A Heaven And Hell turnén qrva jó előbandák lesznek. Amerikában Megadeth, Machine Head, Down, a brit dátumokon Iced Earth... Kíváncsi leszek, nálunk ki lesz majd, erről nagy a csend (Cyka asszem azt írta, helyi előzenekar lesz).
Első benyomás alapján nagyon jó kis lemez lett ez az új. "No one is safe when I close my eyes, I come to take your life!" Nagggyon jó!!! Mondjuk valahol a Tout Le Monde-nál véget ér az album. Az is inkább csak valamiféle "érdekesség". Én szeretem Christina Scabbia hangját, de ez nem lett egy átütő feldolgozás. Az Amerikhastan-nak jó kis zenei háttere van ilyen Suicidal Tendencies-es beütéssel, de amúgy tényleg töltelék az utána következő kettővel.
már egy jó ideje (legalább is az amerikai koncertállomásokon) ez a setlist, amit nagyon kevésnek tartok, h mindössze csak 10 szám... fogalmam sincs hány perces lehet a műsor, de remélem egy jó 6-7 számmal az európai bulikra kibővitik.
Sleepwalker Take No Prisoners Kick The Chair Wake up Dead Hangar 18 Washington is Next! Tornado of Souls Symphony of Destruction Peace Sells
Ashes in your Mouth-ot szívesen hallgatnám. Ezt szokták volt élőben nyomni, egyik kedvenc 'Deth számom. Jöhetne még: - Killing Road (állat szólóval) - Poison was the Cure (veszett gyors, kötve hiszem, hogy el tudnák rendesen játszani) - Rust in Peace szerintem is beférne - Breakpoint - Go to Hell - I Thought I knew it all ...
Akkor kezdem én: List Rites/Loved to Deth Looking down the Cross My Last Words (ezt már nyomták 2005-ben) Into the Lungs of Hell Hook in Mouth Rust in Peace...Polaris Countdown to Extinction (egy kalózfelvételen már hallottam. Szegény Dave mit küzdött vele...) Victory Problems (ez is jó koncertszám) The Disintegrators Vortex FFF (a '97-es koncerten lenyomták a Peace Sells közben) Insomnia I'll be there Never Say Die Loosing my Senses
Ha ezek közül bármelyiket leadnák, az már duplán emlékezetessé tenné a bulit.
Kíváncsi vagyok a bécsi összeállításra. Nagyon díjaznám, ha előkapnák az eddig ritkán, vagy egyáltalán nem játszott számokat (pl rust in peace...polaris) A magam részéről szívesen lemondanék az agyonrajátszott wake up dead - in my darkest hour - peace sells - trust vonalról.
Ti milyen számokról mondanátok le azért, hogy hallhassátok a kuriózumokat?
érdekes az érvelésed ha jó lesz a szakmai fogadtatása az albumnak, akkor kik veszik meg, aki amúgy nem vennék meg? a korai idők fanatikusai, a Countdown/Youthanasia fanok, vagy kik?
Én azokról a tömegekről beszélek, akik már leszoktak a megadethről, s már a könyökükön jön ki az állandó mustaine-féle ígérgetés. Ha látják a jó kritikát, akkor erősebb késztetést élreznek a beszerzésre, amúgy nem foglalkoznak vele. A cikk elég korrekt értékelést ad, bár én nem említeném egy lapon a TWNAH-val az új anyagot.
az amerikhastan-al egyetértek, h töltelék szám. sztem az a toute le monde után a másik gyenge láncszem. ja, és én is jobban örültem volna, ha a countdown to extinction-t veszi elő, mint "balladát" és dologozza át egy kicsit, mert sztem is van benne lírai érzelem. nekem is nagyon bejön az a szám. nem is kicsit!
"vén róka!" :-DDDD az egyébként, sőt! rafinált vörös vén róka! :-DDDDD
ez több, mint érdekes, szerinted a kritikusokon múlik, hogy egy lemez mennyire lesz sikeres? :D ez butaság... bár igaz, attól függ melyik oldalt nézed csak az a baj, hogy értékelhetnek 10 pontra egy albumot a kritikusok, ha a kutya nem kiváncsi rá
erdekel valakit a bonuszos japcsi kiadas? ha ketten rendelunk egyutt, akkor 6200 korul jon ki 1 lemez ara ha harman, akkor kb 5800 satobbi nem kell elore kifizetni raer atvetelkor akit erdekel, majus 9-ig irjon publikus az emailcimem