(Mo miniszterelnöke!!) parlamenti beszéde, a súlyos téboly jeleit mutatja.
Ilyen beszédre még nem volt példa: a frusztráltság, a paranoia és a teljes szellemi összeomlás példája.
Nem hiszem, hogy ne lennénk egy véleményen!De, mi az, hogy amúgy vállal is?
Ez valamiféle dicsőség, hogy gagyit játszom a hülyéknek, de erre büszke vagyok? Vagy hogy van ez?
Még azért szivesen elbeszélgetnék a Korda Gyuvi és Balázs Klárika kettősről, vagy esetleg Padödöékről. Ezek mind, mind a szocik piros szineit élénkítik! Csak tudnám, hogy mitől lett zöld a plakátjuk?
Nade ez itt a Gyurcsány Ferkó helye, úgyhogy dícsérjük őt tovább!
A szó veszélyes fegyver
A szót kimondják
ki tudja, ki hogyan érti
A szót leírják
ki tudja, ki mire gondol
A szó veszélyes fegyver
és van, aki fegyvertelen
A szót hallgatják
ki tudja, ki hogyan érti
A szót olvassák
ki tudja, ki mire gondol
A szó veszélyes fegyver
és van, aki fegyvertelen
A szó elrepül
ki tudja, kit hogyan talál
A szó messze száll
ki tudja, hol áll meg végül
A szó veszélyes fegyver
és van, aki fegyvertelen
Koszi az istenkirajozast. Igy legalabb letoltottem a masodik orat is, jo volt, mikor az istenkiraj utan idezte szo szerint az istenkiraj kirajkodasa alatti MAV-val kapcsolatos nezeteit kulonos tekintettel a privatizalasra...
"Macika, láttam én már ennél sokkal sértőbb, kimondottan sértő, személyeskedő megszólíttatást, pl. Áder az ÉS-ben megjelenő jelzővel szólított politikust, engem az sem zavart és már rég el is feledtem./már a jelzőt/"
Na látod, én meg nem.(felejtettem el).
És pontosan látod, az Élet és Irodalomban jelent meg, éspedig a H.Kovács Zoltán írta le, Medgyessy Péterről hogy " egy rakás szerncsétlenség". ( az is volt , jelzem).
És Áder, a parlamentben ezt szó szerint idézte -forással , ahogy ill. (Annak a bizonyitékául hogy már a hiszterolib is leírta Medgyessyt.)
Mint ahogy most -lásd mai idézetemet a Magyar Hírlapból- ennek a gyurcsányiádának is szól az vésztjosló óbégatás... Itt viszont már kizárt az újabb puccs lehetősége.
Mit mondanak a Szentkirályi uccában, mennyi egy kiló kenyér? Nektek annyi, amennyit mondanak, nem fideszhívőknek meg annyi, emnnyit fizetni kell a pénztárnál.
Vigyázz jelentős az eltérés, a fideszesek mindig sokkal többet fizetnek. :))