Keresés

Részletes keresés

halom Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3640
Majd belöled is mumust csinál a Mumu(s).
Előzmény: schgy (3639)
schgy Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3639
Nekem tetszett ez a kis "szines", meg még a következtetéssel is sokban egyet tudok érteni.
Elég sok ilyen "legény"-nyel találkoztam már itt-ott. Mindenesetre az is igaz, hogy ők azon szoktak a legjobban bepörögni, amikor nem játszom le velük az előítéletük szerinti szerepemet, miszerint én meg csak akkor lennék boldog, ha kimutathatom, hogy "Hej én faszább vagyok, mint te", annak ellenére, hogy volt olyan is, amikor ennek a viselkedésnek alapja is lett volna (no persze nem mindíg).
schgy
Előzmény: ropotop (3624)
halom Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3638
2 malom
2 sztenderd

A provokálás itt folyik. Elég csak a címet megnézni.

Azzal lettem vádolva, hogy a stílusom nem felel meg, ma már minden vagyok csak szalonképes nem.
Közben Mumu(s)-tól Veszett Kutyáig, a hibbbant thquo-ról nem is beszélve, mindenki a lejáratásomon dolgozik.
Mert nem tetszik amit mondok?
Mert nem tetszik ahogy mondom?
Vegyek példát thequo-tól?

S a hazámat nem hagyom.
Ti sem hagynátok.

" De a kerdes az, hogy az USA-ban letezo szabad velemenynyilvanitasra valo lehetoseg mennyit art valojaban a tarsadalomnak?"

Válasz: Semennyit!
Az amerikai társadalom ügy van megszerkesztve, hogy vagy perelhetsz, vagy nem. De ártalomról szó sem lehet.
Most pereljem thequot-t? Dehogy. Nincs idöm, nincs kedvem, nem éri meg. A pacák már réges rég lejáratta magát. Mumu(s) meg azt simogat akit akar.
Na, éhgyomorra ennyit.

Provokáltalak?

Előzmény: rigojanos (3636)
Francin Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3637
borzimorzi,

az amerikai bevándorlási törvények szerint mindenkit bevándorlónak kell tekinteni, amíg meg nem győzi a hatóságot az ellenkezőjéről. Lehet, hogy kicsit paranoid, de rajta van a vízumkérő lapon is. Ezért lehet szidni az amerikai törvényhozást, de méginkább azokat a magyarokat, akik turistavízummal illegálisan vállalnak munkát. (És ilyenek vannak bőven, elég beleolvasni a kinti magyarok hírleveleibe.) Egy lebukott illegális munkavállaló turisták ezreit küldi haza. Tehát ne a játékszabályokat szidjuk, hanem azokat, akik nem képesek azok szerint játszani.

Sajnálom az ismerősödet, mert szegény könnyű munkát adott a követségnek. Nála kevésbé "gyanús" vízumkérelmezőkkel is kekeckedni szoktak.

Előzmény: borzimorzi (3635)
rigojanos Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3636
Mumu,

De a kerdes az, hogy az USA-ban letezo szabad velemenynyilvanitasra valo lehetoseg mennyit art valojaban a tarsadalomnak? Hiszen a szabad velemeny nyilvanitashoz valo joggal elok nagytobbsege ezt arra hasznalja, hogy masokat provokaljon, felhaboritson, illetve bantson.

Mit gondolsz?

