Egyébként azért kell nekik a médiafelület az ATV-ben, mert baszta Volner megcsinálni a jobbikos tévét, helyette csak pofázott meg a ribancával kocsikázott.
Ha cigány szemszögből nézzük, akkor mégiscsak gyűlöletes ha bármilyen szabálynak meg kell felelniük, mert nem ehhez vannak szokva, ők egy zabolázhatatlan szabad nép.
Az nem cigánygyűlölet, ha elvárnák - mint minden normális magyar - hogy a cigányokra is vonatkozzanak (és is tartassák velük) ugyanazok a törvények, mint minden magyar állampolgárra!!!!
Egy ilyen portálon csillió dokumentum, weblap van, hány éve tette fel oda a PDF-et? Azóta meg átrendezték, elkavarodott, tele van 404-gyel az internet.
Ezzel most mit mondtál? Hogy csak a ballibek utálják a köpcöst és bandáját? Nem igaz. Hogy fenn volt, de már nincs? Tudjuk. Hogy már hónapok óta kidolgozták a következő harc folyamatát, témáját és már akkor eltüntették, lehet.
Mindenesetre aki nem vállalja ami volt régebben, annak nem elég erős a jelleme.
A megélhetési mindig más, persze. De abból van mennyi? Tucat? Száz? Kétszáz? Szellemi fogyatékosból, aki valamilyen szinten mindig elő tudja kapni, hogy a zsidók így meg úgy, mennyi van? TízezreK? Százezrek? Több? Nézz körül itt a topikokban. És messze nem csak a Jobbikban. Itt vannak a jobbikfaló fideszesek, mint Pöröly, Higgs, Cipó, és nem is rejtik véka alá.
Nem a hazautalt apróról beszélek, hanem azokról a milliókról, tízmilliókról, amit megtermelnek.
Ha kivonod a "segélyt", akkor ezt a pénzt a magyar gazdaság teljesítményéhez kell adnod, a "segélyt" ugyanis ezért cserébe kapjuk, hogy átengedünk százezreket, akiket mi tanítottunk ki!
Van viszont nyoma annak, hogy a Fidesz frakcióvezetője 1991. június 10-én hogyan élcelődött a vallásos érzülettel. De akkor a nagy szavakat még nem ő, hanem Bogdán Emil MDF-képviselő használta (napirend előtt). „A hazáért meg lehet halni, az emberiségért nem. Akik ezeket a nagy közösségeket hangsúlyozzák, azoknak általában az elbújás, a felelősség alól való kibújás a céljuk, mert azért nem lehet már áldozatot vállalni... Befejezésül csak annyit, amit egy idős hölgy mondott...: aki mindenkit szeret, nem szeret az senkit sem. Ezt akartam én elmondani. Köszönöm szépen.” (Taps az MDF padsoraiban. – Dr. Orbán Viktor: Remélem, a kereszténydemokraták tapsolnak. Jézus Krisztus nevében tapsot kérek!)
A blaszfém beszólás fölháborította az akkori kereszténydemokratákat. Giczy György, a KDNP országgyűlési képviselője az Új Ember katolikus hetilap 1991. július 7-i számában mégis azt fájlalta, hogy „a gúnyos orbáni mondat óta eltelt egy hónapban szinte senki nem emelt szót a keresztény-konzervatív kormánypárti oldalról a kijelentés ellen”.
Ismerünk egy másik visszaemlékezést is. A mostanság szélsőjobboldali honlapokon az állambiztonsági múltat „kutató” Ilkei Csaba tette közzé Stílusgyakorlatok című opusában. „Független országgyűlési képviselőként 1991 és 1994 között három éven át viszonylag közel ültem a parlamentben Orbán Viktorhoz. Hallottam, mikor, hogyan váltogatta a tényszerű stílust a handabandázással. Amikor szemben a Kereszténydemokrata Néppárt valamelyik képviselője kezdett beszélni, Viktor refrénszerűen megszólalt: »Térdre, imához!«, s néha ki is ment. Néhány ifjú demokrata ilyenkor kötelezően vigyorgott... Legutóbb Fodor Gábor erősítette meg, hogy pártvezetőtársai egykoron vadul szidták a csuhásokat, ez volt sokaknak akkor a papok megjelölése.”"
