World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
gzgz :-) már a 3. macihoz, idővel meglesz az mindenkinek gondolom
Kalecen kicsit tököltünk tegnap, mert miértne, de csak lement, dobott tankolós kardot, tauren kezében olyan mint egy fogpiszkáló. Brutallus lassan alakul, ha végre az optimális csapat lenne online, ha nem fagyna ki fight közepén 3-4 ember, meg hasonlók. Most lesz rá két nap...
Ja és Gruul megint nem dobta a meele trinketet. Nem mondom hogy az utóbbi időben rendszeresen öljük, de néha összerántjuk rá a csapatot, de azt a trinkwetet azt nem akarja ideadni.
Insomniában is beindult a macitermelés, már 4-nél jár a guild. Jó elgondolás van: fix 10 ember megy, amíg mindenkinek meg nem lesz, aztán egyesével lehet majd csatlakozni a már macisokhoz, és mindig egy régebbi macis adja át a helyét egy újnak (már akit érdekel a maci ofc)
Ja, és RoS P3 50%. Szemét boss, a melee kicsit nehézkesen tanulja be a dolgát, és a raid DPS is lehetne nagyobb. Shadow res gear kraftolás is a küszöbön, végre úgy tűnik van elég HoD. Ó Anyám! :)
divinumbol elutasitottak még anno mivel a mage offinak nem volt kedve elolvasni az apply-t amikor recruit volt... de nem gond jol érzem magam most ott ahol vagyok :P :D
Highman aka Zod: ne durvulj pls, ki van írva a topikleírásba, itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni. Se tört szerverrel kapcsolatban, se kódtöréssel, se semmivel és igen egy elegáns /spit a max amivel tudunk reagálni.
SzabZ: jelenlegi mainem Semmelweis lvl 70 ud priest, Divinum, további használatos karakterek Khestrassa (a hírhedett :-P) mage és farmbot státuszban van jelenleg, és egy holypala Khalassa néven, meg a futottakmég aprólék :-)
Dorinesz: üdvözlet a megtért léleknek :-) És ne halgass a dwarfokra, Hordásnak lenni jó :-)
World of Warcraft 60 napos feltöltő kártya EU szerverekreInformációk: ár :6500,-
A feltöltő kártya segítségével 60 napig játszhatsz a WOW-on.
A kártya csak akkor működik, ha installáltad már a World of Warcraft játékot. Természetesen a kiegészítőkre is vonatkozik a 60 napos játékidő. Csak egyfajta feltöltő kártya van, nincs külön-külön mindegyikre. EU realm-okon működik. Angol, francia, német nyelven játszhatsz játékosok millióival.
Windows és Macintosh alapú gépeken is játszható a játék. PC / MAC hibrid lemeze van.
Fizetés:
Banki átutalássa
Amint megérkezett az utalásod vagy egy képenyőkép róla, 1-2 órán belül elküldöm e-mailen.
Aktiválás:
A kódot a wow-europe oldalon kell aktiválni az account management menüpontban, az add gamecard fülnél. Egyszerűen csak írd be a kódot.
nyerési arány AV-n 100% volt vele ott hurka az alli wsg ab olyan 85% körüli volt és kiütöttem neki az s2 main és off handet illetve a kesztyüt.
most durom 70en vele amikor ráérek és sajna AV-n tényleg nyomaszto alli fölény van kivéve ha 7-8 hordás bevédi a 2 tornyot frostwolf keepnél. onnantol esélye nincs az allinak bejutni sem nemhogy nyerni.
csak hát sajnos nagyon sok csapatmunkát nem képes a horda felmutatni av-n :S
a honor meg :) tegnap leghosszabb wsg-m 88 perces volt közel 1000 honorral illetve 3-2es győzelemmel.
szoval eltérő az ismikor melyik hoz több honort bár az kétségtelen hogy a gyors loss AV-n messze jobban kifizetődő mint szopolni wsg-n :)
igen, ez érdekes, hogy allynál mindenki mondja, meg tapasztalom, hogy folyamatosan vesztünk, kivéve AV-t, ott többször nyerünk mint vesztünk jellemzően, de hordás még nem jött úgy, hogy ők mindig nyernek BG-n, tehát akkor ki nyer? :D Jó, nem kérdeztem végig az összes hordást... :)
Abban viszont igazad van, hogy a 60-as és a 61-69-es (AV-n 70-ig) meg a 70-es BG-k eléggé eltérőek, viszont szerintem nem éri meg szarakodni 60-on, bár nem tudom nálatok ott mennyire pörög a Bg, nálunk gyengén ment, magasabb szinten viszont jóval gyorsabban lehetett játékba kerülni. Markokat annyira tartalékolni úgyse tudsz, mert mindenből csak 100 lehet ugyebár és mivel mindenbe EoS kell szinte, így nagyjából úgyis bukod a maradékot és csak kárba megy :) Honorért meg AV-ra kell menni, egy vereség is több honor, mint bármilyen másik BG győzelem általában.
Hát kérlek szépen ez egy hosszú történet. :-D Lényegében annyi, hogy amikor még allival voltunk, és elmentünk bg-zni, folyton vesztettünk. De minden egyes nyavalyás menetet. És ott szídtuk az allit, hogy egy rohadt játékot nem bír megnyerni. Aztán úgy esett, hogy feloszlott a guild, ahol voltunk, egy csomó barát abbahagyta, még az angol haverok is eltűntek, így világossá vált, hogy tán szervert kéne váltani. Aztán azért is hajlottam a szerverváltásra, mert a nővérem, a férje, meg pár ismerős a sporeggaron játszik hordával, és már rohadt régóta csábítgattak engem, hogy menjek. Na aztán ezért át is mentem. Hozzáteszem, ha nem oszlik fel a guild, és nem tűnnek el a haverok, soha az életben nem megyek át. De nem bántam meg. És az az érdekes, hogy most meg hordásként vesztem el majdnem az összes bg-t. :-D Kivéve AV-t, mert azt így 60-on még sorozatosan nyerjük. Már annyi markom van, hogy nem tudom hova tenni. Viszont annyi honorom nincsen, hogy vegyek rajta ezt-azt 70-re. De amíg össze nem gyűlik az összes mark a 70-es cumóhoz, addig nem megyek tovább, mert állítólag a 60 feletti csoport már sokat veszt. És így gyorsabb lesz, mint egyesével. A szintlépés meg még ráér úgy érzem.
Én is Arathorról tolom, de nyálianszos vagyok :) A vaksi elf jó, imádom tankolni. Tegnap DPSként voltam ott warriorral, valami dráma szar, démon fázison kívül gyakorlatilag reménytelen DPSelni.