Előzmény: Mumu (3622)
borzimorzi Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3635
Kedves Lexxi, igazad van, épp csak az ilető nem egy hazudozós típus és a tetejében még van egy kis egészséges jogérzéke is. Ő a maga részéről természetesnek vette, hogy az ártatlanság vélelme talán őt is megilleti, és igen rosszul élte meg, hogy anélkül, hogy bármi rosszat csinált vagy csinálni szándékozott volna, eleve úgy kezelték, mint egy bűnözőt. Ő, bona fide turista lévén, úgy gondolta, hogy meg fogja kapni a vízumot. Azóta már tudja, hogy kellőképpen dörzsölt jövendő feketemunkásként erre sokkal több esélye lett volna... Sajna, az ilyen tudósfélék igen kevéssé gyakorlatias népek és sokan közülük még becsületesek is. Hogy hogy jönnek ezek ehhez?! Itt a Balkán tőszomszédságában!? :))

Tartok tőle, hogy ha egy amerikai állampolgárt elkapnának Magyarországon egy balkáni kábítószerkereskedő zártkörű partiján a kommandósok, akkor lenne ám nagy jammerolás meg felháborodás ugyanennek a követségnek a részéről, hogy hogyan merték a magyar rendőrök azt feltételezni, hogy egy zártkörű maffiabuliban a jelenlevő egy szál amerikai állampolgár is bűnöző...

Ezt itt végképp nem értettem, mire vonatkoztattad: "Az okossagot csak ugy ertem, hogy aki nem tud reszlehajlas nelkul itelni, annak nem tartozom semmivel." Érdekelne.

Természetesen, ha úgy érzed, nem koszolod be a billentyűzetedet azzal az anyázással, ami itt megy, azt is meg tudom érteni. Nem véletlen, hogy én se szívesen írtam be ide, épp csak megörültem egy értelmes hozzászolidnak...

Csót:
b

Előzmény: Lexxi (3621)
halom Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3634
Eszement.
Előzmény: thequo (3623)
halom Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3633
Banda?????

Fél örült vagy?

Na akkor olvasd kegyenced irodalmi remekét. Ezek a partnereid. Ezekre építesz, ez a ti "szinvonalatok" amire büszke lehetsz.

"thequo
válasz erre | adatok | e-mail
2001-09-06 23:07:40 (3615)

KI az a mi vagyunk felül?Te egy kis magyar fasz bevándorlo vagy ott akinek a szavára annyit adnak mint a kutyaugatásra.Ha sokat ugat a kutya bezárják.
Te azt hiszed ugy látszik hogy valami nagy faktor vagy ott?Kis szar bankkölcsöntörlesztö vagy .Az.
Na takarodj!Mi a faszt keresel minden évben Budapesten?
Ezek szerint akkorén is fent vagyok?Hiszen itt a svéd királyságban az EU-ban.!?
Na kotrodj hüje. "

Megtanulhatod kívülröl is.

Előzmény: Mumu (3625)
Tibor Arato Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3632
A kerdoivvel kapcsolatban; Pontossan igy van Mumu.

Előzmény: Mumu (3619)
halom Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3631
Teljesen mindegy, hogy hány p a Snapppppppple, és, hogy juce, jouce, jouice, vagy juice, addig amig ilyen Veszett Kutyák igy fennakadnak a horgon.
Bevette. Na.
Hiszen írhattam volna akár mit ugyan így reagált volna.
Figya, szétszdem:

"Látom, halom, irodalmi ambícióid is vannak - de hát melyik félanalfabétának nincsenek?"
Nincsenek irodalmi ambicióim, csak leírom amit gondolok.

"Mindenesetre szép nagy házad lehet. Remélem, a 6 hálószoba!!!!!! egyikét vendégszobaként is használod olykor."
Persze, csak megnézem kiket engedek be. Kutyák csak a küszöbig.

"Más: úgy veszem észre, nagy tüske a szívedben, hogy valaki megverte az amerikai csapatot.

Mintha azt írtam volna, hogy a Costa Rica kategöriákkal jobban játszott."

"Néhányszor már elpáholták itt-ott azt a te imádott hazádat (és nemegyszer az arrogánssága miatt, gondolj csak az 1812-es háborúra, ha tudod, mi az), el fogják még a jövőben is, ne félj."
Most ez hogy jön ide? Vagy kezjem a Grüz-Magyar és a Román-Magyar után a Tatárjárást, Mohácsot, Rákóczy-t, Dózsát,48-at, 19-et, 45-öt, 56-ot emlegetni. Meg ami közte volt?

