Keresés

Részletes keresés

Laca0 Creative Commons License 2005.12.08 0 0 417
irtó kedves vagy, köszi...
Előzmény: attention (416)
attention Creative Commons License 2005.12.08 0 0 416
Szerintem ilyen topic az SOS fórumcsoportban nincs, nem a közlekedésiben kéne kérni?
Tedd azt.

itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111535

Egyébként is, ezerszer mondjuk, legyetek szivesek linket adni a kérdéses topicokra, hozzászólásokra, anélkül nehéz megtalálni.

Hozzászólást módosítani egyébként nem tudunk, hál'istennek.
Előzmény: Laca0 (415)
Laca0 Creative Commons License 2005.12.08 0 0 415

Kedves Moderátorok!

Nézzetek már be a Peugeot 307 topicba légyszi, mert bekerült egy fikázó hozzászólás ami egy-egy kiragadott eseten alapszik, erősen elfogult formában.

Ha már nem, legalább a betűméretet le kellene normálisra, olvashatóra csökkenteni.

Köszönöm!

évkó Creative Commons License 2005.12.07 0 0 414
miért lett törölve az "igy szitkozottok ti" topic ?
orlanda Creative Commons License 2005.12.06 0 0 413
Köszönöm.
batyja Creative Commons License 2005.12.06 0 0 412
42226
batyja Creative Commons License 2005.12.06 0 0 411

Nem biztos, hogy jó helyen járok de érdemes lenne megnézni ezt.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9017137

orlanda Creative Commons License 2005.12.06 0 0 410

Kedves Moderátor!

Kérem ezen hozzászólás törlését:

http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=49799070&t=1001390

Valamint az írójának némi időre való kitiltását az SOS Pszichiátria topicjaiból. Danke előre is.

Orlanda

artur66 Creative Commons License 2005.12.01 0 0 409
Én is ezen a véleményen vagyok:-)))))))
ARTUR
Előzmény: Törölt nick (408)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.29 0 0 408

Azer' azt meg megüzennem a T. moderator uraknak, hogy inkabb hajtogassanak origamit, ha idegesek es ne a szegeny SM betegek kirugdosasaval avagy topicu(n)k beszüntetesevel vezessek le az elektroszmog altal gerjesztett feszültsegeiket.

Ja es barcsak allnank egyszer szemtöl szembe es akkor nem lennenek ilyen vagany legenyek! Stupid nerd-ök.

sjanius Creative Commons License 2005.11.29 0 0 407

Ez ugye azért nem egy Posta bank volumenű dolog, hogy 8-1o évig húzódjon?:)

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.27 0 0 406

Oh-la-la, tudok beirni, jeeee! :)

Herb-Atea Creative Commons License 2005.11.27 0 0 405
Index esetében: leromboljuk a házat, az asztallal, konyhával, házigazdával együtt.
Előzmény: Mr. Tajfel (403)
somi Creative Commons License 2005.11.27 0 0 404
regen meg ugy volt, hogy a moderatorok megbeszeltek a dolgokat. ugy latszik, az regen volt. :(
Előzmény: Mr. Tajfel (403)
Mr. Tajfel Creative Commons License 2005.11.27 0 0 403

A topic teljes törlése, alapvető emberi jogokat, ezen belűl a fogyatékkal élők jogait sérti, ez alapján joggellenes!!! (ezen érdemes komolyan elgondolkodni)

Tévedsz. Az index.hu fórumrendszere nem az egyetlen hely, ahol az emberek leírhatják a véleményüket, a szólásszabadság nem sérült. Fogd úgy fel, hogy a konyhaasztalod mellett folyik a beszélgetés, és te vagy a házigazda. Ha olyan irányt vesz a beszélgetés, ami szerinted nem kívánatos, akkor elküldöd a beszélgetőket.

Talán olvasd el ezt is.
Előzmény: artur66 (402)
artur66 Creative Commons License 2005.11.27 0 0 402
Tisztelt Operator!
A topic teljes törlése, alapvető emberi jogokat, ezen belűl a fogyatékkal élők jogait sérti, ez alapján joggellenes!!! (ezen érdemes komolyan elgondolkodni)
Ha valaki bármely szabály ellen is vétett, annak van más elintézési módja is!
Ja, és a "lehetnek benne komoly disznóságok is" dologra íme kettő a "sok" közül:-))))))))))))))))
ARTUR
Előzmény: Operator (397)
Zolady Creative Commons License 2005.11.27 0 0 401

Attól még lehetnek benne komoly disznóságok is

Minden bizonnyal. De hiszen azért vagytok,hogy a disznóságokat törüljétek..

Így utólag is hálás vagyok a Sorsnak,hogy D. úr  /mikor valaki a rákosban segítséget kért,és próbált adni/ véletlenül rossz gombot nyomot,így nem törülte ki az egész topicot!

