Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Mike ; a Beltávnál. Én má' csak hajnalonként tudom, hogy mi az a gördülékeny netezés. Viszont a korlátlan csak 5000.- pénc. Fotózni meg csak most megyek .
Mike ; Csak vánszorog ez a rohadt net. Át kéne menni valami szélessávú szolgáltatóhoz. Szóval, az ütőszeget benyomod hátul, tüskével,jó mélyen, amíg oldalra nem tudod elkezdeni kihúzni a biztosítókart. KEZDENI!! Mert a bizt.kar és a vonóköröm közös rugójának az aretáló végén golyó van. Összeszerelni úgy lehet, hogy kar be, köröm felől golyó be,rugó be, köröm helyére. Hivatalosan szétszedni is a köröm felől kéne. (Walther robbantott ábra és szerelési útmutató )
Gvass ; Igen, a szánakasztó helyretoló. Nem elugrott, leesett oszt biztos megette a kutya. Csináltam másikat, majdnem 100 %-os, de azután kaptam a Fégben eredetit. Sose fog többet kiesni, az egyenes szára végét kicsit meg kell hajlítani oldalirányban. Kiszedni alíg lehet a horonyból. Milyen jó szemed van.
John Doe ; Gyere nyugodtan, de csak GRP-9 van , és már FégŐr a nevük. Nézd át az összes eddigi beírást, mindent megtudsz amit vásárlás előtt tudni akarsz.Egyébként azt mondták, hogy nemsokára visszakötik a telefont ,időnként azért érdemes próbálkozni.
Ezt a "női fegyver" műsort tipikus macsó baromságnak tartom... Női fegyver az, amin szivcsekék vannak, plüssmarkolat, és rózsaszín-nikkel a felületkezelés. Comprende? :-)
Pécsről érdeklődöm, hogy lehetne megtudni, van-e még GRP9 vagy hasonló. Szeretnék venni egyet, de nem akarok potyára menni. A Fégarmy honlapján található telefonok mindegyike halott. Előre is köszi a segítséget!
Nim08 ; Nálam nem zöld. Egyébként ma vettem a GunBoxban egy 50 db-os Umarex riasztót. Keresnem kell egy helyet, ahol nyugodtan lövöldözhetek. Vettem egy rakás 8,2-es gumibogyót is. Jól gondoltam, simán bemegy az olajozott 6-os furatba előlről. Kipróbálom kartonpapíron meg a telefonkönyvön.
Visszakanyarodva egy kicsit a GRP-re, a legjobban az tettszett első használatakor, hogy a viszonylag nehéz szán háraugrásának köszönhetően, rántcigálta egy kicsit a fegyvert.
Nagyon szégyenlem, de életemben nem lőttem még semmilyen élessel, úgyhogy baromi jópofa érzés volt ez is. :-)))
Létezik jónéhány hasonló súlyú-méretű-kivitelű forgópisztoly élesben is. Ha szerinted női kézbe valók az ilyen jellegű fegyverek, akkor gondolom nem jelentene neked problémát ellőni velük 100-150db .38 Spec JHP-t... Én meg nézném röhögve, ahogy másnap borogatod a kezed. ;-)
Közben a 88-asról. Könnyű, mint a játékszer, az alumíniumon meglátszik, hogy nehezebb fröccsönteni, (különösen a feliratokon ) , és ha valaki szereti, hogy van valami súlyosabb a kezében, annak kifejezetten kellemetlen érzést ad. Női kézbe való, ahhoz meg lehetne még kisebb. Az árát nézve nem sokan fogják az asszonyt meglepni vele.