Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.04.23 0 0 31

""Mivel a jóslás szolgáltató tevékenységnek számít, az nem bűncselekmény, hogy Malvina pénzt kért szolgálataiért. ""

Szolgálunk és védünk

Előzmény: joy (30)
joy Creative Commons License 2009.04.22 0 0 30
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.03.27 0 0 29
A puding próbája az evés. A javaslatom:

Vegyél egy csomag Tarot kártyát. A Rider-Tarot kártyát javaslom, képileg az a "legbeszédesebb". Természetesen vegyél hozzá valamilyen magyarázó könyvet.

Reggelente húzz egy lapot az napra. Este értékeld az "irás" alapján.

Lehet, hogy nagy meglepetésben lesz részed.
Előzmény: krisztus777 (26)
joy Creative Commons License 2009.03.27 0 0 28

"...A kamujósok könnyen kiszúrhatók. Szerintem..."

Neked sem sikerült.

:o)

Nincsenek jósok, csak többé-kevésbbé okos kamuzók!

Nem véletlen, hogy Delfoi jósnői olyan helyen dolgoztak, ahol nagyon nehéz volt elkapni őket.

A jóslatok mind úgy készülnek, hogy az érintett sok jellegzetességet magára ismerjen, mút, jövő eseményeire tudja vonatkoztatni, miközben elképesztően általános hablaty, csupán a hívő az, aki közvetlen kapcsolatot talál magával, életével.

Én még egyetlen olyan esetről sem hallottam, hogy bármelyik jósnak sikerült volna 5 találatos a Lottón, pedig ha valóban tudnának jósolni, megtennék.

Van több történetem erről a témáról.

Előzmény: Kalopsia (3)
Babco Creative Commons License 2009.03.26 0 0 27
Szerintem egyik sem, ezek inkább a játék kategóriába tartoznak. Olyanok, mint a kétsoros horoszkóp az újságban.
Előzmény: krisztus777 (26)
krisztus777 Creative Commons License 2009.03.15 0 0 26
sziasztok.
azt szeretném kérdezni, hogy melyik jóslás a megbízhatóbb?
Ha:
- személyesen, kártyákból jóslunk magunknak, igazi kártyákkal / vagy mással jósoltatunk

-vagy az interneten ezek a kattints a lapokra és megtudod a jövődet. szóval a jóslóprogramok.

Melyik a megbízhatóbb? mert vannak esetek ismerősi körömben, hogy a 2 totál mást mutat.

Üdv: Kriszta
Hy Creative Commons License 2009.03.05 0 0 25

Én is jós vagyok.

Hazafele biciklizve -addigi szokásomtól eltérően a forgalommal szemben helyett, mert előző nap zsaru le atart szólítani, de nem tudott átjönni a bal oldalra a döngető járgányoktól- "szabályosan áttekertem jobbra.

"Jobb" a békesség.

Éreztem, hogy nem kóser, és be is következett.

Egy részeg autós hátulról belém szállt, hatalmasan megröptetett, gerincemet eltörte.

Szerencsémre fölkészültem miden rosszra, "viszonylag olcsón" megúsztam.

Nem a hivatalos KRESz-en múlt, hogy túléltem, és hangyányi fájdalmaktól eltekintve semmi bajom nincs.

Aki hisz a jósoknak, megérdemli, fizessen!

Mirdad Creative Commons License 2009.03.05 0 0 24

Ez igen.

Előzmény: Törölt nick (23)
zsazsa82 Creative Commons License 2009.03.04 0 0 22
Én tudok egy jósnőt nyíregyházán.Erika jósnőt.Az email címe:b.erika4@citromail.hu
adry béby Creative Commons License 2008.11.12 0 0 21
sziasztok tud valaki jósolni?
kösy
Ricsimo Creative Commons License 2008.09.14 0 0 20

Velem semmi sem történt még, semmi természetfeletti, vagy érthetetlen, megmagyarázhatatlan.

Felhívnám én is ezt a valakit, ha meglenne a száma, még el is mennék. Érdekes lenne.

Ha nem akarod itt megírni küldök E-mail.

