Üdv néked földi halandó szerény topicunkban! Az elnevezés némi magyarázatra szorul: olyan emberek sorakoznak itt, akik háziállatként, barátként, társként tartanak patkányt, esetleg többet. Olyanokat is szívesen látunk, akiket érdekel ezeknek az értelmes háziállatoknak a tartása, mindennapjaik. Ha tenyésztő vagy, aki felelősségteljesen gondol az utódgenerációkra, és nem menünek szánja őket, nem orvosi kísérletek oltárán áldozza föl őket és végképp nem vadászkutyák tanítására termeli szegény fejüket, akkor Téged is szívesen látunk, hogy tanácsokkal lásd el a leendő és meglévő gazdikat. Sok képre is számíthatsz, jókedvre, és szívélyes fogadtatásra, ha te is patkányimádó vagy!
Emberek! Labdázik a patkányom! Nem hiszem el, ha nem látom. Van egy kis sipoló labda. És ha eldobjuk utána szalad. Aztán megint, és megint. Igaz, hogy van rajta egy kis fémlánc és láthatóan az izgatja, mert meg akarja rágni, de összhatásban labdázik:o)
Keltalelkem! Hol a lóbánatban vagy? Hívom a telcsidet és nem veszi fel senkicse:o(
oké mindent elintéztem,
megy a hím, ahogy kérted:)
csak egyeztessünk, hogy otthon mikor lesz az éned,
s kétszer csenget az ezüst hímmel a; kelta lélek:)
Eger lefoglalva:))) Egyebkent sajna tenyleg tarsas lenyek... baaar...az elso kisegerem annyira baratsagos volt velem.... ha beszeltem hozza, ramnezett es cincogott:))) Es odajott hozzam. Azota se lattam ilyet:(
(A kutya se, akinek a szajaba az egyik szokese alkalmaval belesetalt:((
El vagy Te varázsolva picikém! Amikor a csivavámat pároztattam mi mentünk a lyányos házhoz:o)
De döntse el a dolgot kinek van nagyobb lakása (ketrece).
Szíjja körösztöm:)
ha nem lett az ezüstöd terhes, akkor gyorsan vedd ki tőle a csukjásat, mert szereztem egy ezüst hímet kölcsönlégyottra. Azt mondta a kolegina, hogy ha kap vissza a kölykökből, akkor dőre paráznaságra adná a hímet. Illetve elmennék majd környezet tanulmányra hozzátok, höhö és elhoznám az arát neki, addig enm eresztenénk, amíg gömbölyödésnek nem indulna a hasa.
Látod nem is vagyok olyan sakter:)
csak néha, amikor a madaraim éheznek, bár ez minden nap egyszer megesik:)
Mélezz, hogy mi van, jó?
Tegnap szólt a fiam, hogy a Mónikasóóóóóban állatok vannak, többek között patkányok is. Volt egy férfi egy csomó patival, köztük ajanpici csuklyással - az egy nő vállán mászkált -. Na innen tudtam meg, hogy én követem a trendit, mert a holland kékezüst patkány most a divat, kb. 1 éve van Magyarországon. Nem is gondótam, hogy divatos az egyik patkányom:o)
Ohhh... az semmit se jelent.... az egerekrol en is azt hittem, hogy rosszban vannak... aztan megszulettek a babyk:)) Kiszamoltam.... elvileg meg aznap ossze kellett jonniuk, amikor eloszor osszeengedtem oket... :)
Hat ezek szimpla egyiptomi tuskesegerek... olyan barnas-sargasak jo hosszu orral... csinaltam roluk nehany kepet, de az ocsem elfelejtette hazahozni a fenykepezojehez a kabelt, ugyhogy meg nem sikerult letoltenem a kepeket a gepemre... talan ma ejjel felpakolok egyet...