"Harmadszor: amit írsz, az egy zagyva hülyeség."
Lehet, hogy Kutyáknak magas.
"Mi nem azért kritizáljuk pl. Busht, mert azt gondoljuk, hogy Orbán okosabb. Nem is gondoljuk, hogy bármi köze lenne egymáshoz a két dolognak; ilyen feltevések és előfeltételek csak a te zavaros fejedben léteznek. Busht többek között egyszerűen azért kritizáljuk, mert kilencvenvalahány az IQ-ja, amint ez köztudott."
Nos éppenségel ez nem köztudott. Hülyeség az állítás.(Ez a fö baja a topiknak, hogy igy informál.)

"Na, bújok vissza a vackomba. Pá."
Bujjá ahová én gondolom.

Majom.

Előzmény: capri-3 (3630)
capri-3 Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3630
igy leirva meg nem:)
de hogy jon ez ide?
Előzmény: halom (3629)
halom Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3629
Hallottad azt a szót, hogy szati-ra?
Előzmény: capri-3 (3626)
Veszett Kutya Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3628
Látom, halom, irodalmi ambícióid is vannak - de hát melyik félanalfabétának nincsenek? Mindenesetre szép nagy házad lehet. Remélem, a 6 hálószoba!!!!!! egyikét vendégszobaként is használod olykor.

Más: úgy veszem észre, nagy tüske a szívedben, hogy valaki megverte az amerikai csapatot. Néhányszor már elpáholták itt-ott azt a te imádott hazádat (és nemegyszer az arrogánssága miatt, gondolj csak az 1812-es háborúra, ha tudod, mi az), el fogják még a jövőben is, ne félj.

Harmadszor: amit írsz, az egy zagyva hülyeség. Mi nem azért kritizáljuk pl. Busht, mert azt gondoljuk, hogy Orbán okosabb. Nem is gondoljuk, hogy bármi köze lenne egymáshoz a két dolognak; ilyen feltevések és előfeltételek csak a te zavaros fejedben léteznek. Busht többek között egyszerűen azért kritizáljuk, mert kilencvenvalahány az IQ-ja, amint ez köztudott.

Na, bújok vissza a vackomba. Pá.

capri-3 Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3626
1: Snapple, nem Snaple!
2: juice, nem jouce!

:)))

Mumu Creative Commons License 2001.09.07 0 0 3625
Latod el vezted a nyugalmadat,kijosz a hambol.
Mondom ,ne tedd,ne ragadtasd el magad ,ne hasznalj ilyen jelzoket.
Hidd el semmi ertelme nincs a vitanal azzal aki nem vitatkozni akar csak megbotranykoztatni.
Tobb ev tapasztalata az hogy ilyen sertegeto orjaraton levo feltunesvagyban szenvedok nem tudjak abba hagyni,az a letkorulmenyeikhez tartozik hogy ki akarnak tuni valamivel (itt a stilusal es aberacioval), kovetelmenye hogy figyelembe veszik,valaszolnak ra,tehat azt a fontossagat kapja meg amire vagyik.Ki tudja mit kell ezzel kompenszalnia...
Mar most is tul sok idot foglalkozunk ilyen szemelyes dolgokkal.Akik targyhoz irnanak es bekes vita kedvelok elijednek innen is.Ez a banda minden topicban ezel szorakozik.A technikai adottsagok megengedik es amiket irnak ,a banalitasok ,nem olyan mervuek hogy ezert letiltast kerhetek.Igy marad az hogy mi maskep tiltjuk le oket,azzal hogy nyugodtan irhatnak ide mindent,nem reagalunk ra.Tulajdonkepen ilyen nivon,ilyen szovegre meg ha nem lennenek a tobbi korulmenyek sem erdemes tobbszor mint egyszer reagalni...
Előzmény: thequo (3623)
ropotop Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3624
Ülök a "szabörbiai" 6 hálöszobás házam kiválóan légkondicionált tv szobájában. Élvezem a recliner adta - már már erkölcstelen - kényelmet. Jéghideg Snaple jouce-t szürcsölök és nézem a 32" (inch-2.5cm) inch-es Sony Trinitronon az Costa Rica vs. USA focimeccset.
A Costa Rica-i csapat kategóriákkal jobb, gyorsabb, technikásabb. Az Amcsik csak szaladgálnak, bukdácsolnak a pályán, megijednek a helyzetektöl, nincs elképzelésük.
2:0 és az is marad. A 16 közé jutásnak k.b. annyi esélye van mint a Magyar csaptnak a Román meccs után. Semmi.
A pálya feltünöen rossz, kopott, kiégett fü, akár csak az ócsai stadion, vagy a Ferihegyinek nevezett "mü"üt mentén. A stadionban áll a 35,000 nézö -ülöhely csak egy kis szekcióban van - és ünnepel. Lobog a hatalmas nemzeti zászló, önfeledten énekel a massza.
Gyöztünk.
Megvertük az Amcsikat.