Előzmény: Caperucita Roja (15)
sancika2 Creative Commons License 2008.08.28 0 0 19
Van a 7Upon ilyen vicces jósda dolog, tudom hogy nem elég komoly, de egy kis frissesség belefér, olyan mint régen az exitben : " a heted elég lapos el kell menned arra a koncertre 20án a pecsába":)
milendee Creative Commons License 2008.08.06 0 0 18

hozzánk is bejött egy, lehet, h u.a, és azt mondta, kedvesem, nagy örömet látok a szemeiben, ahdd mondjam el. mondom, na, rajta. erre: de az nem lesz ám ingyen. pénzt nem adnék ilyenért, akkor se, ha lenne:)

1. most már tudom, nagy öröm fog érni, várom is,

2. nem, de akkor jól tettem, h nem fizettem, mert hazug a jós:)))

S W A T Creative Commons License 2008.08.06 0 0 17
. A jövőről sem igazán úgy beszélt, hogy ez vagy az történik veled, hanem hogy nekem kell dönteni, de ez vagy az az út nem járható, nem ajánlja, stb. Mert ezt így is kell csinálni. No és persze halál időpontját nem megmondani. Jön amikor jön. Amúgy is 2-3 alkalom van mikor a lélek visszatérhet.
S W A T Creative Commons License 2008.08.06 0 0 16
Ilyen kérdésre általában a jósok többsége nem válaszol. Nem véletlenül.---
Előzmény: Törölt nick (5)
Caperucita Roja Creative Commons License 2008.08.06 0 0 15
Az ilyeneket úgy el kell küldeni a búsba, mint a szél. Hozzám is jött már úgy, hogy "kisasszonka, megmondom ám a szerencséjét". Én meg mondtam, hogyha igazi jós lenne, akkor tudná, hogy nem vagyok kisasszony.

Pár éve a barátnőm ajánlott valakit, aki ilyesfélével foglalkozik. Azért nem mondom hogy jóslással, mert ő maga sem szereti ezt, inkább tanácsokat ad, gyógyít, stb. Megadta a számot, majd anélkül, hogy ennek a barátnőmnek említettem volna, kb 1,5 évvel később felhívtam a nőt és időpontot kértem. Érkezéskor csak annyit kérdezett, hogy hány éves vagyok, majd elkezdett sorolni a múltamból olyan dolgokat , amit a barátnőmtől sem hallhatott. Ahhoz, hogy ezt előadja, a családom, ismerőseim és a párom kellett volna kikérdeznie. Egészségügyileg is többet mondott mint amit a háziorvosom tud rólam. A jövőről sem igazán úgy beszélt, hogy ez vagy az történik veled, hanem hogy nekem kell dönteni, de ez vagy az az út nem járható, nem ajánlja, stb.
Tehát nem kell az egész jóslást nagy baromságnak kikiáltani, de az utcán, aluljárókban pár száz forintokért általánosságokat mondó cigányasszonyt el kell zavarni. Na meg a tévés betelefonálós-lenyúlós maszlagot nem kell bevenni.
Előzmény: Vajk (9)
fvsidfn Creative Commons License 2008.08.06 0 0 14
Annak hogy itt ölitek egymást nincs semmi értelme. Inkább írjátok le a tapasztalataitokat!
3x Creative Commons License 2008.08.06 0 0 13
Bocsánat, azt hittem, azért adtál neki egy ezrest. Ezek szerint ez kutatás-fejlesztési befektetés volt a részedről:-)
Előzmény: Vajk (11)
b marci Creative Commons License 2008.08.06 0 0 12

Érdekel az ezotéria, hiszek egy csomó mindenben, de a tenyérből jósló cigányasszonyokban nem. Viszont hiszeke abban, hogy az univerzum szerves része vagyok, és csak is és kizárólag én irányítom az életem, hisz amilyen a felfogásom, gondolkodásmódom, amire sokat gondolok azt vonzom magamhoz és az is fog velem történni. Azon kívűl hiszek a férjemben és a gyermekeimben, feltétel nélkül szeretem őket, és ezt ők feltétel nélkül mindíg meg is hálálták, még ha nem is szavakkal.

Hiszek abban hogy ennek az egésznek az egyik mozgatórugúja vagyok.

Vajk Creative Commons License 2008.08.06 0 0 11
lehet rosszul olvastad a hozzászólásomat? nekem nincsenek a jóslással kapcsolatban babonás hiedelmeim, sőt egyáltalán semmiféle hiedelmem nincs ezzel kapcsolatban:)
Előzmény: 3x (10)
3x Creative Commons License 2008.08.06 0 0 10
Minimális logikával és gondolkodással túlléphetnél a babonás hiedelmeken.

Ha neked azt mondja a cigányasszony, hogy holnap a fejedre esik a tégla, akkor csupán két lehetőséged van:
1. A megjelölt napon fejedre esik a tégla.
2. A megjelölt napon nem esik a fejedre a tégla.

ad 1) Ebben az esetben igaza volt.
ad 2) Ebben az esetben hazudott.

