Természetesen otthon, a 6 hálószobás kifizetett "szabörbiai" házamban. Már majdnem 30 éve ugyan ott.
A Snapple az kamu volt.
És képzeld, a bizniszem is u.o. van. kitünö klájentúrával.
Biztos megélhetés.
És kolerikusan is, meg szférikusan is.
kukucs bacsi!
nem csak a snapple-t cseszted el, hanem a juice-t, ami viszont kis hazad nyelven van!
"Ti erre otthon..."
hallo?!?!
megegyszer, hatha nehez, en is amerikaban elek!
"megsugom, soha nem tudod meg az igazat"
ilyen dumat utoljara az iskolaban hallottam, meg mindig divat?:)
"Velemenyt irok, ahogy jon"
ezt tettek a tobbiek is, te ugrottal nekik!
"meg is csak thequo a te embered"
nem hiszem, nem osztom a nezeteit. en nem vagyok senki mellett vagy ellene, igy ellened sem.
en csak nem ertem azt a gyuloletet es haragot, amit az itt es mashol levokre zuditasz.
"have fun and have a lots of Snaple(+p)."
I'll do, still! THX!
azt is sugd meg, hogy melyik izut probaltad, mert gondolom nem izlett:)
Hehe...
A Bajza u. a VI. kerületben van és 55nél vége.
Igy aztán sulinetesnek megmaradsz te.
Hiszen csak hülyeségeket beszélsz. Érv nincs ne is kérjen.
4 éve az Interneten ilyeneket reggelizek.
Jól betettél nekem. Meg vagyok alázva, mert kihagytam egy p-t. Ez a lényeg. Aztán mindjárt leckét adsz a stílusomról, mondatszerkesztésemröl és már, hopp, el is döntöd, hogy vagy egy öreg fasz, vagy egy sulinetes lehetek.
Megsúgom, soha nem tudod meg az igazat.
Véleményt irok, ahogy jön. Ti erre otthon nem vagytok még képesek, nektek kell egy újság, rádió, TV, mankónak, vagy egy Mumu(s) szellemi vezérnek.
Aki akar az megért, aki nem annak lehetek én az Arany János, vagy Jókai akkor is csak a hibát veszi ki. Mint te.
Még is csak thequo a te embered.
Have fun and have lots of Snaple (+p).
Még azt is megsúgom, hogy egyszer kostóltam azt a löttyöt, csak a Rush Limbaugh-tól hallottam a hirdetést. Semmilyen kólát, sem alkoholt nem iszom, nem dohányzom és nincsenek kétes szexuális kapcsolataim. Haha...
Papirom van róla, hogy teljesen normális, éppeszü és jölszituált (ezt a bank igazolta) amerikai magyar vagyok. Tetszik, nem tetszik, ez van.
Biztosan nem sulinetes. Egy tizenéves kölyök stílusa egészen más módon primitív, mint halomé, annyira meg nem lehet zseni (sem ő, sem más), hogy ezt a fokú szellemi visszamaradottságot megjátssza. Szerintem valódi.
A stílus, az állandóan ismétlődő fordulatok, gondolatminták és sztereotipiák, az egész paranoid nézetrendszer magas fokú konzisztenciája arra utal, hogy hosszú éveken keresztül érlelt, valódi elmebajjal van dolgunk. Mindez persze nem zárja ki, hogy halom VIII. kerületi kisnyugdíjas, aki a szociális segélyből netezik éjszakánként.
nem erdekel thequo, de teged vegigolvastalak, es meg kell mondjam, szornyu a mentalitasod.
olyan: "mit mondtal a kurv@ anyamra??" stilus, azaz provokalo.
mindenki elmondja a velemenyet, errol szol a topik. erre te mindenkinek nekiugrasz, akinek nem jo a velemenye.
miert?
ellenerveket nem mondtal, pedig ha tenyleg kint elsz, biztosan tudnal jo peldakkal elojonni.
akar amcsiban elo idosebb fazon, akar egy pesti iskolas hulyegyerek vagy, a helyesirasod es a fogalmazasod pocsek, a mondataid sokszor teljesen ertelmetlenek.
csak altalanossagokban beszelsz, konkretumokat sosem emlitesz.
vagdalozol, kardoskodsz, erolkodsz.
kerdem en, minek?
"amerika a hazam"
snaple jouce:)
ember, a leghiresebb ital a coca cola utan!!!:)))
te meg nem tudod leirni:)
Szerintem ha valaki végigolvassa a halom/ropotop termést, az arra a megállapításra jut mint én:
ez szerintem egy sulinetes tinigyerek, aki ott röhög a gépe előtt, hogy mennyi embert sikerült behülyítenie. Amerikát csak a filmekből ismeri és bilibe lóg a keze: 6 hálószobás ház, meg nagyképernyős TV, közben azt sem tudja mi az az SUV. Röhej!
Ja, és ha valaki ezt a szemébe mondja, akkor felindulást színlelve elszalad, hogy "veled nem beszélek többet".
Ezelött két éve ez a pasas aki még akkor Ragika volt azt irta.Most csalodottan elmegyek.čs bevallotta hogy budapesti és hogy soha nem is élt az USA-ban.Szélhámos az ürge?
tudod mit?
egyatalan nem mindegy, hany p a Snapple es hogy irjak azt hogy juice!
mert ha neked ennyire fontos amerika, nem lehetsz olyan hulye, hogy ket szot ne tudj megjegyezni, amit nap mint nap hasznalsz!
az meg a masikfele, hogy halom=ropotob?
miert kell ez?
es mit csinalsz otthon pentek napkozben? ennyire laza melod van, vagy segelyen elsz?:))
egyetalan amerikaban vagy, vagy csak porgeted magad?:)