Kösz, Vinc'.
Na, már a nevem is kisbetűs?
Egyébként rossz hír:
Csúszik a Trafóban a Fabrik koncert, szeptember 22 helyett csak valamikor novemberben lesz.
Valld be BreZol, hogy így akartad a honlapodat reklámozni.
ÉS légy szíves ne mondogasd, hogy írjak a topicodba, jó? :-))
Mit írjak? Ütni fog a lemez. Ebben biztos vagyok, főleg azután, hogy sikerült lenyúlnom a FEDEX csomagból egy Cd-t, ennyi haszna legyen már a nagy büdös Postának, ahol dolgozom. :-))
Lehet, hogy volt, mondom, összevissza néztem csak... Én DM-ot hiányoltam :-))) Mimást. Hehe. Egyébként igazad lehet, hallottam, hogy volt, akinél a felvétel közben mindig fel kellett hívni a főnököket, hogy ezésez mehet-e... Őrület! (Persze csak ha valóban igaz az info.)
A francba, pedig meg akartam nézni. Blind Myself-et nem is kértek? Csalódtam bennük. :)
Biztos cenzúrázták.
Lehet hogy annyira nem is önkéntes ez a mérvadó. :)
Tegnap a nyáltévén volt 1 óra nem nyál: az FF adta "önkéntesen a mérvet": csak félig-meddig néztem, de volt Kraftwerk, Faith no more, Smashing Pumpkins, Lighthouse Family, Barry White, AC/DC... :-))
na paulina útmutatása alapján idetaláltam...
szóval freshfabrik rulez
lemezmegjelenés után tervezek velük interjút
superbutt is rulez
róluk viszont ehun olvashattok.
Nos.....nekem mindegyik album bejött....igaz...masok...az uj demo kulonosen metalosra sikeredett.... egyre extemebbek lesznek...ez is jo..de azert hianyzik Vörös rappelese :-)
A Certaficado-nál szerintem azért súlyosabb a Nerve, ezért jobban is tetszik, bár a Fabrik koncerten üt leginkább. Kevés magyar banda tudja annyira beindítani a népet, mint ők.
mit mondjak, nekem a régi Certificados hangzás sokkal jobban bejött, mint a Nerve-s.
Meg is lepődtem, amikor elmentem Fabrik koncertre a Nerve előtt nem sokkal, de úgy, hogy nem tudtam sem a változásokról, sem arról hogy új album lesz, szóval meg is lepődtem, hogy ez a Fabrik nem az a Fabrik :-)
Korog?