Pont pár hete kerestem, akkor sem volt fent. Valamelyik balliberális haverodnak akartam megmutatni, hogy Orbán szakdolgozatát bárki láthatja, ellentétben a pápai borász haverotokéval.
te mit mondanál a címzett helyében? Keblemre, pajtás, az eddigi 25 plusz több száz év elfeledve?
Tulajdonképpen lehetne egy őszinte közeledési szándék, békejobb vagy valami hasonló, végülis, miért ne, ideje lenne egyébként is...
De éppen azután, hogy hogy hátbaszúrta a Fiideszt, és a saját szavazóit azzal, hogy miután kimondta hogy hazaáruló, aki nem szavazza meg a migránstörvényt, mégse szavazta meg, nehéz elképzelni, hogy nem csak politikai ügyeskedés, ami inkább ügyetlenkedésbe megy át.
Vond csak ki te is a "segélyt" jó balliberális módra, de akkor add hozzá egyúttal a külföldön dolgozó magyarok teljesítményét is a magyar gazdaságéhoz!
Soha nem is tagadtam, hogy évtizedekig kereskedő voltam (leírtam vagy százszor, azért is mert sok olyan primitív kiszfiú van mint te), azok meg zsidók ugye, mert a faludban is azok voltak a háború előtt. Most örülj, hogy rájöttél. Gratulálok!
A megbocsátás képessége a jó emberek sajátja, nem a bosszú népéé, igaz ez erre az inkriminált esetre csak részben igaz, mert vonáék cukisodása álságos, visszatetsző.
Egyrészt nagyjából a cigánygyűlölet, másrészt már nem azok akik voltak, ahogy a kiszfiúk és a bolsik is változtak, ők is. Vagy nekik nincs joguk?
Én személyesen azt mondtam volna köszönöm, mást nem. (És ezt nekem egy zsidó haverom mondta, akivel nagyon egyetértettem.) Nekem nem érdekem a gyűlölet fenntartása. A legtöbb zsidónak sem. A megélhetésiek azok mások kétségtelenül.
Mást kerestem, de ebbe belefutottam, és minthogy az urak itten régóta vadásznak ilyesmire, hát közreadom. Adalék a "Térdre, imához!" urban legend-hez. (Kiemelés tőlem a könnyebbség kedvéért.)
Részlet Andrásfalvi Bertalan egyik felszólalásából (180. ülésnap - 1992.02.25):
--- Tudom, nehéz ez, mikor sokszor azon igyekszünk, éppen a másik meggyőződését nevetségessé tenni még itt a Parlamentben is. (Közbeszólás: Így van.) Hadd tegyem hozzá, hogy gyakran humorosnak tűnő megjegyzések mélyen sértik az akotmányosságot ebben a tekintetben. (Taps a jobb oldalon és középen.) Hadd tegyem hozzá, hogy amikor a kereszténydemokrata oldalról valamilyen vallásos vagy az egyházzal kapcsolatos megnyilvánulás hangzik el, akkor itt mögöttem a frakcióvezető elkiáltja: imához, vagy énekeljük el a Himnuszt. Ezek lehetnek számára humor, de ezek azok az alkotmánysértő dolgok, mikor valakit meggyőződése és értéke szerint gúnyolunk. (Taps a jobb oldalon és középen. Közbeszólás a jobb oldalon: Így van.) ---
Lehet tippelni, ki az a frakcióvezető, aki efféle rikkantásokkal szórakoztatja magát és társait.
Azért próbálj egy kicsit objektíven is szemlélődni néha. A Jobbikot (és elődjét) kábé 25 éve (meg persze a benne levőket korábban is) nagyjából a zsidógyűlölet tartotta egyben. Ma is bármit mond Vona, mert helyezkedni akar, és több szavazó kell, mint amit ezzel meg lehet fogni, nézz körül csak egy kicsit a végeken, a Jobbik tagsága, szimpatizánsai körében, a Kurucon, vagy bárhol. Most hogy erre jön egy ilyen álszent karácsonyi levelezőlap, te mit mondanál a címzett helyében? Keblemre, pajtás, az eddigi 25 plusz több száz év elfeledve?
Mert a kiszfiúk, nagyon olyan benyomást keltettek, mikor hatalomra kerültek. Hogyne. Nem sokkal előbb változtak liberálisról nemzetire. Ha ezt se tudják kik saját maguk, akkor hogy tudnák mit kell az országgal tenni?