Érdekes, hogy amikor például nemrég a bíróságot és ügyészséget ekéző topikot nyitottam, akkor az volt a baja a liberális elvtársaidnak. Furcsa ez, nem gondolod?
Mintha nem tudnátok elfogadni a sajátjaitok kritikáját, ha komoly ügyről van szó.
Viccesen meg-megdorgáltátok a gyurcsányit is, hogy ezt talán nem így kéne, azt talán nem úgy kéne, de a szemkilövetések miatt soha nem kritizáltátok, legfeljebb, amiért nem lövetett ki elég szemet.
Igen, ilyen az emberi élet, tele szenvedéssel sokaknak, szemét családtagok, szemét osztálytársak, szemét főnökök és lehetne a sort folytatni, ilyen az emberi természet. Viszont az emberi gonoszság miatt, ragaszkodni kell a joghoz, az ártatlanság vélelméhez, simán el tudom képzelni az indexes kommentelők közül is lenne aki feljelentene kitalációk alapján, ha tudná hogy nem neki kellene bizonyítani a vádat, hanem nekem hogy nem követtem el.
"A kritikátlan behódolás éppen rátok jellemző, balliberális, gondolj csak a Szovjetunióhoz, Németországhoz, az USA-hoz, EU-hoz fűződő viszonyotokra és viszonyunkra."
:) Liberálisokra a kritikátlan behódolás sosem volt jellemző. Gyurcsány alatt a Népszabadság rendszeresen ekézte a kormányt, szemben a mostani seggnyaló, nyálasan lihegő orbánistenítő kurzussal. Kérek szépen egy Orbán-kritizáló megnyilvánulást a Magyar Időkből vagy a 888-ról... Tudom, Orbán tökéletes, nincs miért bírálni :)
Ti rosszabbak vagytok a régi szektás komcsiknál, mert azok egy eszméhez voltak hűek, ti meg az istenkirályotokhoz.
"Amíg ti térdeltek vagy pucsítotok nekik, addig mi hol barátkozunk, hol az ajtót csapkodjuk, mikor mire kell éppen reagálni vagy mit kell kezdeményeznünk."
Ez jó, "mi kezdeményezünk" :)
Putyin úgy kezeli Orbánt, mint a szolgáló kutyát. 2014 elején magához rendelte Moszkvába, lett belőle Paks2 meg a szar 3-as metró új árban. Idén a dzsúdó-világbajnokságon annyi fáradságot sem vett, hogy beautózzon a Parlamentbe, inkább magához rendelte Orbánját a Sportcsarnok egyik öltözőjébe és ott kuporogtak egy paraván előtt. Orbán előtt a mongol kormányfőt fogadta ugyanott.
Ti egy ember kritikátlan, rajongó bábjai vagytok, a ti fejetekben Jézus Krisztus döntőbe sem kerülne ott, ahol Orbán futja egyedül a döntőt. Beteges bálványimádók vagytok, önálló vélemny és akarat nélkül orbánzombik. Ha a legközelebbi nagygyűlésen befordulna és egy nagyot szellentene felétek, azt is tombolva ünnepelnétek.
Ha Orbán bármit szólna martonügyben, egy perc múlva ugyanazt harsognátok. Sosem mernétek tőle eltérő véleményre jutni. Jobbágylelkű alattvalók vagytok.
tényleg nem, többről van szó, az aberrált rendezőkre hivatkozva egy kultúrmarxista cél elérése, a férfiellenes isztambuli egyezmény bevezetésének rákényszerítése a magyar parlamentre