabb verziója szól
- Purple Haze virgin radio version
- az It Used To Be Me eleje lemaradt a Join The Dots-on, úgyhogy ezt is hívhatjuk rövidített verziónak :)
- Strange Attraction radio edit
- a Cut Here radio edit valójában ugyanaz, mint a normál verzió
- A Forest Mark Plati mix (a Join The Dots-ban szereplő borító szerint ráadásul ebből instrumentális változat is van, bár az eddig nem jelent meg)
- Pictures Of You Paulmac remix (One Perfect Day soundtrack, nem The Cure, hanem Robert Smith név alatt)
- Pictures Of You Mark Saunders remix (Mark Saunders honlapjáról volt letölthető)
Találjátok ki, minek a végét láttam ma reggel tíz körül az MTV-n: a Korn Unplugged-ét, olyan tájt keltem, szóval szerintem kilenctől adhatták, úgyhogy este kilenc tájtól érdemes figyelni az MTV-t, hátha megint leadják!
Ferencváros, MÁV Állomás
1 villamos
1 megálló
4 perc várakozás
1 perc utazás
Átszáll
Mester utca
30 villamos
8 megálló
10 perc várakozás
10 perc utazás
Leszáll
FÉG
Pedig egyszer meg kell jelennie:D Úgy érzem,most már közelítünk a reális dátumok felé. Ha jól emlékszem 2006 Április volt az első időpont,amit áttoltak nyárra,később őszre,majd Novemberre.Idén már tuti megjelenik.Hogy Májusban?Erre nem mernék nagytételben fogadni:D