Del franciaorszagba ( Castera-verduzan) keresunk 25-30 ev kozotti holgyet nivos ettermbe szakacs segednek feladat kore; elokeszites mosogatas salatak keszitese 5 - 6 nap minden este 17tol ejfelig nyelvtudas nem lenyeges szallas etkezes biztosittot havi netto 1000euro. Egy fo dekorativ 25-33 ev kozotti pincer holgyet nyeltudas alapfokon elvarjuk heti 5-6 nap 18oratol kb.1-2ig szallas etkezes biztosittot netto havi 1000euro plus jatt! A vendeglo neve O Maska facebookon megtallhato! Fenykepes oneletrajzokat erre a cimre ; uralsud@gmail.com Telefonon keresd: Zolit 00335622859820033562292593
Del franciaorszagba ( Castera-verduzan 32) keresunk 25-30 ev kozotti holgyet nivos ettermbe szakacs segednek feladat kore; elokeszites mosogatas salatak keszitese 5 - 6 nap minden este 17tol ejfelig nyelvtudas nem lenyeges szallas etkezes biztosittot havi netto 1000euro. Egy fo dekorativ 25-33 ev kozotti pincer holgyet nyeltudas alapfokon elvarjuk heti 5-6 nap 18oratol kb.1-2ig szallas etkezes biztosittot netto havi 1000euro plus jatt! A vendeglo neve O Maska facebookon megtallhato! Fenykepes oneletrajzokat erre a cimre ; uralsud@gmail.com Telefonon keresd: Zolit 00335622859820033562292593
Franciaországban élő magyar kapcsolatot keresünk aki érdekelt lehet egy közös vállalkozás elindításában.
Több országban működő, kis és középvállalkozásoknak szóló online szolgáltatásról van szó, melyhez az 3 000 000 EUR törzstőkét mi biztosítjuk. Részleteket megtudhatod privátban. Közvetítőket is díjazzuk. Köszönöm a segítséget.
Nyàron könnyebb megoldani a covoiturage-t, ràadàsul én iskolàban dolgozom, igy jùl. közepétôl szabin vagyok egész nyàron. Viszont nekem most szombaton kellene otthon lennem. Reménytelen, tudom...:(
Kedves csigabiga es beritta nem vagyok jartas ezen az oldalon, igy nem tudom hogy kell privat uzenetet kuldeni. Irjatok az emailomra: mizacska@yahoo.com.
Tovabbi szep napot mindenkinek! Es koszonom a segitsegeket :)
Tudtommal 3 honapig, utana franciasitani kell az autodat, ha a lakcimed francia. Ha maradt magyar, akkor elvileg megtarthatod a magyart, de nem biztos, hogy erdemes.
A rendszam megszerzese egy teljes atirasnak minosul. En uj autot "franciasitottam", ehhez kellett egy muszaki igazolas, hogy az EUban a tipus engedelyezett, az ado befizeteserol szolo igazolas illetve a tulajdonjog igazolasa, erre adtak a carte gris-t (a forgalmit), ami alapjan barmelyik szerviz cc 16€-ert azonnal megcsinalja.
Ami fontos: itt fixen fel kell szegecselni a rendszamot, a magyar rendszamtarto muanyagot nem toleraljak.
Remelem, ez segit... sajnos a folyamat soran tudnak nagyon pofatlanok es erthetetlenek lenni, kitartast!
3 hónapról tudok, de mivel a belépés nincs dokumentálva kérdéses hogy mennyi idő után teszik szóvá a dolgot.
A honosítás elviekben nem sokkal bonyolultabb mint az itt vásárolt autó esetén az átírás, csak egy EU-s megfelelőségi nyilatkozat kell pluszban, ezt - többek között- a magyarországi importőrtől lehet szerezni. Én még nem csináltam ilyet, az egyik fórumtárs motorbiciklijének átírása van folyamatban, tőle származnak az információk. Neki az itteni márkakereskedés nem adta ki a gépre a nyilatkozatot, a magyar kereskedés küldte el neki. Hogy más bonyodalom van-e az majd akkor derül ki ha valakinél lezárul a folyamat és megosztja a tapasztalatait.
Magyar anyanyelvű, tapasztalattal rendelkező babysittert keresek hosszú távra (legalabb 1 évre) 4 és 6 éves gyerekeim mellé . Azonnali kezdéssel heti 3 napra K-Cs-P délután 16:30 - 19:30 óráig, illetve alkalmanként egész napra ill. esténként. Helyszín: Parizs 14-ik kerület, 13-as metro Plaisance megálló. Érdelőkni a 0660924493 számon vagy tmrupin@gmail.com e-mail címen.
Sziasztok! Parizsban a 14.kerületben tudna valaki nekem ajànlani valamilyen munkàt!Takarítàst illetve gyerekre vigyazast ,gyerekért érte menni az ovodaba iskolàba! !Bàrmilyen ilyen jellegü munka érdekelne!Elore is koszonönöm!
Az elsô 2-t fôleg ajànlom. Az Indeed-en több keresést is be lehet àllìtani és mail-ben küldi azokat amik megfelelhetnek neked, rengeteg weboldal ajànlatai közül. Lesznek közöttük 1001interims-es ajànlatok is, de azokat ezen keresztül nem lehet megnézni, csak az 1001interims sajàt oldalàròl. Rengetek hoszù "mission" is van, meg rengeteg CDI is. Milyen szakterületre kerestek? Engem sokszor màr aznap visszahìvtak, csak én még a nyelvet nem beszélem tùl jòl (sôt :( ). Ja, és minden weboldalon célszerû megcsinàlni az online regisztràciòt, mert akkor bekerülnek az adataid a rendszerükbe és olyan melòk miatt is hìvhatnak amit te észre sem vettél.
A papirost meg otthon szereztem a Banki Donaton ami azota mar meg is szunt, ha jol tudom mostmar a Muegyetem resze. Ilyen meno iskolakra se penzem se ambiciom nem volt anno. (Most sincs igy minden tiszteletem azoke akik belevagnak).
tessloff, te melyik főiskolán szerezted a diplomád? Csak nen az ENA-n vagy az École Politechnique-en, esetleg az École Centrale-on? :-)) Mert az nem mindegy, hogy melyiken, és hogy hol.