Azt a tévedését se ismerte el mái napig se.

Olyanok vagytok már,mint az orvosok,akik védik a másik rossz döntéseit is.

Van aki orvosnak alkalmatlan,van aki moderátornak.

ennyi.

sjanius Creative Commons License 2005.11.27 0 0 400

Ezt most talán nem kéne folytatni! Én bízom benne, hogy józan ész felülkerekedik az indulatokon.

Előzmény: beaboba (399)
beaboba Creative Commons License 2005.11.27 0 0 399

A kirugásunkkal kapcsolatban már kaptunk hasonló igéretett pont egy hónappal ezelőtt. Abból nem lett semmi... ebből lesz?

"Már fogalmazódik valamiféle megoldás." valószínüleg azóta is fogalmazódik. :(

Előzmény: Raziel* (339)
sjanius Creative Commons License 2005.11.27 0 0 398

Megnyugtató, hogy foglalkoztok a kérdéssel. Reméljük, visszakapjuk!

Operator Creative Commons License 2005.11.27 0 0 397
miközben egy SM betegek, gyakorlatilag zártkörű, - hiszen kit érdekelne ha nincs érintve - topicját töröltétek?

Attól még lehetnek benne komoly disznóságok is. Jelen pillanatban folyik az egyeztetés a topik sorsáról. Türelem.
Előzmény: sjanius (396)
sjanius Creative Commons License 2005.11.27 0 0 396

Még ez sem furcsa, hogy ilyen topicok létezhetnek,  miközben egy SM betegek, gyakorlatilag zártkörű,  - hiszen kit érdekelne ha nincs érintve - topicját töröltétek?

Már régen csodálkoztam bármin is, de most sikerült meglepnetek:(

Előzmény: Operator (395)
Operator Creative Commons License 2005.11.26 0 0 395
Az linkelve van oda is.
Előzmény: ims1 (394)
ims1 Creative Commons License 2005.11.26 0 0 394
ugyanez javaslom megfontolni a szülői mk-ba illő csecsemőverés topikkal is..
Előzmény: ims1 (393)
ims1 Creative Commons License 2005.11.26 0 0 393
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9027621&la=42808816 ez a topik sztem a huszba való, át kéne tenni. a szexuális kéjérzetet okozó nyakelszorításról szól, vagyis egy b*szástechnika. úgy vettem észre, egy ideje a pszichológiába kerülnek a problémás topikok máshonnan, témától függetlenül, mintha ez lenne az ügyeletes kuka. szerintem ez nem túl szerencsés. üdv.
rahel30 Creative Commons License 2005.11.26 0 0 392

Az en velemenyem az, hogy ha nem eled ujra a topik, az sm betegek akkor sem lesznek szegenyebbek.

Mindazonaltal nem azt akarom szorgalmazni, hogy indexen no more sm tema.

DE!!!!

Azt el szeretnem erni, hogy MI, mint pl sjanus es en,AZAZ SM BETEGEK HOZZATARTOZOI,  akik egyforman kepviselik a betegsegen innen, es tul allokat, tudjunk kis behatassal lenni a lelkiismeretetekre.

Ti el sem tudjatok kepzelni, hogy milyen az, amikor egy medikus hallgato egy reggel arra ebred, hogy legfontosabb vizsgajara nem tud elmenni, mert egyik szeme megvakult, es egyik laba lebenult. Esterol reggelre.

Vagy egy ketgyerekes anyuka arra ebred, hogy melltol lefele szinten csak lebenult, menne , hogy felebressze a gyerekeit, de nem tud.

Szoval egy akarmilyen betegsegrol szolo topik nem tv musorok kitargyalasa, nem vallasi vagy faji hovatartozas keresett vagy keresetlen szavakkal torteno elemzese, hanem segitsegre szorulo, EROSEN kiszolgaltatott emberek kozossege.

Es innentol fogva akar el is tekinthetunk attol, hogy sm vagy nem sm forum lett megszuntetve. A regi mondast en ugy fogalmaznam at, hogy egy egyen ertekesseget  es emberseget huen tukrozi az, hogy hogyan banik az allatokkal, az oregekkel es a beteg emberekkel.

Fiuk, nem vagytok hujek, Ti is tudjatok nagyon jol, hogy ennek lett volna egy  tisztesseges, kulturalt, korrekt elintezesi modja.

Az ostobasag nagy rombolo ero.

rahel

Előzmény: sjanius (391)
sjanius Creative Commons License 2005.11.26 0 0 391

Csatlakozom! Hasonló okok miatt olvastam egy ideje a topicot. A családunkban érintett tudomása nélkül. Sok dolgot tudtam meg erről a betegségről, lefolyásáról.