Itt merültem álomba. A kellemes fotel felvette alakomat, simogatott a légkondicionálóból áramló, valami ionizálóval szürt, kristálytiszta amerikai levegö.
És megálmodtam valamit.
Mi ez az ünneplés, diadal, öröm, mámor?
Egy logikai sorrend.
Mert ugye, ha mi - Banán Republika - képesek vagyunk megverni fociban az USA-t akkor az a mi banánunk nagyobb lesz, szebb lesz, édesebb lesz és esetleg több is lesz. természetes következménye, hogy akkor mi is nagyobbak, gazdagabbak leszünk. Bár ez nem biztos. Ez az élet rendje. Nagyobb boldogságot ad fociban elkalapáli egy nagy országot, mint döntetlent csinálni egy kicsivel (Hol van az már Gruzia, Románia után?).
Mert kérem ez egy szindróma. Egy bizonyis fajta ember csak úgy tud boldog lenni, hogy ha bebizonyítja (önmagának) hogy "Hej vagyok én is olyan fasza legény mint te." Na most, ha nincs mögötte infrastruktúra, GDP, GNP, meg életszinvonal mutatók, meg ilyenek, akkor mit tesz az a fránya kis kukac? Füt, fát összehord, fumigál, nyafog, vinnyog, kényeskedik és kikiáltja azt a nagy micsodát mindennek ami ö nem szeretne lenni.
Ettöl lesz bunkó elnököstöl 280 milló amerikai.

De ez egy álom.

thequo Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3623
KI az a mi vagyunk felül?Te egy kis magyar fasz bevándorlo vagy ott akinek a szavára annyit adnak mint a kutyaugatásra.Ha sokat ugat a kutya bezárják.
Te azt hiszed ugy látszik hogy valami nagy faktor vagy ott?Kis szar bankkölcsöntörlesztö vagy .Az.
Na takarodj!Mi a faszt keresel minden évben Budapesten?
Ezek szerint akkorén is fent vagyok?Hiszen itt a svéd királyságban az EU-ban.!?
Na kotrodj hüje.
Előzmény: halom (3614)
Mumu Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3622
Errol szivesen irok .

Az idealis hogy ugymondjam laboratoriumi elv:mindenkinek jogy van velemenyehez es annak barhol - barmikor hangot adhat.
Ez az egyik pillere a demokracia intezmenyenek.

A valosag az hogy nem vagyunk meg erettek az elvek tokeletes vegigvivesenek.
Hianyzik az onkontrol,a targyilagosag.
Egyes velemenyek uszitanak,felreinformalnak,veszelyeztetnek.
Igy a torvenyek kereteket szabnak:
-tarsadalmi veszelyeztetes
-erkolcsi veszeleztetes
-allamerdek.
Igy az idealis velemenynyilvanitasra ugyan nem kerulhet sor de mindenre ami a tarsadalmat nem veszelyezteti,igen.
Csak hogy mi veszelyezteti a tarsadalmat azt az eppen uralkodo retreg mondja meg.
Igy a velemenyszabadsag nem teljes.
Mert USA-rol irunk:ott tartom a leglehetobbnek,a mai korulmenyek kozott a szabad velemey megnyilvanulasat.
Na meg a skandinav allamokban.

Előzmény: rigojanos (3620)
Lexxi Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3621
borzimorzi:

En is ugy vettem eszre, attol fuggoen, hogy honnan valo vagy, mas az elbiralas.
Ezt szeretni nem kell, de ha tenyleg kell az a vizum, akkor legalabb egy kicsit lehetett volna okosabb - ha mar nem vagyunk mexikoiak, akik csak atsetalnak a hataron....

Remelem, az ismerosod sem gondolta komolyan, hogy munkanelkulikent (de fiatal, egyedulallo, jo angoltudassal es amerikaban nagyon jo szakmaval) meg fogja kapni a vizumot.

Az okossagot csak ugy ertem, hogy aki nem tud reszlehajlas nelkul itelni, annak nem tartozom semmivel.

L.

rigojanos Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3620
Mumu,

Nem reagaltal a szolasszabadsag temara. Varom a gondolatokat mindenkitol.

Mumu Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3619
En is talalkoztam ilyen kerdoivekkel politikai menekult koromba.A naiv kerdesek persze nem olyan naivak mint gondolnank.T.i.ha hamisan valaszolsz rajuk (mondjuk az idosebbek hogy voltak -e nacik ) akkor kesobb a rabizonyitott hazugsag lesz a jogi alapja (hatosag felrevezetese,intellektualis hamisitas-)kesobb (barmikori)kiutasitasanak sot tobb mint ennyi az amerikai allamopolgarsag elvesztesenek.
Előzmény: borzimorzi (3615)
Mumu Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3618
Igen.Mindenut a vilagon ma a leegyszerusitett storyk valtannak ki erdeklodest: Feher es fekete harca (vagy ying es yang).A feher nagyon feher es makulatlan jellemu a fekete (nem a borszinere ertem hanem a hos illusztalasara) nagyon fekete es gonosz.
Neha ki kell menteni a gyermeket a fekete kezebol.Neha valakit megszall a gonosz es borzalmakat csinal .Brr,ha a nezo csaladjaba ilyen is megtortenne ,jaj !
Neha meg a fekete eltunteti feher szeretojet.
Előzmény: Lexxi (3613)
Mumu Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3617
Az egy nagyon erdekes tapasztalat (marmint az onszugeszioval -Te ugynevezed- ) torteno fajdalomcsillapitas.Nekem is sikerult ,en inkabb energiakoncentralasnak neveztem magamban.Ez fiatalbb eveimben volt mikor meg belso parancsomra egy bizonyos helyre tudtam koncentralni nagyobb halmaz energiat.Elkepzeltem a helyet,kiadtam a parancsot,belevorosodtem,es ereztem ott van a helyen ahova kuldtem.Fogfajasnal hasznaltam,meg izom lazitasra,fejfajasra nem sikerult.
Előzmény: schgy (3609)
Mumu Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3616
A pankracio nem megy tovabb sot megsem kezdodott.Ahhoz partner kell.Kerlek hagyatok oket magukra,fegyelmezetten aljatok ellen a valaszolasra az epuletes hulyesegekre.Terjunk vissza a temahoz.Van sok erdekeseg ebbe a kontinet nagysagu orszagba...
Előzmény: NagyGa1 (3601)
borzimorzi Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3615
Kedves Lexxi, eddig csak olvasgattam a topicot, de a vita színvonala nem érte el az ingerküszöbömet.Most azonban írtál valamit, ami elgondolkodtatott: "szo sincs emigranskerdesrol".

Nos, szerintem van, vagyis lennie kéne. Elgondolkodtatónak tartom ugyanis azt, hogy ez az ukrán fiú minden gond nélkül kapott bevándorlási engedélyt, pedig meglepne, ha hirtelen hibbant volna meg ennyire vagy egyik pillanatról a másikra tört volna ki belőle a mindeddig senkinek fel sem tűnt, de most pusztító agresszivitás.

Ehhez képest igen érdekesnek tartom a következő esetet: ismerősöm 28 éves magyar biológusnő. Hosszú évek óta takarékoskodott, hogy legyen majd lakása, de egy állami egyetem kutatóintézetében dolgozva nem sokat tudott félretenni. Sebaj, ösztöndíjjal összesen 4 alkalommal járt Németországban és Svédországban, az ottani ösztöndíjat szinte az utolsó fillérig félretette, fogyókúrának nagyon bevált nála. Vett is tavaly egy kis lakást, elég lepusztultat. Elkezdett gyűjteni a felújításra, majd amikor már majdnem összejött a pénz, a főnöke sajnálattal közölte, hogy nincs pénze a költségvetésnek az intézet finanszírozását a jelenlegi szinten tartani, ezért elbocsátás lesz. Mivel a hozzá hasonló korúak már mind családosak, akiknek ez még nagyobb nehézséget okozna, ezért pont ezzel a lánnyal fogja kezdeni, bocs. A lány épp összeveszett a barátjával is, szóval nagyon padlóra került. Elhatározta, hogy a felújításra félretett pénzből utazni fog, aztán majd keres valami állást és kész.

Kicsit sokat tud a csaj az USA nemzeti parkjairól és így távolról is nagy rajongójuk. Kiszámította, ha akciós repjegyet vesz és szűkre szabja a kaját (ebben nagy gyakorlata van), akkor legalább 3-4 hétre elég a pénze. Beadta a vízumkérelmet (turista). Elbeszélgettek vele. Elmondta az igazat, hogy büntetlen előéletű hajadon, otthona van már, de hitelt nem törleszt, hogy momentán nincsen állása, de angolul-németül kifogástalanul beszél és ír, úgyhogy az álláskeresés nem lehet gond, s ha hazajön, első dolga lesz stb. A vízumot nem kapta meg. Amikor érdeklődött, hogy ugyan miért nem, majdnem a képébe röhögtek és sejteni engedték, hogy ő a szemükben egy potenciális feketemunkás vagy akár prostituált. Kicsit felment benne a pumpa...

Mármost, ha ugyanabból a régióból egy teljesen bona fide turista nem kap vízumot, csak mert valakiben (adott esetben egy korlátolt követségi hivatalnokocskában) felmerült az az egyébként alaptalan gyanú, hogy az illető feketén akar dolgozni, akkor hogyan kaphatott vízumot, pláne bevándorlási engedélyt az ukrán caládirtó? Tartok tőle, hogy a rendszer vagy velejéig korrupt, vagy egyszerűen rossz. Arról már nem is beszélve, hogy amikor megláttam a vízumkérő lapon azokat a kérdéseket, amelyekben azt firtatják, hogy terrorista-e az illető és terrorcselekményeket akar-e elkövetni az USA területén, akkor majd' lefordultam a székről, úgy röhögtem... Már bocs, de ha az lenne, gondolják, hogy beírná?! Szvsz azt, aki összeállította ezt a zseniális kérdőívet, be kéne perelni a hazája lejáratásáért, mert ennyire korlátolt imázsa talán még Magyarországnak sincsen...

Úgyhogy nem értem, mit hőbörögnek itt egyesek, amiért páran nem szeretik az Államokat. Szerintem ezt a fórumot max 1-2000 ember olvassa, míg a vízumkérő lapot mindenki, aki be akar utazni turistaként az USA területére. Égetik az amerikaiak magukat éppen eléggé (a már említett Aznar-Anar példa tán elég is), nem szorulnak az önégetésben senki segítségére...

