A márkaszervizeknek viszonylag nagy az óradíj szórása, szóval jobb ha telefonon érdeklődsz a közeli szervizekben. Az is lehet, hogy a hozott alkatrészek miatt a kiépített anyagokra (amit az ablaktörlő kivételével veszélyes hulladékként kezelnek tehát nem adhatnak vissza!) környezetvédelmi díjat számítanak fel!
sziasztok a kiegészítő fűtésnek van biztosítéka? mert vag szerint kiment a kiegészítő fűtés és nem tudom h az kell bele vagy lehet csak bizti baja van válaszotokat előre is köszönöm 3c passat
Ez biztos nem nyugtat meg, nekem is van kulcs nélküli nyitásom, az évek alatt folyamatosan romlott el a funkció, most már egyáltalán nem nyit soha...mondjuk egyenes arányban áll a kulcs leejtésével :)
Tudom neked a kilincs kiszerelése után jött elő, gondolom akkor valamit nem dugtak vissza vagy sérült lett a vezeték.
Találtam egy linket. Itt belép valami menübe és a bal forgatógombbal kiválaszt valamilyen menüt a jobboldalival pedig hozzárendel egy értéket ha jól értelmezem. De hogy ezek milyen csatornák és milyen értékek fogalmam sincs.
Passat B6 BKP kétoldali digit klíma: télen nyáron magasabb hőfok van mint amit beállítok rajta.
Működik rendesen a fűtés is és a hűtés is, csak zavar, hogy mondjuk beállítok 20C fokot és stabilan 25C fokot tart. Ez beállítható valami módon? Láttam valami videókat, de nem tudok olaszul. :-(
Ezeknél bármikor megállhat az olajpumpa. Érdemes megelőző jelleggel kicserélni a meghajtás alkatrészeit. Nem elég csak a kopott hatszögtengelyt cserélni! Most cseréltettem ki a sajátomon, jócskán meg volt kopva. De nem csak a hex pálca, hanem a láncfeszítő is töredezik, a lánckerekek (általában) kopnak, a lánc pedig megnyúlik. Ezért kompletten kell vele foglalkozni. Az olajteknőhöz és olajszűrőházhoz tömítést tudok adni.
Én most lőttem nagyon olcsón használt (állítólag 2 hónapot) xenon izzót, ha jövő héten megjön akkor nekiállok a cserének, illetve a videón látható módon a projektor tisztítását megcsinálom. Remélem ennyi elég lesz a boldogsághoz, ha nem akkor elviszem a lámpatestet felújítani. Majd megírom mi lett vele.
Köszi, az egyik gyárit évekkel ezelőtt cserélni kellett, az tökéletesnek látszik, de a másik gyári frontja sárgul. Megvárom az izzócserét és ha aktuális lesz akkor felkeresem őket. Köszi
Nekem van egy 2012-es 2.0 crtdi dsg váltós, 117 ezer km-es magyar szervízkönyves eladó autóm. Ha megteheted, akkkor ne külföldi visszatekert órájú flottás autót vegyél.Amennyiben még nem vettél autót, akkor szívesen válaszolok kérdéseidre.
A csomagtér zárban egy műanyag csavarorsó tört el. Sajnos nem lehet külön kapni, csak zár csere lehetséges. Típus hiba a volkswagennél. Én bontóból vettem egy zárat 10 ezer Ft-ért, de az új ár is kb 15-17 ezer Ft. A hátsó ajtóburkolaton az elakadás jelzőnél 2 db lemezcsavart kicsavarsz, majd alányulsz a műanyag burkolatnak és a zárnál annyira kipattintod, hogy a zár 2 db csavarját kicsavarva kb 2 perc alatt kicseréled a zárat.Az Én autómon kicseréltem, sőt a zárat is szétszedtem, de nem volt olyan erős ragasztóm ami tartósan egybe tartotta volna ezt műanyag orsót.Pár nyitás után megint csak kattogott.
Egyelőre nem állok neki a nagy felújításnak, most első körben megpróbálom az orosz videó szerint az izzócserét, az amúgy is kell mert a balos lila már, illetve kap általam egy tisztítást, utána kiderül milyen lesz, ha megfelelő akkor örülök, ha nem akkor megy felújításra.