Most jön a lényeg: Ha ő bármiféle varázsmódszert ígér azért, hogy ne az 1. pont következzen be, akkor már a 2. pont (hazudott) az érvényes, vagyis nincs miért fizetni.

A jóslásnak akkor lenne értelme, ha a jövőre mondott állítás minden trükközés és erőfeszítés ellenére 100%-ra bekövetkezne, ez esetben ott a lehetőség, hogy "inkább ne akard tudni a jövőt".
Előzmény: Vajk (9)
Vajk Creative Commons License 2008.08.06 0 0 9
pár éve történt, hogy az egyik boltomba bejött egy cigányaszony azzal hogy a főnökkkel akar beszélni. Én egyből lepattintottam a boltvezetőre, akkor mondta, hogy jósolni szeretne, de fontos, hogy csak én halljam, erre persze a kíváncsiság a karmai közé hajtott.
Rögtön látszpott, hogy azért a tulajt vagy a boltvezetőt krest, mert nekik van pénzük az éladóknak nincs. Amikor megkérdeztem, mennyi lesz, aszonta, nem lesz sok, ki fogom tudni fizetni, majd amikor erősködtem, akkor azt mondta hogy velem kivételt tesz és majd én mondhatom meg mennyit ért nekem(a végén egy ezrest adtam neki)
Hátramentünk, mert ragaszkodott a kettesben levéshez, aztn valami cérnával hókuszpókuszolt, rákötötte az ujjaimra, össze vissza tekerte a tenyeremen, aztan összesodorta és azt mondta vigyázzak rá. Az eredmény az volt, hogy 3 napon belül autóbaleset fog érni, de nem halok bele, viszont súlyos sérülésem lesz. DE Ő persze tudja z ellenszert, és az összegönygölt cérnátodaadta nekem, hogy tegyem be a kocsiba az ülés alá.
Végeztünk, kiment, elmeséltema többieknek,mi volt és acérna gombócot letettem az azstalra, amit kb 2 percen belül kidobtak a lányok, nem tudván óriási jelentőségét. Eleinte fontolgattam, hogy emberölési kísérlet miatt feljelentem őket :) de azóta sem történt még csak koccanásom sem, pedig ennek 3 éve is megvan. (és a cérnatalizmánt kidobták a szemétbe)

Tehát kamu vagy nem?
Eleinte beijeszt, hogy meghalokm belerokkanok, de a talizmánja megvéd, ha szánok rá egy csekély összeget, pont mint a gengeszterek a védelmi pénzzel.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.06 0 0 8
Kipróbáltam ezt a jósolós oldalt. Hát nem mondott túl biztató dolgokat:S Azt hiszem maradok a hagyományos jóslásoknál:D
Előzmény: Kalopsia (4)
ownrr Creative Commons License 2008.08.06 0 0 7

ezt a 7upos cuccost énis láttam már :D vicces kis cucc :)

kiskovacs99 Creative Commons License 2008.08.06 0 0 6
hehe, ez vicces :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.06 0 0 5

Nekem 19 éves koromban jósolt egy öreg cigányasszony a tenyeremből.Elkezdte mondani a szokásos dolgokat, erre én kissé nyersen rászóltam, hogy ne kamuzzon, és azt mondja meg, ha tudja, hogy meddig fogok élni.

Vagy egy percig nézte a kezemet, és azt mondta, nyugodt, békés életem lesz, de meggazdagodni soha nem fogok. Azt is mondta, hosszú ideig fogok élni, de a halálom kínos és fájdalmas lesz.

Adtam neki egy kis pénzt, mire gyorsan eltűnt. Azóta sokszor eszembe jut, amit mondott.

Kalopsia Creative Commons License 2008.08.06 0 0 3
Miért nem? A kamujósok könnyen kiszúrhatók. Szerintem
Előzmény: ownrr (2)
ownrr Creative Commons License 2008.08.06 0 0 2
lol :D nekem csak kártyából jósoltak :D de nemvált be :P
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2008.08.06 0 0 1
Én Illidia Starwomannek hiszek. Egyszer egy szerencsehozó követ is kaptam tőle ajándékba.
Kalopsia Creative Commons License 2008.08.06 0 0 0
Kezdem én. Egyszer egy öreg nő megállított, és elkezdte magyarázni azt hogy mi történt eddig az életemben. A megdöbbentő az volt, hogy többé kevésbé valós dolgokat állított. Veletek történt ilyesmi?
Sőt egyszer egy internetes progi is megjósolta, hogy nyerek a tombolán.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!