Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Pécsről érdeklődöm, hogy lehetne megtudni, van-e még GRP9 vagy hasonló. Szeretnék venni egyet, de nem akarok potyára menni. A Fégarmy honlapján található telefonok mindegyike halott. Előre is köszi a segítséget!
Nim08 ; Nálam nem zöld. Egyébként ma vettem a GunBoxban egy 50 db-os Umarex riasztót. Keresnem kell egy helyet, ahol nyugodtan lövöldözhetek. Vettem egy rakás 8,2-es gumibogyót is. Jól gondoltam, simán bemegy az olajozott 6-os furatba előlről. Kipróbálom kartonpapíron meg a telefonkönyvön.
Visszakanyarodva egy kicsit a GRP-re, a legjobban az tettszett első használatakor, hogy a viszonylag nehéz szán háraugrásának köszönhetően, rántcigálta egy kicsit a fegyvert.
Nagyon szégyenlem, de életemben nem lőttem még semmilyen élessel, úgyhogy baromi jópofa érzés volt ez is. :-)))
Létezik jónéhány hasonló súlyú-méretű-kivitelű forgópisztoly élesben is. Ha szerinted női kézbe valók az ilyen jellegű fegyverek, akkor gondolom nem jelentene neked problémát ellőni velük 100-150db .38 Spec JHP-t... Én meg nézném röhögve, ahogy másnap borogatod a kezed. ;-)
Közben a 88-asról. Könnyű, mint a játékszer, az alumíniumon meglátszik, hogy nehezebb fröccsönteni, (különösen a feliratokon ) , és ha valaki szereti, hogy van valami súlyosabb a kezében, annak kifejezetten kellemetlen érzést ad. Női kézbe való, ahhoz meg lehetne még kisebb. Az árát nézve nem sokan fogják az asszonyt meglepni vele.
Hogy márciusban mikor megyek, az csak az időjárástól függ. Ha nem hívnak, hogy valami beszart a gázkromatográfon, akkor a jó idő beálltával, 15.-e körül megyek karbantartani.
Közben fényképezésre a válasz. Tudok jó minőségben fényképezni, még a nyáron vettem féláron egy NIKON Coolpix-et. Már a múlt hét végén meg akartam tanulni képet feltenni, meg mailban küldeni. Majd most hét végén megpróbálom ezzel a HW-val. Ha nem megy , akkor kérdezek a topikban, mailon vagy telefonon. A forgó itt van előttem az asztalon, gyönyörű a dobja. Lézergravírozott rajta a felirat. A teljes szerkezet acél. A markolata fekete, gumis tapintású, rugalmas. A dob feketített, vagy kékített, a ravasz meg a kakas barnított. A tokra a német azt mondja "brüniert", a fene tudja, mit csinálnak a spiáterrel, nem festett, annál masszívabb. Szerintem a forgók között a legjobb, az anyagokat tekintve, nézegettem 88-ast is, nekem annál is jobban tetszik. Majd elmondom milyen, most te jössz.
Persze hogy megvettem. A francba, majdnem fél órát szobroztam a GunBox előtt, mert szerencsétlen eladó idegbecsípődést vagy mit kapott, alíg tudott kinyitni. Na . Itt vagy?
mrkevin ; Ha nem vagy perfekt GRP-ben, mindenképpen a fegyvermestert kérd meg, hogy ő válasszon neked. Ha ő kiválaszt egy minden tekintetben jól funkcionálót, akkor az itt elhangzottak alapján abból lehet jó kis Schaffhausent csinálni.
"benne van a díler, nekem nagyon teccik, csak nincs rá lém....esküszöm ha fürödnék a pénzben, vennék kettőt, szilveszterkor milyen vagány lenne......"
Szia!
Nekem van Dealerem és igencsak állat. Tennék fel videot is róla, de sajna nem értek hozzá,hogy hogy kell. Baromi jó érzés,hogy előbb kiürül a tár,minthogy leesne az eslő hüvely :) 1000 lövés/sec, nos, mosolyt csal az arcra. Gázzal is kipróbálom majd,ha jobb lesz az idő. Azért vigyázni kell vele,kicsit drágán "üzemel". 1.2 sec. alatt kiüríti a tárat :)))
10-kor nyitnak , remélem holnap még nem lesz nagyobb havazás. Elintézem a HW-t, elugrom a Műszaki Egyetemre, egy óra körül már itthon vagyok és elmondom, mit intéztem. Azután nem is megyek sehová ebbe a szar időbe, legalább a jövő hét közepéig-végéig. Elköszöntem, folyt . köv. holnap.
Megvetted a februári kalibert? benne van a díler, nekem nagyon teccik, csak nincs rá lém....esküszöm ha fürödnék a pénzben, vennék kettőt, szilveszterkor milyen vagány lenne......
A 2005-ös Kaliber Magazinban nem láttad a Junker-3 CO2-os légpuskát ? Élethű , acél AK , becsukható tusás , mint az igazi ! Cca 350 € / 87000.- Ft / Ha a Keserű sorozatlövő 70 körül van , akkor inkább egy ilyen kéne .
Csinálsz olyan kétoldalt lelógó tokokat, mint a cowbolyoknak van, az alját a lábadhoz kötözöd , és gyakorolod a kétkezes pörgetést. Asszony má' úgy is csunyán néz.