"..A Soldiers részéről a futójáték adott, amit időről időre passzokkal színesítenek, de attól azért nem kell tartani, hogy spread offense-szel mennének.."
Szerintem most éppen az van hogy Ő igazolt le minket mert kell neki a létszám hogy tudjon ilyet csinálni legközelebb is (tudod van egy minimum létszám).........az a baj hogy egy kicsit írigy vagyok rá mert ő már átélte milyen a TD szerzés élménye.....................................
Mizus veletek hallom nyertetek. Csak előre is szólok bélának hogy nem nagyon tudok menni edzésre mert itt vagyok usában és nehéz lenne leszaladnom. Nagyon hiányzik a fejetek.
Szombaton gyülekező az Interspar mellett 6.30-tól. Indulás legkésőbb 7.00-kor. Senki ne késsen el mert hosszú lesz az út. Hozzatok mindent ne hagyatok otthon semmit. Hazafelé Kecskemétnek megyünk Pestről először mert haza visszük a srácokat.
Július 8.-án szerdán meghívtak minket Besenyszögre ahol közel 100 gyerek fog táborozni. Bemutatni a sportot labdázni velük és bevonni őket a játékba . Kellene 2 játékos akinek van kocsija és még legalább 6 játékos akik kimennek erre a rendezvényre. Én sajnos munka miatt nem tudok menni. Ide lehet felírni aki jön.