Na, akkor itt az ideje, hogy Raanának szólíts. Csak arra kérlek, szakértőknek ne szólj, mert nem szeretném hátralévő napjaimat egy csendes intézetben tölteni. :-DDDDD
Nekem is kéne egy példány és meg is jelennék az Alexandrában, ha 8-án nem születik még meg a kislányom. Ha viszont igen esetleg az ifjú apát ugrasztanám be érte vagy ilyesmi. Megoldható?
Még holnap el kell mennem egy két napos konferenciára (előadást is tartok), és azzal - úgy néz ki - végre lecsillapodnak a dolgok. Amint hazajöttem, nekifogok. Nem akarok időpontot mondani, de bétázással együtt egy hét alatt meg szokott lenni egy fejezet, ha tudok dolgozni, remélem, most is így lesz. Köszönöm mindenkinek, hogy tényleg türelmes volt, és a sok kedves, biztató levelet is.
Nem, nem csak erről van szó. Inkább egy kis izgalomról, találgatásról, mint amikor Esterházy Péter Csokonai Lili néven kiadta a Tizenkét hattyúkat. :) Legalábbis ezt mondta Balázs István, a kiadó.
Az Alexandrában sajnos nem érvényes a diákigazolvány sem, bár a pedagógus-igazolványt elfogadják, azt hiszem. 5 % kedvezmény van rá.
a kiadó szeretné a szerző nevét még egy kis ideig titokban tartani
A külföldi név alatt kiadott regények népszerűbbek? ;-D Nem baj, Eta úgyis tud angolul, majd eljátssza a külföldi sztárírót. :-D. Kár, hogy nem a Libriben lesz, att van törzsvásárlói kedvezményem.
Na, az ára engem is érdekelne. Ne hogy már kevés pénzzel mennyek fel. Igaz Eta könyve minden pénzt megér nekem, de tényleg jó volna felkészülni hogy mennyibe fog kerülni. Ismerve a mai könyvárakat.
De az csak a bolt, és ők nem fogják kiplakátolni ezt, gondolom :) Az ott őgyelgő többi emberek viszont majd felkapják a fejüket, hogy nicsak, mi van itt, csak nem egy jó könyvért állnak itt ennyien sorba? És ha nem látják rajtunk túl nyilvánvalóan az összetartozást, akkor ez hatásosabb. Szerintem :)
OFF
Ma kiderült, hogy nem Fred és George, sőt nem is a két Lotti lakik a hasamban, hanem Luke és Leia :) Vagyis vegyespáros!!!