"... unsere Lagerware an Werktagen (Mo-Fr) innerhalb von max. 24 Stunden ab unserem österreichischen Versandlager aus.
Die Lieferungen erfolgen mit einem internationalen Paketdienst. Die Dauer der Paketzustellung ab Auslieferung aus unserem Lager entnehmen Sie bitte untenstehender Liste.
Geben Sie bitte bei der Bestellung im Bestellformular auf alle Fälle immer Ihre Telefonnummer an (Handy, ect.), damit der Paketbote Sie im Rahmen zur Zustellung gegebenfalls erreichen kann!
Wir verrechnen für alle Lieferungen einen fixen Versandkostensatz, den Sie untenstehender Liste entnehmen können. Im Versandkostensatz enthalten sind die Kosten für den Paketdienst, die sichere und versiegelte Verpackung und die Versicherung, bis Sie das Paket übernehmen. Alle Lieferungen sind transportversichert.
Unser Angebot und der Warenkatalog ist ganz bewußt auf Artikel eingeschränkt, die wir entweder ständig am Lager halten oder die wir selbst innerhalb kürzester Zeit zugeliefert bekommen. Der Großteil der angebotenen Artikel ist Lagerware.
Alle Geräte sind neu, originalverpackt und mit EU bzw. internationalen Garantiekarten und deutschen oder mehrsprachigen Bedienungsanleitungen ausgestattet.
A Digital-ko olyan mint a Nomatica, levelezős, futározós, vagy olyan mint az AVplanet, helyszínen átvevős, fizetős? Ezt először tőlük kérdeztem, de eddig nincs válasz.
Gratulálok! De hogy jön le az áfa? nem Mo-n laksz?
Én végül ejtettem a GS 400-at a mechanikus zajok miatt, viszont így a családi érv gyôzött (és a kedvezô árú víz alatti tok), így egy HC 40 lett belôle. Remélem beválik majd.
olvasgattam, amit találtam teszteket, leírásokat + ezt a fórumot :)... ( camcorderinfo, dvspot)
nem volt még kamerám, ugyhogy nem igazán van összehasonlítási alapom. a technikai adatok a canon mellett szolnak - néhány dologban (pl. fehéregyensúly, sötétebb környezetben, ...) a sony -t hozzák ki jobbnak... sztem canon lesz a nomaticatol - szintén a Jézuska sürgeti a dolgot :)
Egy kerdessel fordulnek hozzatok ami a következő lenne:
par napja vettem egy sony dcr trv 255e digi kamerat , jo meg minden csak az lenne a kerdesem hogy hogyan lehetne a legjobb minősegben capturelni, ebbe beletartozik minden
Először CApture proginak a windows movie makert ajánlom "tanuláshoz", és konvertáláshoz én Tmpeg-et használok, az bármilyen formátummá átnyomja a file-t. :) Ha dvd formátummá akarod alakítani, akkor a Tmpeg DVD szabványossá átalakítja, majd Tmpeg author program DVD file-okat csinál belőle, majd a Neroval felírod DVDre. Ennél vannak egyszerűbben müködő, egyben szerkesztő programok, de majd csak jövőre fogok velük kísérletezni én is, a többiek már írtak le pár címet.
én általánosságban beszéltem,amikor volt alkalmam kipróbálni mindkettőből digitálisat, a Canon nem tudom milyen típusú volt, tehát valójában lehetséges, hogy amiről Te írsz, az már klaszisokkal jobb. Bocsi,ha valaki félreértette.
Szia Zeki
Kösz a válaszod. Igazad van, valóban nem olvastam vissza semmit, csak zamek a kérdéssel... Bocs
Vettem egy TRC345E-t 130000-ért. (ha most azt írod, hogy rossz vétel volt, akkor a kardomba dőlök)
Vettem hozzá 1394-et, összedrótoztam az szg-vel és nekiestem kísérletezni. Az a rettenetes fazonú programcsomaggal próbálkozom, amit a kamerához adtak. Egyenlőre valami mütyűr képet szed le a kameráról és MPEG1-ben hajlandó tömöríteni. Nyílván nem regisztráltam a progit.
Ha elviselsz egy újabb visszaolvasás nélküli kérdést, akkor mit használjak capture proginak?
(hétfőn járok erre legközelebb, akkor feltúrom az egész fórumot az előző bejegyzések után.
