Sajnos egy mocskos gazember! Ellopja a bevételeinket, elveszi a HIPA felét és elvesz mindent amit mozdíthat az a G! De bezzeg extra adókat fizettet velünk, hogy tudjon repteret meg vodafont venni!
Az infláció duplája az EU-s átlagnak. Bezzeg a családi maffia klánt azt pénzeli.
Ne csodálkozz, ha békés és nyugodt életet kívánunk neki a Graz-i diliházban élete végéig.
Érdnek sokkal fontosabb, hogy az Aradszky/TMészáros duo közreműködésével lett fizetős az M7 Budaörs-Érd közötti szakasza. Egyik sem állt a sarkára amikor fizetőssé tették, jó keresztény.. akarom mondani jó fideszes módjára asszisztáltak az összes érdi autós megsarcolásához. Ez miért nem bántja érzékeny lelked?
Hát még mindig nem tanultad meg a leckét? Ádvent akkor van amikor a csüngőhasú úgy dönt. Ha épp nyáron van rá ideje, akkor gyújt gyertyát oszt jónapot. És mindehhez hithű dakota módjára kellemes ünnepeket kíván.
Az nem zavarja a posztkomcsikat, hogy a fészekfejű őrült éppenséggel nőtlen, gyerektelen, házasságellenes, keresztényellenes, poligám, ruszkiutáló és még dollárpárti is.
Erre vagytok olyan büszkék? Aki lekomcsizta a pápát? Egy fésű nem volt a környéken? Nem ad magára semmit ez az ember? Hogy néz ki? Mondjuk igaz, zsák a foltját.
Összefognak a baloldal ellen, mi? Az oroszok és a kínaiak mit szólnak majd hozzá?
Orbán mint a sztárparádé első embere? Ez azért még egy fideszestől is túlzás. Szerintem a világ nagy részén nem is hallottak róla, a művelt felén meg nem sztárként hanem ... emlékeznek meg róla.
Miről beszélsz, ember? Ne magadból indulj ki, lécci! Kikérem magamnak a szemétkedő vádaskodásodat!!! Csak válaszokat próbáltam keresni, miért ilyen hülyék az emberek és hátha egy másként érző-gondolkodó ember más megvilágítást adhatna. De tévedtem, bocsánat. A narancsköd keltette gyűlölet elvakít. Sajnállak. Mondhatni szélsőségek, sithek. És mielőtt a modi megérkezne rendet csinálni, én itt befejezem. Soha többé.
Nem, de baromira érdekel, hogy látja más. Nem trollkodok, komolyan kérdezem.
Ha MSZP+SZDSZ, akkor ők mit tettek? Az SZDSZ már vagy tíz éve nem létezik, ha jól tippelek. Mit tettek, tehettek azóta, hogy kvázi nem léteznek? Lassan nyolc éve válsághelyzet van, majd' négy éve teljhatalommal. Mit tehetnek ezek a komcsik? Mit tesznek? Legalább hadd tudjuk, mire kell figyelni, s ha tényleg veszélyesek, hogy lehet megakadályozni. Köszi előre is.
Szerintem tudod pontosan, de az itteni közösség kedvéért elmondom újra. Azok az utódpártiak (MSZP) akik önként összekötötték magukat a meglévö többségük ellenére a libernyák SZDSZ-el.
Egy tisztességes szocdem vezetésű ország földönfutóvá tenné a "feltőkésített" strómanok sorát. Egy tisztességes vezetés eltakarítaná a NER mafffia bandáit. Eltakarítaná a készpénzes mutyi második gazdaságot, a vezetőivel együtt. A közmédiák párt megszállását. Az állami bevételek pártcélú ellopását. made by Balássy például. A gazdasági, a kulturális élet pártmegszállását. Az állami ellenőrző szervek (ÁSZ, Médiahatóság, Alkotmány (?)Bíróság.) pártmegszállását.
Mondom másképen ez a mozi csak libernyák-komcsi nyöszörgés. Talán engednetek kellene, vagy inkább segíteni egy tisztességes szocdem párt kialakulását. Persze az elvenné Soros csicska megélhetésiek kenyerét.