Csót:
b

halom Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3614
Nem tudom mit szól hozzá a MUmu(s), nem is érdekes, de én valahogy úgy vagyok vele, hogy inkább 10 piszlicsáré CA ügy mint egy Világháború.
Ezen kívül szeretem ezt az országot olyan nagynak, behemótnak, sutának, pazarlónak, gazdagnak mint amilyen. Személy szerint sokat köszönhetek neki, s ezért is zavar minden mocskolódás, rémhírterjesztés, félreimformálás és piszlicsáré, pitiáner, kiskaliberü feketítés (lásd:thequo).
Egy szó mint száz, ma mi vagyunk felül, s egy darabig így is marad.
Aztán megyünk mégfeljebb :).
Lexxi Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3613

halom:

az ukran emingraNSSAL KAPCSOLATBAN:

En, mint egyszeru bunko csak a hireket lattam, de attol rohogogorcsot kaptam, hogy 10 nap "manhunt" utan a rendorseg nagynehezen megtalalta ot az anyja kertjeben, ahol a piknikasztal alatt bujkalt :-)))

Abban tokeletesen egyetertek, hogy szo sincs emigranskerdesrol.

Szerintem csak felfujjak az egeszet, hogy hireket csinaljanak. Az utobbi idoben, ahogy a hireket nezem (de egyre kevesbe, mert nem birom a Gary-Condit-temat) erdekes modon, mintha minden Californiaban tortenne.
Pedig itt egy hatalmas orszag, nemzetkozi hirek, szoval a 24 oras hircsatorna eleg sem lenne, ennek ellenere masrol sincs szo, mint ezekrol a mondvacsinalt "ugyekrol"

Emlekszel meg a "Kis Eliah"ra ?
:-)

halom Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3612
Ez az gyerekek. Ki vele. Ezt szereti a MUumu(s)papi.
Én meg begyüjtöm.
Talonnak.

Kedves Mumu(S) elintéztem neked, hogy a thequo a haverod lett. Neked már nem is kell ellenség.
Most fogsz látni egy igazi hibbantat.

Amerika meg csak meg lesz valahogy.
Nélkületek.

thequo Creative Commons License 2001.09.06 0 0 3611
Sokat fogtok az USA-tol tanulni.Nemsokára mindenkit fog a fönöke figyelni kamerával.Meg az iskolai tornatermek.Ŕllitolag hogy a sérüléseket figyeljék.Hüje duma.Hatalomgyakorlás.Sokat fogtok tanulni.Láncra kötnek pszihikailag mint a kutyát.Olyan fapofáju lesz a fiatok is mint az USA elnök.Fapofa kell.HIsz hogy lopna a felsö ezer?Ha nincs kamera az also 10 millionak a munkahelyin.
Sokat fogtok tanulni az USA-tol.
Előzmény: sörhastáncosnő (3604)
pancer1 Creative Commons License 2001.09.05 0 0 3610
bocs, eggyetértek a halomnyi Halom-megjegyzéseddel de ki kell igaztsalak egy helyen.
"Csak azért választották meg, mert az ellenfele még egy nála is ügyefogyottabb, fapofájú bábu volt, aki jobban hasonlítot egy Star Trek beli emberszabású robotra, mint egy hús vér emberre"
nos a gyözelme oka a harmadik*,egy környezetvédős ,fogyasztóvédős,jelölt volt, aki nagyarcuan kijelentette hogy ő ugyan nem segiti szavazóival Gore-t, mert azért.Úgy is tett,Gore kevéssel de lemaradt, Bush elnök, a harmadik meg megnézheti mi lesz a környezettel....
(bár szerintem csak túl nyugis volt a helyzet ő meg szeretett volna villogni a TV kamerák elött a bátor, zöld kiállásával...)
Gore bármilyen sótlan,unalmas külsejü ,de jobb,
értelmesebb elnök lehetett volna Clintonnál is.
Előzmény: sörhastáncosnő (3604)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!