Az indexes nyilatkozat szerint az NBH egy tisztehelyettese általa kedvelt koncerten volt a Magyar Szigeten, az MNO szerint megfigyelték a Magyar Szigetet (szakszolgálat feliratú paprokat találtak) Mennyire épülnek be a szélsőjobboldali, rendpárti szervezetek a titkosszolgálatba, a rendőrségbe és a többi államhatalmi erőszakszervezetbe, ill. mennyire igaz ez fordítva?
kifejtenéd? ez így nagyon egyszerű lelkivilágról tanúskodik részedről, gondolom személyes tapasztalataid vannak a börtönviszonyokról és a csicskaságról, így szeretnék tiszta forrásból értesülni a dolgokról
nem értem, hogy Ejelhr testvéred miben fogalmaz világosan, abban, hogy szerbeknek kellene magyar titkosszolgálatokat felügyelni, vagy abban, hogy csak az lehet magyar, aki egyúttal náci is?
jók akérdéseid; szerinted kaphatunk erre választ? mintha rémlene valami, hogy olyan felmérés már készült, mennyi a rasszisták száma a rendfenttartó aalkulatok között; nem hiszem, hogy alkotmányosan feltehető pártállásra, politikai szimpátiára vonatkozó kérdés, mert jön péterfalvi attila, és hazavágja, aki ilyen kíváncsi lenne; ez felveti a szabadságfok korlátait is; szabad ilyen funkciót betölteni, ha valaki antiszemita, rasszista, szélsőjobboldali? ki kérdezhet rá? hogy szerezhető érvény annak az emberi jogi kérdésnek, hogy ilyen embernek ne legyen helye ilyen testületekben?
Szerintem nem nagyon épültek be (azaz cáfolom Ejelhar állításait), mert én pl. perdef szélsojobboldali és rendpárti vagyok (figyelo is megmondhassa) és egyáltalán nem vagyok NBH-tag.
Nem, ennél egyszerűbb. Aki magyar, az náci, mit lehet ezen nem érteni. Vannak olyan elvetemült egyedek ebben az országban, aki szerint van olyan hogy magyar érdek. Aszem ezt nem kell tovább ragozni, ez az állítás még a hipotézis szintjén is kizárható.
hogyhogy fordítva? aki náci az magyar is egyben? ha nácinak vallja magát, akkor mindjárt elogadjátok magyarnak, lehet sváb, bármi? ha nem náci, akkor viszont kizárjátok a magyarságból, akkor is ha magyar volt minden felmenője? érdekes...
Fordítva kedves Drzyx, fordítva. Például okáért itten van a vérnáci vezére, valami Orbán Viktor. Az a félcigány, félzsidó, és ráadásul reformátusnak keresztelt képes volt egy ujságírói kérdésre olyat válaszolni, hogy véleménye szerint a Benes dektrétumok nem EU kompatibilisek. Pedig azokban csak arról -is- van szó, hogy a németek, magyarok nem megbízhatóak állami szempontból.
A pofátlan Úristenit! HJát csoda, hogy ezek után gyanakszik az ember?
Nono, a kettő gyakorlatilag egy. Ha néha úgy tűnik, hogy létezik a két csoport között különbség, az csak azt jelenti: fáradt vagy, hiszen a józan szemlélő számára már régen egybecsúszott a két kategória. Nem véletlenül.
nem mondtál te egyetlen érvet sem, sem ott, sem itt, de általában sem olvastam még tőled érvet, de ha megadod a számokakat, amit te nnak tartasz én elolvasom
megint csak sarkítva tudsz gondolkodni, senki nem kért keresztrefeszítést, mindössze azt kérdeztem, hogy ez összeegyeztethető-e a közalkalmazotti jogviszonnyal morálisan?