Ha segítetek, akkor csinálnék olyan CD-t, amin egy teljes testmasszázs lenne a felvett videókkal illusztrálva. Csak már nem emlékszem minden fogásra. Különösen Zebrinára számítanék, mint egyetlen jegyzetelőre.
Megtisztelő, hogy ennyi bemutatás (és nulla gyakorlat) alapján máris kinézed belőlünk, hogy képesek volnánk oktatni ezt a tevékenységet.
Gondolj csak bele, Madárjós már évtizedek óta gyűjti a rutinját, és tehetséges tanítbácsiként képes elmagyarázni, elmutogatni a lényeget.
Mi azonban a tanfolyam végén is még kissé zöldfülüek maradtunk, és csak sűrű masszázsgyakorlás után tudunk rutint szerezni.
Oktatási képességünk erősen megkérdőjelezhető.
Ha tanítani nem is, de azért hogy némi kis markolgatást, simogatást, stb. képesek volnánk mi is előadni bármely vállalkozó kuncsaft esetén. ;-)))
Kezdem sajnálni, hogy nem volt benne részem, hogy engem is egyidejűleg ketten dolgozzanak meg. ;-)
Az ilyesféle tevékenységnek van egy szokatlanabb, különlegesebb filingje.
Nem bizti, hogy örülnél neki, hogyha egyidejűleg két nő vasmarokkal gyúrná a husodat. Pedig ne gondold, hogy a masszázs pusztán csak óvatos simogatást jelent, hanem jócskán markolgatás ez, mégha nem is gorombán "tépjük" a kuncsaftot, de azért mégiscsak gyűrni kell.
Ennek ellenére szívesen vennéd ha egyidejűleg ketten támadnánk rád ???
Én is köszönöm, hogy lehetőséget nyújtottál az alapismeretek elsajátítására és remélem, nem azért akarsz „nyugalomba vonulni”, mert belefáradtál a diákok kétbalkezességének látványába! :-))
Szerintem az erorikus masszázs oktatását inkább valamivel kisebb csoportra bomolva érdemes tartani.
Márminthogy egész kis csoportra gondolok, mondjuk kettő főre, külön időpont egyeztetéssel, otthonosabb környezetben, halk zene mellett.
B-)