a szólók is állatok voltak szvsz, még Dizzy is megmutatta hogy ahogy a párom mondta "még az tud nagyon jól zongorázni akinek tele van firkálva a karja" :-DD
hát nemtudom. szerintem a guns nem az igazi slash nélkül. olyan kicsit, mintha lennon fekete zongorán nyomná az imagine-t. szóval nem az igazi. de azért nem volt rossz a tegnapi koncert, csak azért ez már nem az a guns, ami volt. nemtudom értitek-e, hogy gondolom. amúgy mi a kettes szektorban ÜLTÜNK, mert a szezonbérlettel mentünk be és az üllőin is mindig ott ülünk. de drapit nem vittünk most, ez mégiscsak egy koncert. ja és a paprikás tökmagból is sokkal jobbat lehet kapni a népligetnél.
Nem vagyok! Én jól éreztem magam csak felbosszantottak! Másra számítottam. Mansonon is ülőhelyen voltunk, mindenki ált és úgy tombolt! Atózt hittem itt is így lesz... :((((
Nem mesélné el valaki, hogy ki-ki volt a zenekarból? Az énekescsávón meg a billentyűsön kívül nem vágtam a többieket..:) Egyáltalán a többieknek van valami zenei előélete?
Két hangya beállva /betépve röhög két morzsa között a földön fetrengve arra megy az elefánt, odaszól neki az egyik hangya: - fogadjunk elefánt, hogy nem tudod feltenni a fejedre ezt a morzsát! az elefánt felrakja a morzsát a fejére, mire odaszól neki a másik hangya: - de fogadjunk, hogy nem tudsz ráállni erre a másik morzsára! az elefánt rááll a másik morzsára, mire a két hangya fetrengve a röhögéstől: