Az alábbi filmeket keresem, csakis a zárójelben lévő szinkronokkal:
Őrült nők ketrece (Márkus László) Ellopták Jupiter fenekét (Földi-Bujtor) Pinokkió (Domján – Csákányi) Forgószél (Gábor Miklós-Váradi Hédi) Háborúnak vége (Latinovits-Ruttkai) Rettegett Iván (szovjet, 1964-es Pannónia) Előzés (Somogyvári-Tordy) 12 dühös ember (Pannóniás) Mária, a skótok királynője (Káldy Nóra) Egy másik férfi, egy másik nő (Gálvölgyi-Mécs) De én nem akarok megnősülni (Ruttkai-Gera) Szenzáció (Haumann-Szabó) Napsugárfiúk (Csákányi-Ráday) Egy nehéz nap éjszakája (Tahi-Tóh-Felföldi) A felső tízezer (Csákányi-Somogyvári) Kis nagy ember (Káldy Nóra) Ki öli meg Európa nagy konyhafőnökeit? (Szakácsi-Farkas) Julius Caesar (Marlon Brando; 1963-as szinkron) Halál a Níluson (Ustinov-Csákányi László) Júlia (Tímár-Császár) A sárkányölő (1984-es Pannónia) A smaragd románca (Dörner-Bánsági) Narancsos kacsasült (Agárdy-Almási) Élők és holtak És isten megteremté a nőt Neveletlenek (Hegedűs D.-Bánsági) Én és a tábornok (Zenthe Ferenc) A nap a hálóban (Fazekas István) Sikoly (Orosz István) A szamuráj (Vándorfi-Fülöp) Vad banda (Buss-Grúber) Férfiak póráz nélkül
Hi! Én a Mr. Manhattan v. Imádlak, Mr.Manhattan (nemtom melyik jó,nem ismerem) c.filmet keresném. Ha vki tudna súgni egy ötletet azt megköszönném! Üdv.
Üdv mindenkinek! Nagyon régóta keresem a TÖRPE BOSSZÚJA című filmet szinkronosan. Ill az XTRO 3.részét bármilyen nyelven! Ha valaki tudja, hogy honnan lehet megszerezni valamelyiket vagy akár mindkettőt akkor írjon: kinley1@freemail.hu
Robotzsaru 1 már könnyen beszerezhető dvd-n szinkoronosan, nem régen jött ki, bár csak 2.0 magyar hang van rajta. A második rész is ha minden jóűl megy idén kijön szinkronnal, mert az még feliratosan sem jött ki nálunk.
A nyolcvanas évek vége, kilencvenes legeleje környékén láttam a magyar televízió valamelyik csatornáján egy bűnügyi filmet. Ennek sem a címére sem pedig más adatára nem emlékszem. Nagyon szeretném a filmet beazonosítani.
A filmben főszerepet játszik az amnéziás emlékezetkiesés. A történetben egy férfi kórházban van, valami baleset(?) miatt teljes emlékezetkiesésben szenved. A felesége egy ezüst színű 911-es Porsche-val megy érte. Megtudja, hogy a férje amnéziás. Nem is ismeri meg a nejét sem. A nő hazaviszi. Útközben beszélgetnek és a férj nincs tisztában azzal, hogy ő ki is valójában. A feleségét sem ismeri meg, csak elhiszi neki, hogy ők házastársak. A lakás egy nagyon nagy nappalijú kertes ház, kertkapcsolattal, a férfi ott lábadozik. Képeket nézeget, néha felsejlik neki ez az. Arra emlékszem még, hogy aztán kitisztul az elméje és váratlan fordulatok derülnek ki. Sajnos a végére nem emlékszem, de mintha kiderülne, hogy a neje "el akarta tenni láb alól" a férjét, amire a férfi a film vége felé döbben rá.
Kulcsdolgok a filmben: az amnézia. Egy nő Porschét vezet a filmen, ez ritka. Az amnéziában a férfiszereplő szenved és egy nő (a felesége) istápolja a lábadozás alatt az amerikaikonyhás nagy nappalijukban.
Nem ismerős, senkinek? (nem a Szilánkok/Összezúzva/Shattered-re gondolok, bár az is hasonlo)
Végre sikerült beszereznem az Anthropophagus 2000 című mesterművet, Amazonon sem beszerezhető. Ha valaki ismeri és esetleg kellene neki, dobjon meg egy e-maillal
Nekem van egy nagyon régi szinkronos The Thing-em, asszem 'A valami' van a kazira írva. De annyira régi, hogy azt hittem ez tuti a régi. Az elsőn ki szinkronizálja Kurtöt?
Nincs meg valakinek a The Thing című film a második szinkronnal, ebben a verzióban a magyar cím A valami, illetve Kurt Russell magyar hangja Gáspár Sándor?