Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Hát igen. Látszik azért, hogy ezt a jégcsarnoki végállomást se lenyelni, se kiköpni nem tudják.
A vonal keleti felén élőknek kellene a Derék utcai szakasz az iskolák miatt. Meg a Derék utcának se ártana, ha már a 19-es visszavágásával egyszerre még a 25-ös csoportot is kiritkították. Mert ha két vonalcsoportot egyben nézzük, akkor bizonyos időszakokban a ritkítás mértéke kb. 66%, a korábbi 6 db (4 db 25-ös csoport + 2 db 19-es) belvárosi indulásból maradr 2 db (csak 25-ös csoport). Az is elég szarul ütemezve, mert a napok nagy részében van 45!!! perces lyuk is a Belváros felé.
A DKV-s menetrendi keresőt február 20-ra előreállítva megjelenik egy 19H nevű viszonylat, ami a Jégcsarnokig közlekedik, csak tanítási időszakban néhány indulás erejéig.
A viszonylat elnevezés esetében most is működött a bullshit generátor.
Úgy tűnik, hogy mégsem tudja, mert akkor nem ilyen menetrendet adtak volna ki. Azt meg nem hiszem, hogy Józsi és Béla ott üldögél vasárnap este a csuklósban a Nagyállomáson tartalékban, hogy hátha menni kell pörögni.
Nekem nem kellett törölni semmit , csak letöltöttem a Debrecen valós idejűt is. Így most két Debrecen van a listában, mindkettővel működik.
Nem értem miért kellett erre éveket várni, a TransIt már 3 éve nem frissül, annak az árából igazán megtámogathatták volna ezt az appot.
Most is egész napra vissza lehet nézni a valós menetidőket, ez már régen is tetszett, és azt is lehet látni, hogy éppen milyen jármű jön az adott járattal.
Ki is szúrtam egy ilyet:
60 perc volt a menetidő. Nem írígylem azt, aki pont ezen ült, gyalog hamarabb odaért volna az úticéljához. :)
Mondjuk azt nem értem, hogy B.Elek térnek, hogy van időpontja, mikor nem is arra megy most a troli.
A buszoknak kisebb a kapacitása ezért bizonyos időszakokban elég durva zsúfolttság van, főleg, amikor vonattól érkeznek az emberek. A másik gond a 2V rossz belvárosi útvonala. A harmadik, hogy nem a reszicsökkentés miatt kell villamospótlózni, hanem mert megint olyan mértékű kapacitáscsökkentést sikerült eszközölni, hogy az 'úgyis ki kell fizetni a buszokat' csapdájába estünk. Negyedrészt... mennyivel is fog csökkeni az önkormányzat által fizetendő ellentételezés?
OFF. Igazad van, csak a régi verziót le kell törölni és a Debrecen (valós idejű) BÉTA verziójú térképpel kell feltölteni. S így már működik. Nem gondolták, hogy mások évek óta használják ezt. Sajnos nagyon lassan frisslnek a járművek pozíciói OFF
A sajtótájékoztatón használt plakátra minden járműtípus felkerült, még a különjáratok is, kivéve a trolibuszokat. Persze a villamosnak az elején és a végén is kellett helyet szánni. A mottójukhoz képest - Közösségi közlekedéssel a zöld környezetért - szerintem elég gáz, hogy pont az egyik elektromos járműtípusuk nem fért fel...
az van évek óta, de úgy nem működik rajta a valós idő, ahogyan a a tv-ben volt. A menetrendet meg én is el tudom olvasni. Mikor lesz már végre nálunk ile? http://www.bkvrealtime2.nhely.hu/map.html
Inkább ckg-471 olvtárssal értek egyet, miszerint a két hétvégi nap sok-sok indulása közül van pár db vasárnap este amikor kevés az óránkénti 4 csuklós.
a forgalmi igazgató azt mondta a tegnapelőtti videoban, hogy fel vannak készülve a sűrítésre ha szükség van.
Szólni kell neki, hogy vasárnap este abban a pár órában szükség lesz a sűrítésre.