Hasznos címek voltak benne, amit a törlés miatt nem lehet újra elérni. Jelezhettétek volna előre, hogy mi a szándékotok, legalább elmentettem volna a lényeges dolgokat.

Semmi olyat nem láttam itt ami ilyen drasztikus lépést igényelt volna. Ezzel egy kalap alá került olyan topicokkal, amiket valamilyen szélsőséges nézet, vagy valami hasonló ok miat zártatok be.

Ha lehet vizsgáljátok felül a döntést. Én nem kérek magyarázatot sem arra ami történt, és nem fog csorba esni a tekintélyeteken sem, ha ez a topic újra elérhetővé válik, viszont segítenétek olyan embereknek, akiknek ez volt az egyetlen lehetőség sorstársaik elérésére.

Előzmény: rahel30 (390)
rahel30 Creative Commons License 2005.11.26 0 0 390

Ezt a hozzaszolast ma reggel egy masik topikban postaztam, most beillesztem ide, eszrevettem, hogy eredetileg rossz helyre ment.

**

Tisztelettel megkerdeznem, hogy a Sclerosis Multiplex topik (melynek magam nem voltam aktiv tagja, megis tanulsagos volt olvasgatasa) miert tunt el az Index szinerol nyomtalanul?

Nem lett volna bolcsebb csak a ketes hozzaszolasokat torolni?

(bar ez utobbi minden valoszinuseg szerint tobb munkaval jart volna...)

Kedves ebben illetekes Moderator! Termeszetesen Ti dontitek el, hogy vegul is mi es hogyan tortenik egy -egy topikkal, de mivel nem vagytok -remelhetoleg- erintve sem ebben a betegsegben, sem mas, egyelore gyogyithatatlan korban, feltetelezem, hogy el sem tudjatok kepzelni, mit jelent ez a TOLLVONAS egy sm-es vagy egy hozzatartozo eleteben.

Lehet vitazni, meginteni, kitiltani, megdorgalni, felszolitani, mittudommen meg mit....ez a ti asztalotok, de szo nelkul, ugy ahogy van, teljes tartalommal egy legyintessel elintezni , eltuntetni egy ILYEN topikot az emocionalisan teljesen megegyezik a serultek/fogyatekkal elok/vagy tartosan betegek flegma ignoralasaval.

Az en eletemen semmit sem csorbit egy ilyen eset. En nem vagyok sm beteg, csak egy sm beteg hozzatartozoja, aki nem is olvasta ezt a forumot.

De emlekszem, mert en atolvastam a topikot, nagy resze fontos, hasznos informaciokat tartalmazott. A furdovizzel egyutt a gyerek is kuzuhant a lavorbol.

..megis, ami a legmegdobbentobb, hogy egy ilyen betegseggel kapcsolatos informacio vagy kommunikacioforras szamotokra csak egy a sok kozul.

Nem kivanom, hogy barmelyikotok is diagnosztizalt sm betegge  valjon a jovoben, de azt igen, hogy tortenjen olyan esemeny az eletetekben, ami egy kicsit nagyobb es szilardabb toleranciara tanit a *nem egeszseges* emberekkel szemben.

**

Előzmény: Herb-Atea (389)
Herb-Atea Creative Commons License 2005.11.26 0 0 389
A "Szklerózis multiplex", "Sclerosis multiplex" tiltott fogalmak???
Vajon miért?
Egy S.O.S-fórumon, amely ELVILEG - többek között - beteg emberek számára nyújtana kommunikációra lehetőséget...?
Előzmény: Operator (387)
beaboba Creative Commons License 2005.11.26 0 0 388

Megtudhatnám, hogy miért lettem kitiltva a topikból? 6 hét alatt nem voltatok képesek válaszolni. Deibler úr kitiltott, aztán eltünt, és senki nem vette a fáradságot, hogy megmagyarázza. Besározott egy Internetes levelezőlistát, amely már lassan három éve működik, több mint 140 taggal. Szerinte megtévesztő nevű, de hogy miért, arra nem válaszólt. Olyan nagy kérés volt ez, hogy ennyi ideig nem lehetett lerendezni? Inkább kitiltottatok. Gratulálok! Igazán felhasználóbarát egy oldal.

Gondolom a Sclerosis Multiplex topikot azért szüntettétek meg, mert az egyik tag beidézett teljes anyagot egy könyvből. Ezért miért büntetitek az összes topik tagot, miért nem csak az adott illetőt. Nem tudom megérteni a gondolatmeneteket. Lehet, hogy kicsi hozzá az IQ-m...

Nagyon örülnék, ha valaki végre érdemben válaszolna, ígérem azután már nem fogok semmilyen névvel bejelentkezni, csak szeretném végre lezárni ezt az ügyet, ami már október 13.-a óta tart.

Üdvözlettel: beabob, beaboba, beabobar

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!