Vagy valami ingyenes kis progi, amivel el lehet némítani a szövegelést?
Teljesen kiszedni nem lehet az éneket. Amikor rögzítik, akkor több sávon veszik fel - külön a dobot, külön a hangszereket, külön az éneket. Ebből csinálnak majd egy stereo változatot, melyet mp3-ban is hallhatsz - ha valaki begrabbeli és átkonvertálja mp3-ba.
A CD+G formátumban van lehetőség ki- és bekapcsolni az éneket - esetleg a háttérvokált is -, de az nem ilyen formátum.
Javaslom karaoke ügyben a karaoke.lap.hu címen nézz körül.
én azt szeretném kérdezni h a sunsilk reklám zenéjét (Fetisch: Rock Rock Rock) honnan tudnám letölteni 1 hub v vmi, és hogy mi annak a reklámnak a zenéje ami vmi autóreklám és az a lényege h mindenkinek játékautója van kivéve a főhőst akinek x márkájú kocsija van. Ötletek?
Épp most akartam hozni a hirt a PH fórumról, de látom a srácok megelőztek :)
Rajta vagyok a duma nélküli szám keresésén, eddig kevés eredménnyel. Az az érzésem, nem is ez az eredeti, ez a nigga csak felhasználta, és rádumált. Kétlem, hogy ilyen japán-hangzású zenével rukkolna elő hiphop style.
Egy mp3-ból nem tudsz sávokat leszedni, ugyanis az adatstruktúra folytonos és kevert adatfolyam, mely frekvenciában tárolja a hangokat, igy nem lehet már utólag leválasztani az egyes hangszereket. Maximum torzitani tudod, azaz mélyeket, magasakat leszürni, stb.
na kérdezek én is egyet:)..VW Passat zenéje...kísértetiesen Thoma Newman stílusú a zongora motívum,de sok -általam-ismert művéből egyikbe se passzol....tud erről a zenéről valaki valamit?:)
Csövi Mindenkinek! Én annak a Dr.Oetker reklámnak keresném a zenéjét, amiben egy kiscsaj állandóan hülyeségeket kérdez: "Mekkora egy közepes méretű tojás? Mi a különbség két sütőpor között? Mióta tud apu egyáltalán sütni?" A Zene címét előre is köszönom.
Szia! Gondolom te is a Pannon családi csomagos reklámjára gondolsz (pannon családi csomag reklamfilmje). A dalt Hrutka Robi énekli, (mint azt már egy előbbi hozzászólásomban írtam). Nagy valószínűséggel ő írta a zenét is, de szerintem kifejezetten a reklámhoz készült, nem hiszem, hogy bárhonnan letölthető lenne hosszabb verzióban. Remélem segítettem.
Sziasztok láttam minap egy reklámot aminek a zenéje nagyon megtetetszett. Az RTLKLUB on van a reklám és azt hiszem vagy pannon vagy voadsfonos vagy nem. Megpróbálom leírni niről is szól és aki felismeri a számot és megtudja mondani nekem a szám címét annak megköszönném.
Nah kezdem:
Pasi felébred reggel az ágyból, elmegy borotválkozni de mikor becsukja az üveget borotválkozás után vagy elött ne mtom ott van pirossal rajzolva egy fej ami kicsit borostás, Utána ha jól emlékszem kimegy a kocsihoz de visszajön a kulcsér és a kulcs alatt van egy rajz a mit gondolom a fia rajzolt, Nő kisétál ien terszszerüségre fogja hasát mert terhes közbe virágok esnek fentről, valamiről le. és akkor jön a vodafone meg egy telefont reklámoznak.
Nah ennek a zenéje érdekelne. Köszi előre is ha tudtok segíteni.
hmm... hát ez tényleg jó ötlet. csak épp nincs nálam medve sajt így nem tudtam megnézni a dobozán az információs szolgálat címét. rákerestem, kiadott egy honlapot, ami a pannon tej rt és a veszprém tej közös honlapja (http://www.sajtok.hu/) de ez most épp átépítés alatt van, szóval cím még mindig nincs... azért én drukkolok, hátha másnak sikerül:))
engem is a Pannon Családi Csomag zenéje (a terhes anya) és a T-mobilos, amikor a srác felkel és semmi nem össze (se kaja, se benzin, se egyenlege), de a T-mobil segít neki... számok érdekelnek.
Ja, a t-mobilos szám A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső betétdala, amikor egy csaj egy bárban tárcol...