No szeretem én a litvánokat, és gondolom a PUR amikor megpróbált ellenük zózázni, abban a pillanatban nyomják a hármast. Ez így rendben is van. Csak én NBA szabályokat akarok a FIBA-nál is és kész!
Most nézem a Litvánia - Puerto Rico (on line) meccset.
A Litvánok mást se csinálnak mint hármasokat dobnak. (eleinte PUR vezetett)
Pillanatnyilag 27-ből 14-t dobtak be, a PUR 21-ből 10-t . (még nincs vége) A litvánoknál 7 játékos dobott legalább 1 hármast . Ez lótúró nem kosárlabda. Ki kéne vinni legalább 7 méterre a 3 vonalat.
Jelen esetben viszont igaz szerintem, hogy a vízlilabda több nézőt fog vonzani... egyébként én reménykedek abban, hogy a szervezők azzal számolnak, hogy USA kosármeccseiből még a későbbiekben úgyis látunk többet, mármint nagyobb súlyú tétmeccset, vagy vmi, és akkor azt adják le... hát jó lenne.
szégyen és gyalázat volt az USA-nak a tegnap este, tényleg nem nagyon érdemlik meg ilyen játékkal, hogy akár csak továbbjussanak.
Azt hiszem megint mindenkinek nyílvánvaló lett, hogy a szánalmas Jefferson tipikusan olyan játékos, aki Kidd felemeltje volt, Kidd passzai meg játékbahozásai mellett lehet teljesíteni... villogni lehet, hogy tudsz, Richard, de húzóemberként játszani gyenge vagy...
COVY: a megadott honlapról hogyan szedjem le a fájlokat? Vmit át kell nevezni rajtuk? Mert *.torrent- ként akar leszedni mindent, de ezek szöveges dokumentumok. Te hogy csinálod?
Én nem is vártam, hogy az M1 így az Olimpia elején teljes meccseket leadjon (remélem majd a későbbiekben azért nem csak időnként fog odakapcsolni), sőt, kifejezetten örülök, hogy próbálják a magyar vonatkozású eseményeket élőben közvetíteni. De ez a 1,5 perc tényleg röhej volt, legalább összefoglalót adhatnának, akár az összes műsor után is.
Kit fog megverni az USA? azért a házigazda görögök ellen sem lesz egyszerű...
A kommentátort meg nem tudom miért bántjátok, 1,5 perc alatt sikerült olyat produkálnia, hogy mindenki róla beszél :))))
Bicikli téma: nekem semmi bajom azzal, hogy leadták a bringát, sőt. Örülök, hogy valaki normális időkeretben közvetít egy bicikliversenyt Magyarországon! Ez a sportág méltatlanul sanyarú helyzetben van itthon. Abba sem gondoltatok bele, hogy országuti versenyből van összesen 4db (férfi - női, mezőny - időfutam), kosármeccs meg rengeteg. Persze ettől még leadhatnák mondjuk később a mérkőzéseket, ez igaz. De szerintem lesz majd ilyen is (a kieséses részben biztosan).
Szerdán meg tessék szurkolni Bodrogi Lacinak az időfutamban! Komoly éremesélyes!
"I'd like to congratulate Puerto Rico. They played as a team. They were well prepared, their coaching was incredible. They played so much harder than we did, so much better as a team. The result is no surprise because when you do that, that usually happens," USA mentor Larry Brown said.
"From our perspective the only thing we can do is to find out what we're made of. This is a great opportunity for a group of guys to get together and figure out what it means to truly be a team. Im anxious to see if we'll be able to do that," Brown added.
Hát sajnos csak másodperceket láttunk a meccsből. :(((( Én is mást sem csináltam mint nyomkodtam, hogy talán az orosz, vagy görög, vagy spanyol, (még a kínai csatornát is megnéztem) adón nyomnak valamit. Ötven valahány adón nincs egy se aki nyomta volna. Ez hihetetlen. A hülye eurosport szinte mást sem ad mint biciklit.
De szerintem az ötven kilométeres női gyaloglást is lehet látni csak kosárlabdát nem.