Köszönettel: Májklós
Tisztelje meg azzal, hogy megnézed a weblapomat. Ehhez kell nekem a digi kamera.
Hol láttad hogy a Sonynak jobb a képe a Canonhoz képest?
HC40 1/5"CCD 1070kpixel, ??? effektív pixel,
250i=1/4,5"CCD 1330k, 1230k effektív pixel.
Szűrőátmérő 25-34mm, fókusz 1,8-1,8, stb.
Ezen adatok ellenére jobb a Sony képe?
Én is most gyűjtögetek ezerrel információkat, mert nem fog hozni a végén semmit a Jézuska! Most a Sony felé hajlok, de erről 1sec alatt le lehet beszélni... :)
Csak hagyományos boltban van vásárlási tapasztalatom, levelezős, futározósban nincs!
Valaki le tud beszélni a Nomaticáról? Azt írják mailben, hogy az expressz szállítás 3-6 nap és 80euró, de ha csomagot veszek, ingyenes. Csomag pl. Sony kamhoz 6db DV60 kazetta, +9033Ft-ért, vagy tok +7277Ft-ért.. Milyen lehet a kazetta.....? Nem drága 1 kameratokért 7e?
A futár vidéken is házhoz szállít.... Kíváncsi vagyok pl. Bivalyböszögei kiszállításban, ha nem kannás bort visznek, mi a bolt, na mind1.
Amit eddig láttam összehasonlítást, abban a Sonynak inkább a fehéregyensúlya volt szebb (a fehér fehérebb volt, kicsivel teltebb színek stb). Viszont a Canon is tud jó optikát gyártani, tehát az biztos, hogy nagyobb zoomnál se torzít, és jó, arányos képet ad. Szóval ki tudja... :) csak az, aki hosszabb ideig dolgozott mindkettő kamerával.
THX! Igy viszont ujabb dilemma... Lehet, hogy kicsit (?) többet szánok a dologra - igy most a Canon mvx250i és a Sony HC40 (30?) között gondolkodok... ezek közül inkabb melyiket javasolnátok?
paramétereiben kb hasonlók - a canon talán tobb ficsorrel, a sony viszont jobb képpel (?)... Köszielőreis!:)
Igen, a kamera kazetta nélkül, szimpla analóg-digitális átalakítóként is tökéletesen üzemel, és használható!
A menüben be kell kapcsolni az AV to DV funkciót!
Ha nagyon nem találod, akkor megkeresem neked pontosan hol van ez :)
A felvétel minősége (természetesen) írtózatos szép lesz, sokkal szebb, mintha egy TVtuner AV bemenetével szórakoznál.
Ajánlott SVIDEOn összekötni az eszközök, ha van rá lehetőséged.
saját tapasztalatom az, hogy a firewire kártya tök mindegy, mivel ilyen cuccal a kódolás szoftveresen megy a gépre, a hardveres kódolás 100-1.000eFt között mozog! én vettem egy Pinaccle DV csomagot (kártya+magyar nyelvű szoftver+magyar nyelvű felhasználói kézikönyv) 24900.-Ft a mediamarktban, amit a saturnban is láttam. ez nekem, mint amatőrnek tök megfelel, de amikor nézem hogy ugyan azt tudja, mint a Nero 6, 19900.-Ft-ért, majd hanyatt dobtam magam. szóval azt javaslom, a szoftvert nézegesd előbb, hogy mi kell neked!!!!!!!!!
Annak még nagyobb a CCD-je, több effekív pixelrôl írnak. A profi(bb) kameráknál mindig jóval nagyobb a CCD fizikai mérete (noha a pixelek száma kevesebb is lehet - lásd pl. Canon XM-2). Jobb teljesítményt nyújt pl. rosszabb fényviszonyok között.
Amúgy ajánlom a köz figyelmébe a www.magazinevideo.com oldalt. Ugyan francia, viszont annyival többet nyújt, mint a camcorderinfo.com, hogy pl vannak tesztvideók és teszt fényképfelvételek is a tesztekbe (ismertetésekben), s még kamera-motorzajt is össze lehet hasonlítani pl. HC-40 és Canon 750i esetén. Ha nem is tud valaki franciául, azért el lehet boldogulni (némi angol szóismerettel).