Nincs-e?? :-))
Érdekes, engem valahogy nem vonz az a lehetőség, hogy a fijúk a bűrükig levetkezve mászkáljanak az uccán...
A deltások az alsónacit magukon hagyhatják! :-))
nnna hiszen. :-)) nézzük a dolog másik oldalát...
Láttál már vízparti nyaraláskor hetvenéves monokinis mamkákat? Most képzeld el ugyanezeket az uccán nyáron... blöee
csakazér mondom, mert nem lenne ám csupa gyönyör a dolog! :-)))
Vót rajtam ruhanemű... :-))
egyébiránt jobban bírom a hideget, mint a forróságot. Az embör lánya (meg fia) akárhány réteget magára vehet, ha fázik, míg levetkőzni - nos, csak a bűréig tud :-)))
6-kor valahol előadást kell kell tartanunk. A kollégám autója szétrohadt, amivel mentünk volna.
Már szereztem neki bele alkatrészt, most a szerelőt várjuk, de baromira nem fogunk 6-ra odaérni....
Egyébként.
Holnap a remek időra való tekintettel dolgozunk.
Ezért délelőtt bárkit szívesen látok egy kávéra innen a topicból... Este meg valami szórakozóhelyre megyek az tuti... esetleg valamelyik jány szervezhet oda talit.
(Meg pizzaevést.)
na itten vagyok
a Bonanza topicot hagyjuk békén,jobb sorsra érdemes
hát nem tudom P9R neked hogy működik a micsodád?
De ha én mélyponton vagyok,akkor ez az idő szörnyű,még a legszebb nyári nap se tud örömöt okozni,nem hogy ez az esős valami...
gika: amit a palikról írtál,totál igazad van
mindent olyan nagyon jól tudnak!!!vagyis csak hiszik..:))
Én meg atom módra tudok focizni. Akár a konyhában is. De a fociról csak annyit tudok, hogy Nyilasi Tibi, de múltkor szóltak, hogy az már lejárt lemez. De néha hallok neveket, amik tetszenek, de nem ismerem őket, csak jó a hangzásuk. Példul Mendieta (az valami férfi étrend lehet), meg Zsoau Pintu (az valami japán kutyaféle?)
A Del Pierro-t pont ismerem, mert néztem a 2:2-es olasz-magyart, és tetszett, hogy a magyar focisták milyen jól kontrollálták Del Piero-t.
Én is azért lettem kontrollált delpiero. Aztán persze az első nickem meghalt, és gondoltam megduplázom az r-t az új nickben.
Nos, akkorhát önéletrajzi ihletésű hozzászólásomat ezzel be is rekesztem.
Az idő amúgy hibátlan, olyan, mintha az egész város egy norvég olajfúrótorony nagy nyálkás fedélzete lenne, amire néha leszáll egy küldöttség helikopterrel, és emiatt még néha vízpára is keveredik a szutyokba.
Örülök, hogy erre is találtál magyarázatot...
Nektek olyan különleges kimagyarázóképességetek is van, nem inerciizétek....
Amúgy meg az időhöz képest most én is elég kitűnően érzem magam.. Csak kicsit unatkozok..
1. spec. én utálom a focit. Az atombomba jobban érdekel.
2. inerciamicsoda.
Viszonyítási rendszer. Ált.isk.7o fizika.
Konyha (lány) nyelven: minden attól függ mihez viszonyítod, mihez képest vizsgálod.
Én ezt a remek időt a saját álatlános hangulatomhoz képest vizsgáltam. Ahhoz képest pedig kitűnő.
Így már remélem ok.
Nem vagyunk mink férfiak olyan tudományoskodók!